Reklama

Reklama

Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc

  • Slovensko Janko a Marienka: Lovci čarodejníc (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Príbeh sa začína 15 rokov po tom, čo súrodenci  Janko a Marienka utiekli čarodejnici, ktorá navždy zmenila ich životy, pretože im dala poznať, ako chutí krv. V súčasnosti dospeli na zrelých, skvelo vytrénovaných lovcov, ktorí sa rozhodli,  že začnú podnikať v tom, v čom sa ako malé deti preslávili - v love na bosorky! Vystopujú a zničia všetky čarodejnice v tmavých lesoch v najbližšom okolí, čím zároveň pomstia krivdy svojej mladosti. Ale ako sa začne blížiť neslávne známy "krvavý spln" a malé drevené mestečko začne čeliť nočnej more v podobe únosov nevinných detí, Janko a Marienka spoznajú zlo horšie, než predstavuje akákoľvek čarodejnica, ktorú kedy ulovili. Stoja tvárou v tvár samotnému diablovi, ktorý by mohol byť kľúčom k ich desivej minulosti! (TV JOJ)

(viac)

Videá (32)

Trailer 1

Recenzie (1 690)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Tommy Wirkola | Hudba: Atli Orvarsson | Produkcia: Will Ferrellm Adan McKay, Kevin Messick, Beau Flynn | Distribúcia: Paramount Pictures, MGM | Štúdio: MTV Films, Gary Sanchez | Rozpočet: 50 miliónov $ | Tržby: 225,703,475 $ || Vrámci Fantasy Horor v B kategórií neskutočne funkčné. Vlatne by sa dalo povedať, že od momentu, keď si človek zvykne na gýčovitú perníkovú chalúpku a kostými, tak je to pútavá jazda od začiatku do konca. Dopomáha tomu kontrolovaná metráž a výborná réžia: bitky a strelba ešte nikdy neboli tak "realistické" - vrámci žánru a kategórie. Ešte raz by som to ale asi nedal, takže nie 4, ale veľmi silné 3. 70% | Blu-Ray 3D, THX, HU DTS | ()

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Spíš než Jeníčka a Mařenku mi to připomínalo vymítače ďábla… Doporučuji pouštět dětem před spaním, pokud máte chorobnou touhu vyměňovat jim plenky i v pubertě. Jinak obyčejný akční film, který se snažil mít vtipné hlášky, ale moc mu to nevyšlo. Je to sice divná matlanina všeho možného, ale koukat se na to dá. ()

Reklama

Wade Wright

všetky recenzie používateľa

Jako nedivím se že na to studio dalo prachy. Oni se totiž při rozhodování na co padnou prachy většinou scénáře nečtou a čtou se jen náměty, no a tady ten námět co si budem je prostě kurva geniální :D. Vidím v tom ale strašně promarněného potenciálu. Dialogy jak napsané prasetem občas obohacené nějakou rádoby cool béčkovou hláškou, která sedne ale asi jen dvakrát za film. No a pak ten bez kontinuální střih, který vás jen mate a hází vás z místa na místo... Ale jo béčko je to dobrý a nebudu lhát že nejednou jsem fakt byl nucenej koutkem zavrtět do horního čtvrt horizontu. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Janko a Marienka sú vlastným otcom odvedený a ponechaný v hlbokom lese napospas osudu. Obaja padnú do rúk zlej čarodejnici. Nakoľko sú však chytrejší, podarí sa im babu jagu strčiť do pece a za živa upáliť. Toto, ale nie je koniec príbehu. Práve naopak! Súrodenci sa rozhodnú postaviť temnote tvárou tvár a bojovať s ňou, až kým ... Milé prekvapenie. Úprimne povedané, nečakal som, že sa mi to bude páčiť. Nápadito, originálno, zábavná "rozprávka" okorenená o prvky hororu na najvyššej úrovni. Lakačky či výrazné dejové napätie nečakajte, ale "gore" Vás nejeden krát prekvapí natoľko, až sa budete zamýšľať sami nad sebou, či bolo najrozumnejšie zobrať do kina aj Vašu malú sestru - 75%. ()

Ainy 

všetky recenzie používateľa

Alergici a diabetici pozor, komentář může obsahovat stopové množství spoilerů! Mám jeden velký problém ... vstřebat brutalitu páchanou na dětech a brutalitu páchanou dětmi. Zastávám radikální názor, že v takových rolích děti nemají co dělat a tím u mě film okamžitě padá dolů. Mimo to Jeníček na inzulínu? Když jsem viděla, jakou koňskou dávku si intramuskulárně do sebe vždycky vrazil, tak jsem si mohla hlavu ukroutit se slovy "no to si dělají prdel"?! Záchvat smíchu mě rozkuckal pokaždé, když mu zapípaly hodinky a on okamžitě zvadnul, ale sotva si šlehnul, tak byl hned jako rybička ... oh dios! Příběh jsem vnímala jako slabý, i když honitba za čarodějnicemi byla pokaždé působivá. Jako další pozitivum jsem brala jistou nadsázku, s jakou se s nimi vrhali do boje a jaký arzenál zbraní přitom použili. Dokonce mně asi dvakrát i hororově secvakly půlky a nepublikovatelně jsem zaklela, jenomže těch pár světlých okamžiků nedokázalo zachránit celkový dojem. ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (34)

  • Když Jeníček (Cedric Eich) a Mařenka (Alea Sophia Boudodimos) jako děti stojí před vchodem do perníkové chaloupky, on jí barevné cukroví a ona bílé. Když jdou však dovnitř, ústa obou jsou barevná. (SFalconJ)
  • Když zlá čarodějnice (Famke Janssen) přichází do šerifova domu, stojí po boku Mařenky (Gemma Arterton) muž, který dvakrát vystřelí z dvouhlavňové brokovnice. Po chvíli, kdy se sbírá ze země, vystřelí znovu, aniž by přebíjel. (Lucasion)

Súvisiace novinky

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

09.08.2015

Dva roky stará fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, v níž se slavní sourozenci stali akčními hrdiny, vydělala 226 milionů dolarů. Vzhledem k padesátimilionovému rozpočtu jí tak bylo rychle… (viac)

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

22.09.2014

Loňská akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic vydělala 226 milionů dolarů. To je při padesátimilionovém rozpočtu jasná komerční výhra, kterou by studio Paramount chtělo přetavit do druhého… (viac)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (viac)

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

09.06.2013

Rozpočet 50 milionů, celosvětové tržby 226 milionů. Snadná matematika, i když vezmeme v úvahu, že téměř polovina utržených peněz zůstává kinařům. O možné trilogii se mluvilo už před premiérou, a teď… (viac)

Reklama

Reklama