Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké vojnové námorníctvo poverilo úlohou nájsť nejaký efektívny prostriedok, ktorý by bol účinný v boji so somálskymi pirátmi, spoločnosť Blue Water, špecializujúcu sa na genetické inžinierstvo. Produktom ich výskumov je tvor, ktorý vznikol skrížením bieleho žraloka a chobotnice. Ako to už býva, objaví sa malička chybička a tento netvor sa dostane na slobodu a okamžite sa začne predvádzať v plnej kráse ... (beso74)

(viac)

Recenzie (67)

prasacimor 

všetky recenzie používateľa

Tak za prvé. Kto sa odhodlá na takýto film pozrieť a čaká od toho niečo viac ako totálne amatérsku, nelogickú peachovinu, musí byť ešte viac blbý ako ten film. Ja som si to pozrel, lebo som mal náladu práve na takýto film. Čiže som rátal s odpadom, poprípade *, bez toho aby som potom plný znechutenia a rozčarovania nad filmárstvom 21. storočia, vychytával chybičku po chybičke, ktorá sa v tomto opuse vyskytla. Nakoniec to však ani nebolo potrebné, lebo po skončení filmu som bol celkom príjemne prekvapený. Je vidno, že ľudia za kamerou nie sú úplný idioti, čo dokazovali celkom schopne postrihané zábery mesta, pláží a celková práca s kamerou, zvukom a hudbou, ktorá tiež nebola najhoršia. Stačilo by trochu viac peňazí, hlavne na efekty a mohlo to mať skoro Áčkovú formu. Horšie to už bolo s príbehom a hereckými výkonmi. Keď si to tak spätne premietam, tak vlastne skoro všetci herci, až na zopár vedľajších rôl, odvádzali príjemný béčkový štandard. Eric Roberts diktoval ako sa patrí, ale to už nikoho neprekvapí, keďže je to harcovník ostrieľaný, ktorého ani 4 odpady do roka nezložia. Jeho dcéra tiež ušla, takisto ako bezškrupulózna novinárka, ktorá nakoniec dostala co proto. Najhoršie asi dopadol hlavný hrdina, ktorý sa síce snažil aby na väčšine záberov boli jeho vypracované ABSy, no ani to nedokázalo takého zdatneho kritika ako mňa obalamutiť a musím povedať, že chlapec ešte má čo doháňať. Teraz k príbehu: ...Heh. heh...Veľmi oceňujem snahu tvorcov, síce veľmi kostrbatú, urobiť si prdel samých zo seba a to štýlom: Dj on air: "So what is this Stephanie? Is this some mad experiment gone horribly wrong? - Maybe they´r doing a movie. - Oh yeah, I can see that now: Former navy seal/oceanographer is tracking down his abomination before it takes any more lives!" a na konci: "That better not jump at us again. -no, that only happens in movies" xixixi. Takisto sa mi páčil štýl Erica Robertsa, ako milujúceho otca, ktorý svoju jedinú dcéru pošle chytať na malom člne zabijácku, zmutovanú príšeru, o ktorej dobre vie aká je nebezpečná, zatiaľ čo on si vklídku popíja whiskey na obrovskej jachte. Krása. Film odporúčam všetkým milovníkom vody, šíreho oceánu, žralokov a v neposlednom rade chobotníc. Ak sa vám páčila Magická Hlbočina, Flipper alebo Lassie sa vracia, určite nebudete sklamaní! ()

mysiak odpad!

všetky recenzie používateľa

U takýchto filmov platí formulka, čím viac priateľov, tým väčšia zábava je pri filme. Sharktopus je ale brakom v najväčšom slova zmysle, nedá sa popísať ani písmenom abecedy, je proste na smiech, je tragický, a je tam Eric Roberts, a to musí v tomto čase hovoriť za všetko. Lámanie lode, bábkové chápadlá vo vode, aj toto patrí k tomuto filmu..vrcholom filmu, a jeho trápnosti...je výstup z vody, a chodenie Sharktopusa a celé záverečné zúčtovanie, ktoré dotvára jasnú bodku za "kvalitou" celého filmu. Film pozerať iba na vlastné riziko a nie v triezvom stave :) ()

Reklama

Ragdoll odpad!

všetky recenzie používateľa

Ne, tohle přece nemůže být myšleno vážně... obluda jako z deset let staré počítačové hry, všechna úmrtí trapná až to bolí, herecké výkony, kvalita příběhu, vizuální triky... všechno se dá hodit do jednoho pytle pod názvem “sračka“. Ale i když to bylo směšné, nevadilo mi to, protože jsem chtěl najít nějaký podobný film absolutně pod úrovní, abych se měl čemu zasmát (několik posledních komedií, co jsem viděl, nesplnilo moje očekávání, takže jsem na to musel jít jiným způsobem) a vyplatilo se to. Po tomhle vám bude každý snímek připadat jako oskarový trhák... ()

L_O_U_S odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokud toužíte vidět film, který má klišovitý děj, blbé efekty, ještě blbější postavy a není ničím zajímavý (ani tím zmutovaným monstrem), sáhněte po Žraloknici. Útok dvouhlavého žraloka měl aspoň fešné "herečky", svižný děj a odehrával se v atraktivním prostředí, jenže tady to nezachrání ani to Mexiko a postupem času stále otravnější mariachi. (761., 23. X. 2012) ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Eric Roberts a Roger Corman se na stará kolena snad zbláznili. Absolutně nechápu jejich spolupráci se společností Syfy, která se zřejmě v posledním roce rozhodla začít konkurovat Asylum. Novým hitem se staly přerostlá a zmutovaná monstra, které díky otřesným digitálním efektům stojí za h...o. I Sharktopus vypadá hodně k smíchu zvláště pak, když vyleze z vody a za pomoci svých chapadel si to šněruje po břehu. Asi nejzajímavější jsou holky v bikinách, kterých je tu opravdu hafol a tak se je alespoň na co dívat. Jinak je to ovšem podprůměrná tragédie, u které se musím smát už jen z povinnosti. Občas se tu však vyskytly docela zajímavé gore scény, které rovněž zvedly mé hodnocení. 3/10 ()

Galéria (2)

Súvisiace novinky

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

21.02.2016

Pokud jste viděli nějaké béčko z 50., 60. nebo 70. let, je velká šance, že ho má na svědomí Roger Corman. Legendární producent a režisér sice nikdy nedosáhl "áčkového úspěchu", jeho levné drsárny ale… (viac)

Reklama

Reklama