Reklama

Reklama

Farmár hľadá ženu

(relácia)
  • Česko Farmář hledá ženu SK
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2010

Réžia:

Rado Štefanov

Účinkujú:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenzie (215)

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi za "totáča" sa tzv. írečité a prostoduché figúrky ponevierali po lokáloch IV. cenovej skupiny a svojimi pestvami bavili ich návštevníkov. Dnes im naše (vraj)najsledovanejšie médiá venujú čo najširší vysielací priestor aby "pobavili a skultúrnili" aj ešte imbecilitou nezasiahnutých jedincov. Nie, nemyslím si, že ľudstvo čaká nejaká IDIOCRACY, skôr mám pocit, že nás postupne ovláda globálna plazivá apokalypsa morálneho a hodnotového rozkladu. Čo si povieme tak o 10 rokov ? Bude sa nám azda cnieť po Mojsejovcoch ? (20.12.2010) ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Ak som sa pri niektorých reality show našich komerčných televízií vyjadril, že siahli až na dno dobrého vkusu diváka, tak potom sorry páni a dámy - beriem späť. Tv JOJ prišla s megahnusom, ktorý ale z mne nepochopiteľných dôvodov priniesol megasledovanosť. A ja sa pýtam - ide tu ešte o to diváka pobaviť, alebo len o to, ľudí šokovať tým že dáme v najsledovanejšiu dobu na obrazovkách televízie priestor bande psychicky nevyrovnaných indivíduí, častokrát s IQ blížiacim sa k mentálnej subnorme, hlásiacim sa do show z rôznych iných pohnútok, len nie kvôli hľadaniu lásky? (nebudem menovať). Veľmi sa už teším na reality show "Dlaždič hľadá ženu", alebo !Kaderník hľadá muža", to by mohla byť skvelá zábava, ale ja radšej idem pohľadať po svete roztrúsené zvyšky zdravého rozumu a sľubujem, že na svojom tv už budem odteraz pozerať len dokumentárne stanice a filmy. Takže buď odpad, alebo za plný, v podstate je to jedno... ()

Reklama

Nick321 odpad!

všetky recenzie používateľa

Párkrát jsem v TV na tuto slovenskou verzi Farmář hledá ženu narazil v nočních hodinách. Bylo mi opravdu trapně za všechny zúčastněné. Důležitý poznatek - proč v těchto pořadech komentátor vše vysvětluje jak pro mentálně postižené, místo toho, aby dal více prostoru na mluvení samotným účastníkům? Nepředpokládá, že to diváci chápou sami? ()

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Úprimne povedané - jasné, že je to kus bez akejkoľvek hodnoty - ak sa hodnotou nepovažuje to, že ľudia sledovaní kamerou sa tvária, že konajú a žijú ako by robili v realite, keď nie sú sledovaní. Reality-šou sú absurdita. Táto šou ma však baví. Dostali sa do nej takí blázni, že premýšľam o tom, či oni nie sú normálni a ja nie som blázon. Rehocem sa pri každom diele a hovorím si - no a čo? Aj M. Monroe nebola dobrá herečka, vyzerala ako gýč a predsa sa dodnes chlapi z nej idú zbláznieť. Niečo na tom farmárovi bude ...:-D ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Síce je to považované za zábavnú reality-show, no ja by som to skôr definoval ako tragikomédiu. V podstate je to také zlé, že až má človek napokon pocit, že je to dobré. Celý zmysel tejto show sa bohužiaľ míňa účinku a ťažko v tomto hľadať akúkoľvek serióznosť, či už u samotných úchylných farmároch alebo naivných uchádzačkách. Neviem, či je to tak dokonalo zostrihané alebo je to úplne prirodzené - ale tie ich stupidné dialógy nevymyslí ani ten najlepší scenárista. Je to síce odpad, ale za svoju originalitu si zaslúži zopár hviezdičiek navyše. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama