Reklama

Reklama

Homeland - Zradca

(seriál)
  • Slovensko Homeland: V mene vlasti (viac)
Trailer 2
Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2011–2020), 84 h 32 min (Minutáž: 45–84 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrajú:

Claire Danes, Mandy Patinkin, Rupert Friend, Damian Lewis, Maury Sterling, F. Murray Abraham, Morena Baccarin, Jackson Pace, Morgan Saylor, Elizabeth Marvel (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(8) / Epizódy(96)

Seržant Nicholas Brody sa vracia domov po ôsmich rokoch zo zajatia v Iraku. Na krk mu dýcha chorobne podozrievavá agentka CIA, ktorá v ňom vidí spiaceho člena teroristickej siete al-Káida a zradcu, chystajúceho útok na USA! Špionážny seriál Homeland z produkcie americkej televíznej stanice Showtime možno považovať za najlepší dramatický seriál televíznej sezóny 2011/2012, čo dokazuje zbierka jeho najprestížnejších svetových ocenení. V roku 2012 získal dva Zlaté glóbusy z troch nominácií (najlepší dramatický seriál a herečka v hlavnej úlohe) a šesť cien Emmy z deviatich nominácií (najlepší dramatický seriál, herec v hlavnej úlohe, herečka v hlavnej úlohe, scenár, strih, herecké obsadenie). V roku 2013 získali Damian Lewis (mali ste ho možnosť vydieť na obrazovkách TV JOJ v seriáli Life - Najbohatší policajt) aj Claire Danesová Zlaté glóbusy ako najlepší herec/ herečka v hlavnej úlohe dramatického seriálu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (8)

Homeland - Zradca (2011) 

Kto dopozeral všetky série bude s rozuzlením sklamaný, ale super Carrie to zvládla, aj keď tá jej akože sebavedomosť posledné 3 série už občas liezla na nervy. ()

Ve jménu vlasti (2011) (S01E01) 

Nádherný návrat v čase, teroristi sú z Blízkeho východu, vojak ktorý sa vráti domov je beloch, má bielu ženu a s ňou dve biele deti, jeho žena má bieleho milenca, jeho kamarát ktorý v zajatí zahynul je černoch, má čiernu manželku, ktorá si našla priateľa a ten je černoch. Žiadna nasilu tlačená diverzita, proste kriminálny príbeh bez liberálnej retardgandy, človek by sa tak rád vrátil do tých čias keď ľudstvo nemalo v hlavách (tak strašne) nasraté... ()

In memoriam (2012) (S02E11) 

Choroba šialených kráv - Dany a Carrie (najmä výstup tej tupej tínedžerky bol neuveriteľne iritujúci, ale Carrie a to prehrávanie zo strany Claire Dainesovej občas až píli uši) pokazila túto epizóda a záver série, ktorý sa viacmenej dal očakávať. ()

Season 3 (2013) (S03) 

Asi najslabším momentom série je úplne vyňatie rodiny Nicholasa Brodyho v úplnom závere, dokonca ani Carrie nenapadlo zájsť za nimi a vysvetliť im že ich tata nebol až tak zlý ako sa javil, celkovo ten záver keď nástroj iránskej propagandy skončí tak ako skončí bol pomerne neuveriteľný, avšak výborne spracovaný, teda až na úplný záver. Zatiaľ si však všetky tri série udržali nadpriemernú kvalitu a Homeland medzi najlepšie seriály patrí naďalej. ()

Hodina jogy (2013) (S03E05) 

Tá Dana je neskutočne iritujúca postava a ten jej škrekot... ()

Pasažier (2013) (S03E10) 

Síce neuveriteľný dej, ale výborne premyslený a dokonale spracovaný, doteraz najlepšie spracovaná epizóda. ()

Tradičná pohostinnosť (2015) (S05E02) 

Ak by ste niekomu povedali že udalosti na východe Ukrajiny boli dávno naplánované boli by ste pre teľaciu časť obavateľstva na konšpirátora...ak by ste im pustili túto epizódu teľatá by na Vás pozerali doslova ako teľatá na maľované vráta... ()

Andante (2018) (S07E07) 

Dokonalé české titulky na Disney+, bol to najhorší útok od 9 září...9eho, nie 11eho...nuž to je tak keď pravdepodobne zamestnáte študenta vysokej školy ktorý v roku 2001 ešte plával v ocinkových bullsoch (slovami mladej proamerickej zdegenerácie) a mamičkiných predstavách...inak to akú pitchu zo seba spravila Carrie stálo zato. ()

Súvisiace novinky

Slavné značky se dočkají navázání

Slavné značky se dočkají navázání

17.03.2023

Sledování televize a potažmo streamovacích služeb je i po pandemii Covidu-19 a s tím spojených lockdownech pořád na vzestupu a není se tedy čemu divit, že produkční společnosti hledají stále více… (viac)

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (viac)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (viac)

Breaking Bad, Fincher a Soderbergh ovládli Emmy

Breaking Bad, Fincher a Soderbergh ovládli Emmy

24.09.2013

65. ročník udělování cen Emmy, o nichž rozhodují členové The Academy of Television Arts and Sciences, nepřineslo žádné velké překvapení. Cenu za nejlepší dramatický seriál si konečně (a zaslouženě)… (viac)

Reklama

Reklama