Reklama

Reklama

Mama, ožeň ma!

(relácia)
  • Česko Mami, ožeň mě
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (149)

Infantility 

všetky recenzie používateľa

Vy s těma odpadama, vy jste to ale vůbec nepochopili! .... Neskutečně se bavím a těším se na nový díly jako malý dítě na Ježíška (Ježíšek není, jen kdyby jste to nevěděli). Matka (babička, teta, prababička, dcera) se rozhodla, že už dál nebude živit svého sopláka jen tak, ona si potřebuje povídat se svou budoucí snachou, ona chce, aby její nejjedinější a nej"krouživými pohyby"vyleštěnější syn přetrhl smůlu (děvět rozchodlů, je devět rozchodů, na to ani MHD nestačí) a zamiloval se do do do do sy sy sympatické slečny, která nemá nic jiného na práci, než se ukazovat v televizi. A pak přijde svatba, nejlépe do měsíce od prvního střetu jisker a všichni budou žít šťastně a jestli neumřou, tak umřu já. Od smíchu. ()

Eleanor05 

všetky recenzie používateľa

Nechápu zdejší pobouřené komentáře. Copak skutečně někdo čeká od žánru reality show, a kromě toho s takovým názvem, dokumentární pořad pro jaderné fyziky? Já tedy ne. Zkrátka jsou tam ta největší individua, co na Slovensku našli a vše doprovází úžasný sarkastický komentář. Je to zábavné a vtipné. Český Farmář hledá ženu se může jít zahrabat... ()

Reklama

Grim odpad!

všetky recenzie používateľa

...panoptikum exotov, ktoré treba vidieť...tak ako sloní muž, aj táto relácia priťahuje zvedavé zraky divákov, ktorí sa priam sprchujú v štipľavých komentároch na adresu účinkujúcich, pripadajúc si inteligentnejšie...diváci sa nedočkavo tetelia v sedačkách a na gaučoch, netrpezlivo čakajúc na potápanie sa do nových hĺbok oslavovanej stupidity... ()

pistik 

všetky recenzie používateľa

Úžasne idiotské. Ďalší vrchol trápnosti a sprostosti na našich televíznych skvostoch. Velmi sa čudujem že Markíze a JOJ predlžujù licencie, kedže každá domáca tvorba je prehladom zúfalstva a amaterizmu. No táto relácia, to je niečo iné. Obyčajní ludia a často sú omnoho lepší ako celý výkvet z Paneláku a ordinácie dokopy. Naši herci by mali ostať v divadle, kde ich vidí len hŕstka odvážlivcov. Zato pozerať na dačo takéto reálne je skvelé. Nielene to je omnoho vtipnejšie ako všetky komédie dokopy, ale ešte vám to aj zdvihne sebavedomie. Stačí že ktokolvek otvorí ústa a vyjde von skvost. Pri takmer polovičke účinkujúcich mám pocit že majú mkernu mentálnu vadu. vôbec sa nečudujem že nikto z nich nemá partnera, veď kto by s nimi vydržal. Je to tak hrozné, až je to geniálne. Asi ako film Megashark vs giant octopus. ()

Shredo 

všetky recenzie používateľa

Nutno dívať sa reláciu z dvoch pohľadov. Prvý sa rovná prízemným, často nešťastným (pseudo)ľudom, ktorých ľutujem každým momentom a hnevám sa na TV, že sa na niečom takom priživuje a kŕmi divákov. Na druhej strane sa to dá chápať ako ťažká forma recesie, kedy si celý štáb súdiac podľa scenáru zo všetkého robí prdel a Hudákov komentár z toho vytvára vtipnú grotesku,ktorá je nákazlivá. Z dlhodobého hľadiska je však hriech venovať tomu viac času, ako pol tucta dielov. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama