Reklama

Reklama

Cesta do krajiny Oz

  • Česko Mocný vládce Oz (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Oscar Diggs (James Franco), druhoradý cirkusový kúzelník s pochybnou morálkou, cestuje z prašného Kansasu a zrazu sa ocitne vo farebnej, zázračnej a životom pulzujúcej Krajine Oz. Myslí si, že nečakane vyhral v lotérii jackpot a s ním aj večnú slávu a bohatstvo. Jeho predčasnú radosť však ukončia tri čarodejnice - Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) a Glinda (Michelle Williams). Tie si totiž nemyslia, že práve on je tým legendárnym čarodejníkom, na príchod ktorého tu všetci netrpezlivo čakajú. Keď sa Oscar nechtiac zapletie do veľkých problémov, ktorým čelí krajina Oz a jej obyvatelia, sám musí prísť na to, kto je dobrý a kto zlý, skôr než bude príliš neskoro. Spočiatku neobratný iluzionista použije všetku svoju vynaliezavosť, znalosti z umenia mágie, ba dokonca aj niekoľko skutočných kúziel, aby zachránil krajinu. Zároveň aj on sám vyrastie a dozrie na veľkú osobnosť - stane sa nielen mocným čarodejníkom a vládcom krajiny Oz, ale aj lepším človekom. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (49)

Súvisiace novinky

Sam Raimi se vrací k hororu

Sam Raimi se vrací k hororu

21.10.2019

Režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Lesní duch) se po desíti letech vrátí k žánru, který ho kdysi proslavil. Kultovní režisér chystá zatím nepojmenovaný horor, který by měl být kombinací Misery… (viac)

Sam Raimi a další tornádo

Sam Raimi a další tornádo

09.06.2016

Režisér trilogií se Spider-Manem a s Ashem se teď věnuje televizní tvorbě (především Ash vs Evil Dead) a dává si pauzu od velkého plátna. Jeho posledním filmem byl Mocný vládce Oz, v němž obří… (viac)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (viac)

Hermiona a zvíře

Hermiona a zvíře

26.01.2015

Alenka v říši divů, Mocný vládce Oz, Zloba - královna černé magie... co hraná disneyovská pohádka, to obrovský hit, není tedy divu, že tenhle trend pokračuje. Už v březnu dorazí Popelka od Kennetha… (viac)

Reklama

Reklama