Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Dokumentárny

Recenzie (184)

plagát

Divoké historky (2014) 

6 príbehov (PASTERNAK, LAS RATAS, EL MÁS FUERTE, BOMBITA, LA PROPUESTA, HASTA QUE LA MUERTE NOS SEPARE)

plagát

Interview (2007) 

Zatiaľ prvý remake, ktorý mi príde lepší ako originál. Snáď kôli lepším hercom sa na to pozeralo dobre aj keď som vedel, ako to skončí.

plagát

Růžoví plameňáci (1972) 

Až po dopozeraní som pochopil, že tu ani tak nejde o dej filmu, ako o ukázanie čo najväčších zvráteností. Gratulujem každému, kto to dopozeral do konca. Dávam 5*, ale nie preto, že si ich zaslúži film. Zaslúži si ich režisér za odvahu pustiť niečo takéto do saténových kinosál a nakoniec aj my, diváci, že sme mali odvahu pozerať na niečo tak nechutné. Zvlášť, keď je z niektorých záberov očividné, že sa nejedná o filmový trik.

plagát

Šmejdi (2013) 

Toto si zaslúži plný počet, pretože téma o ktorej pojednáva je originálna a veľmi akútna. To, čo tento dokument zobrazuje, drzo prekračuje hranice bežnej vyjebanosti dnešnej doby. Ale kto nesie vinu? Firmy, alebo dôchodcovia? Bez dôchodcov by to určite nefungovalo.

plagát

Osamelý jazdec (2013) 

Celý čas si to držalo akú takú úroveň. Ale ten koniec to celé utopil.

plagát

2001: Vesmírna odysea (1968) 

V závere som mal valčíku už plné zuby a tie nudné prelety a obrazy na mňa pôsobili nudným dojmom. Ak je tu nejaká nadčasovosť, tak som asi príliš nevšímavý a hlúpy, aby som ju v tomto filme našiel.

plagát

Interview podľa van Gogha (2003) 

V mnohých chvíľach z príbehu srší Goghov nihilizmus, ktorý ale pobaví. Vzhľadom k okolnostiam príbehu bolo "Embryo v aspiku" tou najuštipačnejšou poznámkou, aká sa mohla objaviť. Záver už hovorí iba o jednom, donekonečna omieľanom ponaučení. "Nikomu nikdy never."

plagát

Vedľajšie účinky (2013) 

Na toto defilé udalostí ani moja mozgová kapacita nestačila, ale verím, že tí vnímavejší a inteligentnejší si to užili. Ja som si hlavne užil krásu pre mňa doteraz neznámej herečky Rooney Mara.