Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie Mathisonová prichádza do utečeneckého tábora v Libanone, kde berlínsky miliardár Düring za účasti médií odovzdáva šek na dobročinné účely. Situácia sa však vymkne spod kontroly a Carrie zistí, že cieľom útoku nebol Düring. Novinárka Düringovej nadácie Laura Suttonová zverejní v televízii kompromitujúce materiály o ilegálnej spolupráci CIA a nemeckej BDN. Saul, šéf operácii CIA v Európy, musí stínať hlavy. Keď chce odvolať Allison Carrovú, miestnu vedúcu misie CIA, žena začína politikárčiť. Agent Quinn pokračuje v zneškodňovaní teroristov v Berlíne. Keď však dostane ďalší zoznam smrti, v šifrovanej správe vidí priezvisko svojej bývalej kolegyne Mathisonovej... (TV Wau)

(viac)

Recenzie (3)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

S vývojem děje ve druhé epizodě jsem už byl spokojen. Díl měl kvalitní atmosféru, nepostrádal napětí a tentokrát disponoval i slušnou akcí. Bavila mě i Quinnova dějová linie, Rupert Friend podobně jako Terminátor likvidoval své cíle, aniž musel pohnout jediným svalem v obličeji. ()

jungewolf 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborně se to zamotává : 5 * a 88 % . Pozn. k Obsahu tohoto 2.dílu 5.série : německá civilní rozvědka=špionáž je BND(Bundes Nachrichtendienst), tj. Spolková zpravodajská služba .... . ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ak by ste niekomu povedali že udalosti na východe Ukrajiny boli dávno naplánované boli by ste pre teľaciu časť obavateľstva na konšpirátora...ak by ste im pustili túto epizódu teľatá by na Vás pozerali doslova ako teľatá na maľované vráta... ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama