Reklama

Reklama

Od ich posledného šialeného dobrodružstva uplynuli už dva roky. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) a Doug (Justin Bartha) si doma užívajú radosti obyčajného života – tetovania sú odstránené, videá zmazané... O nefalšovanom magnete na katastrofy menom Mr. Chow (Ken Jeong) naposledy počuli, keď ešte sedel v thajskom väzení. V podstate len jeden z členov niekdajšej partičky na pohľadanie je stále rovnako nespokojný so sebou, svojím životom i všetkým naokolo, ako pred rokmi – čierna ovca Alan (Zach Galifianakis)! Ešte stále nemá žiadny cieľ, ku ktorému by sa jedného dňa chcel dopracovať, kašle na pravidelné užívanie potrebných liekov a riadi sa výlučne svojimi impulzmi... Čo v jeho prípade znamená asi toľko, že úplne stratí zmysel pre realitu a hranice akéhokoľvek typu, kým ho zničujúca osobná kríza neprinúti prijať pomoc, bez ktorej to – či už sa mu to páči alebo nie – jednoducho nejde. Aby to však nevzdal skôr, ako sa dostavia prvé úspechy, potrebuje podporu svojich troch najlepších priateľov. A keďže teraz nie je v hre žiadna rozlúčka so slobodou ani svadba, čo už by sa len mohlo zvrtnúť? Nuž, kto ich len trochu pozná, vie... Že úplne všetko! (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (37)

  • Herci súhlasili s tým, že urobia tretí film, pokiaľ nebude existovať štvrtý film. Bradley Cooper (Phil), Ed Helms (Stu) a Zach Galifianakis (Alan) cítili, že príbeh by stratil na sile. Cooper sa k realizácii projektu nechal presvedčiť Galifianakisom. (Zeker)
  • V roku 2012 Zach Galifianakis (Alan) schudol natoľko, že si kvôli tomuto filmu musel obliecť protetické brucho. (Zeker)
  • Jediný film trilógie, v ktorom sa neobjavil Mike Tyson, ktorý v predchádzajúcich filmoch hral sám seba. (GAZ789)
  • S rozpočtom 103 miliónov amerických dolárov je snímka najdrahšia spomedzi dielov trilógie. Jednotka sa zaobišla s 35 miliónmi a dvojka s 80 miliónmi. Čo sa týka zárobkov počas otváracieho víkendu v amerických kinách, stojí na tom najhoršie. Ledva nazbierala 43 miliónov amerických dolárov, kým prvá časť dosiahla sumu necelých 45 a druhá skoro 86 miliónov. (Don Jebal)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)
  • Herec Zach Galifianakis (Alan) musel být v některých scénách odehrávajících se ve velkých výškách nahrazen dublérem, kvůli své fobii z výšek. (Duoscop)
  • Píseň "Hurt" zazní ve snímku dvakrát. Jednou jako karaoke od Chowa (Ken Jeong) ve verzi Johnnyho Cashe a podruhé ve verzi od Nine Inch Nails. Je zcela zřejmé, že tato píseň nebyla vybrána náhodně. Vystihuje hlavní myšlenku příběhu filmu. (P. J. D.)
  • Ve scéně, kdy je Chow (Ken Jeong) převlečen za policistu, má zbraň Glock 17 ráže 9x19 mm. (dc125)
  • V každém dosavadním dílu se v určité podobě objeví nějaké prase. V prvním filmu Pařba ve Vegas (2019) můžeme vidět nafukovací prase ve vaně, když se hlavní hrdinové proberou z propařené noci. Ve druhém filmu Pařba v Bangkoku (2011) narazí Chow (Ken Jeong) autem do mrtvého těla prasete. A v tomto díle má zase Marshallův (John Goodman) gang na sobě masky prasat. Ve všech dosavadních dílech se taky vyskytovalo několik exotických zvířat: v prvním to byl tygr, ve druhém opice a v tomto žirafa na začátku filmu. (SidneyP)
  • Během závěrečných titulků se objeví ještě jedna scéna. (necisty)
  • Když se Cassandra (Melissa McCarthy) dívá v obchodě na televizi, dávají wrestling, kde zápasí wrestlingová legenda a herec John Cena. (tb_23)
  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)
  • Ve všech třech dílech trilogie byly postavy ve výtahu vždy uspořádány tak, aby se každý herec alespoň jednou objevil uprostřed. V prvním filmu to byl Bradley Cooper (Phil), napravo byl Ed Helms (Stu) a nalevo Zach Galifianakis (Alan). Ve druhém díle byl uprostřed Ed Helms, napravo Zach Galifianakis a vlevo Bradley Cooper. A ve třetím díle je uprostřed Zach Galifianakis, napravo Ed Helms a nalevo Bradley Cooper. (Chibs)
  • V závěru filmu, když se "vlčí smečka" vrací do svého minivanu u zastavárny, je možné v pozadí zahlédnout billboard s Eddiem (Bryan Callen), který v prvním díle série vlastnil kapličku, kde se Stu (Ed Helms) poprvé oženil. (Weasley)
  • Dva nejdůležitější automobily, které ve filmu můžeme spatřit, jsou Maybach 57 S, kterým jezdí pan Marshall (John Goodman), a upravený Lincoln Town Car V8 (r. v. cca 2003), kterou pan Marshall propůjčil "vlčí smečce". (epicride)

Súvisiace novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (viac)

Reklama

Reklama