Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 3

  • Česko Král Škorpion - Bitva osudu (viac)
všetky plagáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Keď vražedná epidémia, ktorá ho pripravila i o jeho životnú lásku, vyženie hrdého Mathayusa (Victor Webster) i z jeho domoviny, stane sa osobným strážcom egyptského kráľa Hora (Ron Perlman). Odmenou za jeho služby má byť ruka princeznej Sildy (Krystal Vee) a magický medailón, ktorý svojmu nositeľovi prepožičia nadprirodzené schopnosti. Má to však malý háčik – Mathayus najprv musí nájsť spôsob, ako krásnu princeznú oslobodiť. Tú totiž väzní Horov brat Talus (Billy Zane)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (94)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Tak a tuto začala už aj tak ľahká séria padať ku dnu. Nie je to síce odpad, na to ešte triky, výprava aj obsadenie stačilo, ale veľká zmena. Victor síce riadne nabral od Mutant X, ale Rock je Rock. Aspoň tie "cameá" Davea Bautistu a Kimbo Slicea boli dobré. Naproti tomu Billy Zane a hlavne chudák Ron Perlman, tí sa tu ocitli asi nešťastnou náhodou a museli to potom aj ľutovať. ()

Lucasion odpad!

všetky recenzie používateľa

Vždy jsem přemýšlel, jakému filmu se dá dát hodnocení odpad. Říkal jsem si, že ten film nemůže mít nic v pořádku. Scénář, hudbu, výpravu, herecké výkony, herce, střih... Těch věcí, na kterých stojí film je mnoho. A hle. Král Škorpión 3 má všechny tyhle atributy špatně. Victor Webster se na Mathayuse zoufale nehodí a Billy Zane se naopak místy paroduje. U Rona Perlmana zas přemýšlím, zda má tohle vůbec zapotřebí. Ve výsledku je vlastně Dave Bautista nejlepší (ne)herec v tomhle filmu. A to snad jen proto, že nevede moc dialogů. Absolutně nejhorším (a do očí bijícím) aspektem filmu je střih. V mnoha (a opravdu v mnoha) případech je střih v boji dělaný tak, že scény na sebe absolutně nenavazují. O to hůř, pak působí boj, který je bez jakékoliv choreografie. V případě příběhu se snad ani nedá mluvit o scénáři. Dialogy jsou strašné a příběh, kdyby měl hodinu deset prosím. Ale sto minut je vážně utrpením. Vzhledem k tomu, že jsem po patnácti minutách chtěl, aby film skončil, tak nemůžu skutečně jinak, než hodnotit absolutně nejhorší známkou. K hereckým výkonům ještě mohu dodat to, že nejčastější projevy jsou jednoduše krkání. (8 %) ()

Reklama

mrclTV 

všetky recenzie používateľa

Dosť nepodarená komédia.Niekto sa snažil inšpirovať u Your Highness? Ale hviezdička za to, ze tvorcovia skombinovali rímske légie, ninjov a Thajsko so svojimi slonami...niečo také nevidíte každý deň. Jeden a pol hviezdičky. PS: Práve pri tomto filme som dosiahol métu 900 príspevkov, no rozhodne nekončím a ťahám ďalej. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednu hviezdicku davam za vypravu, lebo vzhladom na rozpocet to nevyzera uplne zle. Lenze spracovanie je mizerne. Od debilneho pribehu cez nevtipne hlasky az po fadne spracované akcne sceny. Proste slabota a jednoznacne najhorsi diel. P.S. Aj tá najtuctovejsia epizoda Xeny je ovela zabavnejsia a lepsie natocena. ()

Beastmaster4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Proč se tímhle vůbec někdo zabývá?! Hodně špatný film, hodně zlé bojové scény a velmi podprůměrné herecké výkony. Tohle je snad horší, než kdejaký 10 let starý TV seriál. Ron Perlman koukám už bere taky všechno a teď tomu nasadil korunu. Nejenom, že tu vypadá jak idiot, on i tak hraje. No a o těch ostatních nemá cenu radši ani psát. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (5)

  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)
  • Rozpočet činil zhruba 5 až 6 milionů amerických dolarů. Při natáčení v Thajsku pak štáb udájně musel čas od času pozastavit natáčení, jelikož se v záběru objevil nějaký turista a filmaří na turistických místech filmovali bez oficiálního povolení. (fiLLthe3DD)
  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)

Reklama

Reklama