Reklama

Reklama

Farmár hľadá ženu

(relácia)
  • Česko Farmář hledá ženu SK
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2010

Réžia:

Rado Štefanov

Účinkujú:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenzie (215)

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Úprimne povedané - jasné, že je to kus bez akejkoľvek hodnoty - ak sa hodnotou nepovažuje to, že ľudia sledovaní kamerou sa tvária, že konajú a žijú ako by robili v realite, keď nie sú sledovaní. Reality-šou sú absurdita. Táto šou ma však baví. Dostali sa do nej takí blázni, že premýšľam o tom, či oni nie sú normálni a ja nie som blázon. Rehocem sa pri každom diele a hovorím si - no a čo? Aj M. Monroe nebola dobrá herečka, vyzerala ako gýč a predsa sa dodnes chlapi z nej idú zbláznieť. Niečo na tom farmárovi bude ...:-D ()

dentalux 

všetky recenzie používateľa

Výborný psychický relax pre ťažko duševne pracujúcich ľudí. Vybrané skvosty slovenského národa a ich sebaprezentovanie spojené s humornými situáciami, intrigami, vulgarizmami a hlavne naplnené poriadnym „sedliackym rozumom“ s asistenciou metly ľudstva alkoholu robí z tohto formátu prudké antidepresívum. Ďakujeme:-). ()

Reklama

corona 

všetky recenzie používateľa

Podobne ako Kapor na torte, tažko hodnotiteľné. Slovákov už nezaujímajú namyslené a nezaujímavé slovenské celebrity ale národ očarili pospolití muži a ženy, hľadajúci svoju trochu šťastia. No neviem, zabávať sa na prostáčikovi, ktorý ani nemôže za to aký je, alebo na buranovi, ktorý ešte "nepoznal svoje vyvolené zvnútra", ak to niekoho dokáže zabaviť, tak nech sa baví. A vedia tie ženy vôbec ako si z nich robia v komentároch srandu? ()

forrest11 

všetky recenzie používateľa

uzivatel Karamanlis dokonale vyjadril moje pocity pri sledovani tejto relacie. Nekompromisnych 100%! p.s. 2. seria zdvihla latku "urovne" este o kusok vyssie. Tazko verit, ze sa najdu este vacsi stroskotanci, ale JOJ to dokazala. K tomu mierne ironicky komentar Misa Hudaka a mame tu bombu jesene! :) ()

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Nech si vraví kto chce, čo chce mňa toto bavilo:D Jasné, hodnotenie v rámci televízneho prograqmu ako takého je adekvátne a jasné ale z hľadiska zábavy čo sa týka z mojej strany je to perfektné. Je to vtákovina a to poriadna, bez nejakej väčšej hĺbky alebo deja ale skvelo som si to užil a už sa teším na ďalšiu časť. A ešte jedna vec. Na farmu by som nešiel ani za milión Eur:) ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama