Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Dokumentárny

Recenzie (258)

plagát

Balsinjehan (2021) 

Prvá hodina super, potom sa začali objavovať nelogickosti, ktoré mi osobne trochu vadili. Ak by som vypla mozgové bunky, tak minimálne o hviezdičku viac. Výborné herecké výkony, takže vlastne celkom spokojnosť.

plagát

Mainstream (2020) 

Viem, čo mi mal ten film povedať. Nepáči sa mi ale to ako to hovorí.

plagát

Duty After School (2023) (seriál) 

Miestami mi dosť vadil ten ukričaný vreskot a plač, rovnako ako vykonštruované problémy, ktoré boli len aby boli (Zem napadnú ľudožrútski mimozemšťania, ľudia umierajú po stovkách a študentom ani nenapadne, že by mohli zrušiť záverečné testy? Nám na zrušenie maturity stačil aj covid). Ale za nevypočitateľné úmrtia a záver si to tie štyri hviezdičky zaslúži.

plagát

Jojakdoen dosi (2017) 

A přitom taková blbost, že jo? Ale od srdca. Dobre sa na to pozerá aj keď s realitou to veľa spoločného nemá. Lenže koľko akčných filmov áno? V rámci žánru rozhodne lepší priemer a podľa tradičného kórejského receptu čím viac tým lepšie.

plagát

Babylon (2022) 

Uvrieskané, doslovné, úmorné, ploché. Chcel to byť Liebesbrief pre zlatý vek Hollywoodu, ale v závere je to len nákupný zoznam plný položiek, z ktorých Chazelle nič jedlé neuvaril.

plagát

Bisangseongeon (2021) 

Ak by titulky nabehli tak cca 25 minút skôr, bola by som určite spokojnejšia. Takto je z toho ďalší zabudnuteľný thriller z lietadla.

plagát

Psací stroj z Chicaga (2017) (seriál) 

Začiatok ma absolútne nebral a už som sa aj začala čudovať nad tunajším vysokým hodnotením, ale postupom času sa dej postupne vyvinul smerom, ktorý ma zaujal.

plagát

P1H (2020) 

Ako ukážka škodlivosti drog na centrálnu nervovú sústavu síce dlhé, ale k veci, ako film úplne mimo. Toto by sa dalo akceptovať iba ako pilot k seriálu (v titulkoch sa koniec koncov objavil pojem K-pop cinematic universe), ale osobne si nemyslím, že sa nájde osoba, ktorá by bola ochotná to niekam posunúť.

plagát

One Ordinary Day (2021) (seriál) 

Ešte o stupeň lepšie ako americká verzia s Riz Ahmedom. Vynikajúci záver a uveriteľná premena Kim Soo Hyuna/ Kim Hyun Sooa zo strateného šteniatka na životom unaveného a sklamaného ex-basistu.

plagát

Ji hun (2021) 

Koľko twistov sa zmestí do dvojhodinového filmu? Na môj vkus až príliš veľa. Plus som sa strácala v menách, nebolo mi jasné kto je kto a postupom času sa to vďaka tým "krízam identity" iba zhoršovalo. A sympatickú postavu aby medzi nimi človek ako ihlu v kope sena hľadal.