Reklama

Reklama

Homeland - Zradca

(seriál)
  • Slovensko Homeland: V mene vlasti (viac)
Trailer
Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2011–2020), 84 h 32 min (Minutáž: 45–84 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrajú:

Claire Danes, Mandy Patinkin, Rupert Friend, Damian Lewis, Maury Sterling, F. Murray Abraham, Morena Baccarin, Jackson Pace, Morgan Saylor, Elizabeth Marvel (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(8) / Epizódy(96)

Seržant Nicholas Brody sa vracia domov po ôsmich rokoch zo zajatia v Iraku. Na krk mu dýcha chorobne podozrievavá agentka CIA, ktorá v ňom vidí spiaceho člena teroristickej siete al-Káida a zradcu, chystajúceho útok na USA! Špionážny seriál Homeland z produkcie americkej televíznej stanice Showtime možno považovať za najlepší dramatický seriál televíznej sezóny 2011/2012, čo dokazuje zbierka jeho najprestížnejších svetových ocenení. V roku 2012 získal dva Zlaté glóbusy z troch nominácií (najlepší dramatický seriál a herečka v hlavnej úlohe) a šesť cien Emmy z deviatich nominácií (najlepší dramatický seriál, herec v hlavnej úlohe, herečka v hlavnej úlohe, scenár, strih, herecké obsadenie). V roku 2013 získali Damian Lewis (mali ste ho možnosť vydieť na obrazovkách TV JOJ v seriáli Life - Najbohatší policajt) aj Claire Danesová Zlaté glóbusy ako najlepší herec/ herečka v hlavnej úlohe dramatického seriálu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Galéria (1 266)

Súvisiace novinky

Slavné značky se dočkají navázání

Slavné značky se dočkají navázání

17.03.2023

Sledování televize a potažmo streamovacích služeb je i po pandemii Covidu-19 a s tím spojených lockdownech pořád na vzestupu a není se tedy čemu divit, že produkční společnosti hledají stále více… (viac)

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (viac)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (viac)

Breaking Bad, Fincher a Soderbergh ovládli Emmy

Breaking Bad, Fincher a Soderbergh ovládli Emmy

24.09.2013

65. ročník udělování cen Emmy, o nichž rozhodují členové The Academy of Television Arts and Sciences, nepřineslo žádné velké překvapení. Cenu za nejlepší dramatický seriál si konečně (a zaslouženě)… (viac)

Reklama

Reklama