Reklama

Reklama

The Devil in the White City

(seriál)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Příběh sériového vraha Dr. Henryho Howarda Holmese z roku 1883, který si u příležitosti právě probíhající Světové výstavy v Chicagu otevře hotel, ve kterém následně zavraždil nejméně 27 lidí. (Listeroman)

Diskusia

Tayen

Tayen (hodnotenie, recenzie)

Tak tenhle film se zřejmě odkládá, protože Scorsese si vybral natočit o jiném sériové vrahovi a podle jiné předlohy, a to Killers of the Flower Moon

na príspevok reagoval mm13

Uživateľ joker30 zmazal svoj príspevok.

The.FleX

The.FleX (hodnotenie, recenzie)

Na tenhle film se docela těším. I když po tom jak Holmese (přejmenovaném na James Patrick March) zahrál Evan Peters, bude mít co dělat i DiCaprio aby se mu alespoň vyrovnal.

na príspevok reagoval joker30

Uživateľ The.FleX zmazal svoj príspevok.

Uživateľ gregaart zmazal svoj príspevok.

st.ranger

st.ranger (hodnotenie, recenzie)

Ani bych se nezlobil, kdyby se objevila narážka na možné propojení s Jackem Rozparovačem.

Psychor

Psychor (hodnotenie, recenzie)

DiCaprio se na danou roli absolutně nehodí. Škoda, mohlo se jednat o výborný film.

na príspevok reagoval hyundai

Matyas

Matyas (hodnotenie, recenzie)

Vsadím se o svůj mikrofon, že Scorsese nebo DiCaprio dostane oscara

Britney75

Britney75 (hodnotenie, recenzie)

Martin Scorsese a  Leonardo DiCaprio! Věřím, že tahle dvojice mě nezklame ani tentokrát!

folklorman

folklorman (hodnotenie, recenzie)

Upřímně jsem se vždycky divil, že tak chytlavý příběh ještě nikdo nezfilmoval (možná malá inspirace v AHSseries5) a i tak byla jen otázka času kdy se konečně dočkám, ale upřímně jsem z nových informací docela zklamaný. Scorsese a DiCaprio?.......to má být vtip?. Už je díky těmto dvou jménům je jasné, že z toho nakonec bude jen výpravné sterilní drama, kde kapka krve neukápne ani v cenzurované verzi. Přece by si DiCaprio v současné době nezahrál  v nějakém podružném krvavém hororu (myšleno sarkasticky) .....tak hej........ Scorsese.....proč z toho rovnou neudělat western nebo parodii.....stejně jak nezajímavě i vyšli ostatní filmy o sériových vrazích typu - Ted Bandy, Gacy, Dahmer....atd.

na príspevok reagoval packa

denulik

denulik (hodnotenie, recenzie)

McMurphy

Práve o tom som vo svojom príspevku hovorila. Záporná rola neznamená okamžite stop Oscarom. To st.ranger tvrdil opak, jemu si mal adresovať svoju reakciu.

McMurphy

McMurphy (hodnotenie, recenzie)

denulik

Za záporné role se Oscary nedávají? Připomeň si třeba Ch. Waltze v Bastardech (záporák jako svině) nebo Hopkinse v Jehňátkách. :)))))

na príspevok reagoval denulik

denulik

denulik (hodnotenie, recenzie)

st.ranger

Tak si prosím ťa prečítaj svoj príspevok,na ktorý som prvýkrát reagovala. Na čo si si chcel poukázať a čo si skutočne napísal sú dve odlišné veci. To je jediné čo tvrdím. Jasné, že Theron nemôže DiCapriovi zobrať Oscara (aj keď Eddie Redmayne získal úlohu, ktorú mala pôvodne hrať Nicole Kidman- tak nikdy nehovor nikdy), ale tvoj príspevok o ničom takom nehovoril. Takže ja končím a ty sa nerozčuľuj, ale vyjadruj presnejšie.

st.ranger

st.ranger (hodnotenie, recenzie)

denulik

Neshodneme se, protože nerozumíš na co poukazuji. Charlize Theron nemůže Leonardovi vyfouknout Oscara, protože by nebyla v kategorii, o kterou by on bojoval. A navíc se jedná pouze o mou spekulaci, pokud jsi nepochopil ani tohle.

Ale jinak je zrovna tohle skvělý příklad pro ženskou kategorii, v rámci té kategorie, mužské, ve které by mohl být nominován Leo, bych určitě vytáhl jako záporné charaktery Hopkinse a Whitakera.

na príspevok reagoval denulik

denulik

denulik (hodnotenie, recenzie)

st.ranger

A kto komu čo preberá, preboha? Ty hovoríš o výkone, ktorý nie je na svete a ja opakujem, že Charlize Theron je legitímny argument na tvoje tvrdenie, že za záporné postavy sa Oscary nedávajú. Zhodneme sa na tom?

na príspevok reagoval st.ranger, McMurphy

st.ranger

st.ranger (hodnotenie, recenzie)

denulik

To je snad zřejmé, protože herečka by těžko Leonardovi Oscara přebrala, což už jsem psal (12.8.2015 16:13).

Je to jen spekulace, která Lea provází už několik nominací. A on si zrovna moc kladné role nevybírá.

na príspevok reagoval denulik

denulik

denulik (hodnotenie, recenzie)

st.ranger

O kategórii mužský herecký výkon si predsa nehovoril, iba o tom, že za zápornú postavu sa nedávajú. Navyše si myslím, že diskusia o Oscaroch v momente, keď ešte nie je stanovený ani termín natáčania je trošičku predčasná:)

na príspevok reagoval st.ranger

st.ranger

st.ranger (hodnotenie, recenzie)

mm13

Je vidět, že Oscary opravdu nesleduji, když mi uteklo tolik udělených sošek. Takže Oscara za zápornou roli získat lze, avšak to není tak časté jako v případě kladných rolí.

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

st.ranger

Ja za tých 60 rokov dozadu tiež nepoznám všetky, takže ich je minimálne 10. Čo stačí na to, aby bol tvoj výrok o tom, že za záporné hlavné úlohy sa Oscar nedáva, vyvrátený. Sci-fi sa nepreberalo, ale aj tu platí, že pár filmov k nemu nemalo ďaleko a fantasy Pán prsteňov ho dostalo.

na príspevok reagoval st.ranger

st.ranger

st.ranger (hodnotenie, recenzie)

mm13

Některé filmy neznám, jiné jsem opravdu přeskočil, u některých jsem si nebyl povahou charakteru jist. Neříkám, že je to fakt či skutečnost, jen se mi zdá, že se gaunerům, vrahům a jinak záporným rolím Oscar nedává.

Ale určitě se nikdy nedožijeme Oscara za sci-fi.

na príspevok reagoval mm13

st.ranger

st.ranger (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE

Marlon Brando - Godfather.

Pořád je to hodně slabé, pokud za 43 let vyhrají pouze 3 mužští představitelé záporných charakterů.

na príspevok reagoval mm13

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnotenie, recenzie)

H.H. Holmes bol slávny masový vrah,jeho hotel smrti mi vždy,ked´ si o ňom niekde prečítam naháňa hrôzu.na toto sa kurevsky teším

balone

balone (hodnotenie, recenzie)

JURIS555: jen tak pro zajimavost, on ten film i produkuje, takze v nem bude i hrat

 (hodnotenie, recenzie)

smažte film + herce scénář není napsaný herec nemá film napsaný na imdb má pouze 2 filmy na rok 2012 děkuji ,smazat film a herce.

Súvisiace novinky

DiCaprio krutým zabijákem

DiCaprio krutým zabijákem

12.08.2015

Gangy New Yorku, Letec, Skrytá identita, Prokletý ostrov a Vlk z Wall Street. Pětice společných filmů Leonarda DiCapria a Martina Scorseseho je impozantním odkazem, který se již brzy rozšíří o šestý… (viac)

Reklama

Reklama