Reklama

Reklama

Jack – Zabiják obrů

  • Česko Gigantický zabiják (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Obří stonek fazole přenáší Jacka do země v oblacích, kde přežívá prastaré Zlo v podobě dravých pravěkých tvorů. Krvelačná zvířata se navíc rozhodnou napadnout Zemi a bude na Jackovi a jeho zabijáckých schopnostech, aby tyto potvory poslal tam, kam patří. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (38)

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtová tragédie o klukovi, který si tu hraje na Froda Pytlíka. Lítá si tu s motorovou katedrálou, která je až prapodivně podobná barcelonské Sagradě Familii a čelí několika příšerně vyrobeným monstrózním dinosaurům. Aby na ně přece nebyl sám, tak mu pomůže britská armáda čítající asi deset vojáků v uniformách z druhé světové války, která jen staticky stojí na místě a střílí ze svých samopalů. Je to opravdu hrůza, co to tentokrát Asylum vypustilo do světa a Ben Cross tak přidal další hřebíček do rakve coby herec příšerných béček. Jediné, co na tomhle filmu zaujme, je Jackova matka Tanya Winsor v rajcovních béžových propínacích šatech (4. minuta) a poté v černých šatech s květinami (25. minuta). [435. hodnocení, 35. komentář, 17%, 217. nejhorší film] ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Prvé minúty som chválil. Obstojná retro výprava ( som rád, že aspoň občas nezasadí The Asylum tradičný príbeh do 21. storočia ), s príbehom sa trošku pohrali a kamera zaberá remeselnejšie, ako v doterajších asylumáckych hitoch. Lenže netreba chváliť pred koncom. Všetko sa to opäť zvrtne v klasický výplach tohto štúdia, plný nelogičností, debilnej réžie a správne toporných hereckých výkonov. Aspoň, že ich napadlo narvať na Jane March tesné kožené nohavice. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všetky recenzie používateľa

Od Asylum už jsem zvyklý na kde co ale na kombinaci dinosaurů s létajícíma "očima", poletující kostel a svářecí masky fakt ne. Nemluvě o té pekelné výpravě která je snad popůjčovaná z ostatních filmů, jinak si to jednoduše nedokážu vysvětlit. Stejně jako by mě zajímalo, na čem pánové scénáristé jedou. To musí být hodně solidní materiál. ()

Ripley odpad!

všetky recenzie používateľa

Další důkaz toho,že "odpadové" filmy se stále točí.A to musím přiznat,že "odpad" dávám jen zřídka.Tohle bylo otřesné.Možná by to alespoň trochu fungovalo jako nepříliš kvalitní parodie.Ano,musel jsem se smát příšerným trikům,otřesným hereckým "výkonům" a nechtěně humorným dialogům.Škoda že stále krásná Jane March,která debutovala ve výborném Annaudově Milenci,se pro tuhle příšernost propůjčila.Ostatně její herecká kariéra od Milence už jen klesala,takže se není čemu divit.Bohužel. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Drahou verzi jsem neviděl a ani po ní netoužím tohle byla sice srajda ale co jste čekaly od Asylum? Je to lehce podprůměrná konina s hodně špatnýmy efekty, což je celkem s podivem přece jenom Asylum má ty efekty lepší a lepší a teď zase spadly. Příběh je zajímavej ale postavy celkem tragicky napsaný. Moc mi sice nesedne ta historie a přítomnost. Ale i tak jsem se celkem bavil. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (4)

  • Tak ako mnoho ďalších filmov podobnej kvality, aj tento obsahuje mnoho nezrovnalostí. Jedna sa týka doby, do ktorej je film zasadený. Pokiaľ ide o vojakov, tí nosia prilby, aké sa nepoužívajú od dôb Druhej svetovej vojny. No niektorí z nich sú naopak vyzbrojení puškami typu Kalašnikov, ktoré ale boli vyvinuté až niekoľko rokov po tejto vojne a navyše britská armáda ich nikdy ani nepoužívala. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Wales, Manchester a Liverpool. (Terva)

Reklama

Reklama