Reklama

Reklama

Farmár hľadá ženu

(relácia)
  • Česko Farmář hledá ženu SK
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2010

Réžia:

Rado Štefanov

Účinkujú:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenzie (215)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Televízia JOJ zaradila do vysielania nový typ reality show. Zopár slobodných, zasmradených, upotených chovateľov dobytka, či koní, si má vybrať v tejto relácii svoju nastávajúcu nevestu. Tí akože farmári by sa dali súhrne označiť ako neškodní, prostí sedláci, no ale tie vydajachtivé devy, ktoré im tam poslali, tak to je teda naozaj sila. Jedna väčšia krava ako druhá. Avšak práve to chcú osprostelí televízni diváci vidieť. Magorov, čo si riešia svoje osobné problémy a súkromný život pred televíznymi kamerami. * ()

danco123 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechcem uraziť niektorých užívateľov, ktorý dali tomuto "hnoju" 5 hviezd, ale iba blázon a blbec môže dať niečomu takémuto 5*. Polovica národa sa úžasne baví, na hlúposti tých hercov a chudákov, ktorý sú akože farmármi. Videl som dve časti a zvyšok som zachytil z internetu, ale s istotou viem, že normálny človek toto nemôže pravidelne sledovať, je to absolútny vysávač inteligencie. Dávam 0%. ()

Reklama

Bodega_Bay 

všetky recenzie používateľa

Těžko to hodnotit. Je to rozhodně lepší, než česká verze, protože slovenští sousedé hned odhadli, že něčeho takového se může zúčastnit jen idioti nebo nevyléčitelně naivní, životem zklamané ženy s fatálně zastřeným úsudkem. Inu tvůrci toho využili a pořad obšťastnili přítomností komentátora Mišo Hudáka, který čte literární skvosty Barbory Vallové. Nová série je bohužel o tyto dva elementy ochuzená a taky to podle toho vypadá. Nuda, 500 odstínů šedi, sem tam fór. První 3 série nepřekonatelný trénink bránice. ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Naprostá dokonalosť,všetky vzťahy sú sexuálne napínavo prepletené a ide z nich cítiť úžasný drive a ťah na bránku! Jediná malá ale fakt malá slabina ktorú by som vytíkal tvorcom je,že niektoré príbehy občas popierajú správnu koncepciu chápania reality show a nedostáva sa nám v nich dostačújúcej citovej zafarbenosti viz Douglasove poznámky.... :) ()

dzejnyka 

všetky recenzie používateľa

Luxusná prehliadka spoločenského suterénu. Počula som už aj názor, že je nemorálne sa baviť na jednoduchosti ľudí, ktorí za ňu nemôžu. Treba si však uvedomiť, že tí účinkujúci sú svojprávni (aj keď je to miestami dosť zarážajúce) a prihlásili sa tam dobrovoľne, väčšinou s cieľom užiť si svojich 15 minút televíznej slávy. Takže - prečo by som sa nezasmiala? :-) P.S. A druhá séria "ešte lepšá jak tá pred ňu", ako by povedal Kuko a spol. Štefan je nová ikona televíznej zábavy :-))) ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama