Reklama

Reklama

Bučkovci

(relácia)
  • Slovensko Bučkovci - SLNKO, SENO, DEDINA (viac)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 65 min

Obsahy(1)

V prvej časti show Bučkovci sa stretneme s dvoma hviezdami Farmár hľadá ženu – bratmi Tomášom a Janom. Hlavnú úlohu však hrá hlava rodiny, šedá farmárska eminencia mama Anka a predstavia sa aj ostatní členovia – napríklad svojrázna babka, ktorá dá všetkých okamžite do laty, alebo otec Jano, ktorý farmárčenie neznáša, o to viac však miluje jedlo. Hneď na začiatku uvidíme ostrú hádku mamy a otca, a to nielen kvôli nedodržanej diéte, ale aj nevykonanej robote. Konfliktu sa nevyhne ani mamin miláčik, parádnik Tomáš, ktorý odmieta pracovitému bratovi Janovi pomôcť zo zabitým prasaťom, a v pozadí nezostáva babka – ktorá narobí krik vždy, keď sa jej niečo nezdá. Mama Anka skončí v nemocnici a vzápätí navštívi svokru, kde vypukne ďalšia, ešte vášnivejšia hádka. Do toho Jano plánuje svadbu so svojou bývalou aj terajšou partnerkou Luciou. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (68)

Zl0 

všetky recenzie používateľa

Pred napísaním komentu som prebehol ten súpis "odpad" komentárov dolu a čo som sa chystal napísať bolo naplno vystihnuté u Yelush. Toto je silná facka všetkým rádobyvtipným slovenským komédiám a seriálom čo teraz vznikajú. V rovnakom období vypustení Sekerovci sú v porovnaní s týmto ťažko zaraditeľným brakom úplny shit. Čo sa v "komédiách" snažia zahrať, tu len nastageujú a natočia. Je to zároveň smiešne, zároveň smutné ale toto je Slovensko. Aspoň jeho časť čo sa nehrá na niečo viac. Bučkovci za to majú určite primerane zaplatené, primerane sa bavia, pseudointelektuáli majú o 1 možnosť tvrdiť že to nepozerajú navyše .. som zvedvý koľko ľudí čo nadávajú že je to prízemné by vedeli do slepej mapy zakresliť kde je Sihla. Stavím sa že polovica ani nevie kde je Brezno. Keď už nič iné, Bučkovci nastavili zrkadlo a ukázali aká je úroveň súčasnej slovenskej televíznej produkcie. Zober kameru do ruky, nájdi nejakú slovenskú rodinu na dedine a natočíš aj tak lepšiu vec ako v exkluzívnom štúdiu s hercami. ...je to zlé ()

Karamanlis odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo by už len nespravili nenažrané slovenské vidláčiská za lóve? Pokiaľ komerčná TV platí, tak nie je problém pred kamerami zhodiť vlastnú mater či úplne znemožniť svojho manžela a vykričať na plnú hubu všetky jeho nedostatky. Nepochopil som zmysel tejto relácie - takáto sonda do každodenného života horehronských vidiečanov podľa mňa nie je žiadnym spôsobom originálna ani zábavná a sotva si nájde svoje publikum. ()

Reklama

Nataniel73 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najhlúpejších reality show, ktoré vypustila hnojka do sveta. Ten mentálne retardovaný syn Jano s bravčovým ksichtom a vysokým egom si rozhodne nezaslúži priestor televíznej obrazovky. A jeho večne ukecaná matka taktiež nie. Narodiť sa do takejto rodiny tak asi predčasne ukončím život. Do toho táraj Hudák plus zopár úbohých žien, čo do toho šli. Tá jedna hviezda patrí samozrejme milej babičke, zrejme jedinej normálnej v rodine. 20% ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Bučkovci je program, pri ktorom nemôže človek na nič myslieť. Ak sa mu to podarí, tak je to dobré :). Dá sa nad tým zasmiať - veď kečup na sushi, alebo koleso šťastia - no coment. Ale kde máme brať istotu, že to nie je hrané, a že nadávky nemajú v zmluve? No každopádne, mne to je jedno - občas si to pozriem a zasmejem sa. Váhal som medzi *** a ** a dal som silné ** - keďže umelecká hodnota je na bode mrazu :). ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ono je často niečo tak blbé až je to dobré. Prečo sa nezasmiať ma idiotskej sedláckej rodine? Prečo sa nesmiať na tom, ako jeden z bratov hobluje čiernu hubu z osady, s ktorou má pankharta a ktorá od neho aj pred kamerami zase ušla za inými chlapmi? Prečo sa nedívať na starého pupkatého cibuliaka, ktorý vymetá na staré - 55 ročné kolená dedinské diskotéky, na ktorých obháňa mladé školáčky? Prečo sa nezasmiať na až extrémne veriacej 100 ročnej prababke, ktorá je vždy tak nasraná, že sa až človek diví, že si stále hovie dobrému zdraviu? Prečo sa nezasmiať na najstaršom synovi, ktorý si narazil vždy nespokojnú a podráždenú Češku, ktorá je čierna ovca rodiny? Prečo sa nezasmiať na najmladšom synátorovi, ktorý má ego Cassanovy a chodí na starej šunke obháňať miestne štetky? ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama