Reklama

Reklama

Bučkovci

(relácia)
  • Slovensko Bučkovci - SLNKO, SENO, DEDINA (viac)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 65 min

Obsahy(1)

V prvej časti show Bučkovci sa stretneme s dvoma hviezdami Farmár hľadá ženu – bratmi Tomášom a Janom. Hlavnú úlohu však hrá hlava rodiny, šedá farmárska eminencia mama Anka a predstavia sa aj ostatní členovia – napríklad svojrázna babka, ktorá dá všetkých okamžite do laty, alebo otec Jano, ktorý farmárčenie neznáša, o to viac však miluje jedlo. Hneď na začiatku uvidíme ostrú hádku mamy a otca, a to nielen kvôli nedodržanej diéte, ale aj nevykonanej robote. Konfliktu sa nevyhne ani mamin miláčik, parádnik Tomáš, ktorý odmieta pracovitému bratovi Janovi pomôcť zo zabitým prasaťom, a v pozadí nezostáva babka – ktorá narobí krik vždy, keď sa jej niečo nezdá. Mama Anka skončí v nemocnici a vzápätí navštívi svokru, kde vypukne ďalšia, ešte vášnivejšia hádka. Do toho Jano plánuje svadbu so svojou bývalou aj terajšou partnerkou Luciou. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (68)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Bučkovci - Slnko, seno, dedina". Reality show z produkcie televízie JOJ, ktorá sleduje dianie v buranskej rodinke Bučkovcov, ktorí si hrdo hospodária na svojom špinavom, zanedbanom gazdovstve. Hlavou tohto podivného klanu je hyperaktívna, večne alkoholom povzbudená, mamka Anka. Jej obézny manžel Jano je lenivý hypochonder. A ich traja dospelí synovia, Jano mladší, Jožo a Tomáš, ktorých priemerné IQ odhadujem tak na necelých päťdesiat, sú teda vskutku poriadne zadubení křupani. Je až zarážajúce, že takýto typ relácie je zaradený v hlavnom vysielacom čase. Je to totiž totálny odpad! ()

Nataniel73 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najhlúpejších reality show, ktoré vypustila hnojka do sveta. Ten mentálne retardovaný syn Jano s bravčovým ksichtom a vysokým egom si rozhodne nezaslúži priestor televíznej obrazovky. A jeho večne ukecaná matka taktiež nie. Narodiť sa do takejto rodiny tak asi predčasne ukončím život. Do toho táraj Hudák plus zopár úbohých žien, čo do toho šli. Tá jedna hviezda patrí samozrejme milej babičke, zrejme jedinej normálnej v rodine. 20% ()

Reklama

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Nesporne zábava pre inteligentných,tých čo pochopili už ,že zložité filmy pre zložitých ludí sú už out a v dnešnej dobe,kedy vám z toho už jeb... a nespáchali ste samovraždu len preto,že čakáte pre pocit životnej útechy na smrť suseda ktorého pes vám každé ráno osere trávník ,je lepšie byt jednoduchý! :) ()

Jello Biafra odpad!

všetky recenzie používateľa

Reality show, ktorej hlavní aktéri sú tlupa zdegenerovaných asociálov z nejakej diery na strednom Slovensku. Absolútne nepozerateľný hnoj, kedy má divák sto chutí dotyčných Bučkovcov za ich otrasné správanie zlynčovať. Neuveriteľné aký odpad spoločnosti sa dnes môže dostať na televízne obrazovky. A potom sa čudujeme že my Slováci sme v zahraničí považovaní za dementov. ()

rakovnik 

všetky recenzie používateľa

Za peníze ze sebe spousta lidí udělá ještě větší idioty, než jsou ve skutečnosti. Ale tak dlouho, na díly? To už chce navíc pomyšlení, že jste celebritami. No, svým způsobem ano. Jednu hvězdu pro mě za to, že jsem občasné sledování tohoto paskvilu vydržel. Další důkaz toho, že program televize je v některých večerech tragický. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama