Reklama

Reklama

Farmár hľadá ženu

(relácia)
  • Česko Farmář hledá ženu SK
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2010

Réžia:

Rado Štefanov

Účinkujú:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenzie (215)

nirvana91 odpad!

všetky recenzie používateľa

Podobné typy "kvalitných" reality show, ktoré dokazujú IQ slovenského národa je čoraz viac a viac. Čo slovo to perla (rozumej vulgarizmy od archaizmov, cez historizmy po internacionalizmy). No potrebujeme toto k životu? Ukazovať náš národ v takomto svetle? A pritom nie sme žiadni neandertálci (česť výnimkám.. a bohužiaľ práve tie sú dosadzované do reality tohto typu). Je to len o peniazoch a nalákaní ľudí na totálnu sprostosť. Začne s tým telka, nezastaví sa ani tlač a potom objavujeme titulky denníkov zaplnené totálnymi sračkami. Pripojí sa rozhlas. Tlačia nám to pod nos odvšadiaľ. A človeku nedá nepozrieť si to aspoň na tých pár minút.. Fakt je to humus. ()

Wormboy odpad!

všetky recenzie používateľa

Sobota 20.novembra 2010 bol skutocne tazky den, rano som videl Farmar hlada zenu, televiznu relaciu nesmiernych a hlbokych kvalit, ponukajuca nam exkurz do zivota niekolkych slovenskych chlapov, mimo ineho aj do zivota farmara Mariana, ktory je po prvom otvoreni ust a na prvy pohlad hlllboko pod hranicou mentalnej subnormy, krochkajuc nad neuveritelnym zivotnym stastim, ze sa konecne mohol drzat za ruku so zenou. Pocas celych tych 30 minut, ktore som vydrzal som myslel na to, ci zeny, ktore sa tam prihlasili su skutocne tak zufale, alebo su "len" tak brutalne vypatlane...a vecer bolo dielo kulturnej skazy dokonane...zasiahla ma filmova stoka zvana Twilight - Eclipse... ()

Reklama

adamulefa

všetky recenzie používateľa

Mohol by som dať s kludným svedomím dať odpad! Ale na druhej strane aj 5*. Je to predsa úplne stupídne! Ale zas na druhej strane chytanie prasiat po okolí, hádky o tom, či má urobiť bidlo pre sliepky alebo nie, kydanie hnoja, tie "vidlácke" rozhovory alebo divné sprievodné komentáre... Sranda, sradna. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Síce je to považované za zábavnú reality-show, no ja by som to skôr definoval ako tragikomédiu. V podstate je to také zlé, že až má človek napokon pocit, že je to dobré. Celý zmysel tejto show sa bohužiaľ míňa účinku a ťažko v tomto hľadať akúkoľvek serióznosť, či už u samotných úchylných farmároch alebo naivných uchádzačkách. Neviem, či je to tak dokonalo zostrihané alebo je to úplne prirodzené - ale tie ich stupidné dialógy nevymyslí ani ten najlepší scenárista. Je to síce odpad, ale za svoju originalitu si zaslúži zopár hviezdičiek navyše. ()

forrest11 

všetky recenzie používateľa

uzivatel Karamanlis dokonale vyjadril moje pocity pri sledovani tejto relacie. Nekompromisnych 100%! p.s. 2. seria zdvihla latku "urovne" este o kusok vyssie. Tazko verit, ze sa najdu este vacsi stroskotanci, ale JOJ to dokazala. K tomu mierne ironicky komentar Misa Hudaka a mame tu bombu jesene! :) ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama