Reklama

Reklama

Čo dokáže ulica

(relácia)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Skrytá kamera a jej hostia.  Poďte si s nami spoločne zaspomínať na jedinečné vydania jedného z prvých mimoriadne obľúbených zábavných formátov. Vtedajšie hviezdy rozhlasového kabaretu Oliver Andrássy a Elena Vacvalová priniesli divákom celú sériu vtipných skečov, kde sa rozhodli nachytať ľudí v tých najnemožnejších absurdných situáciách. V úlohách pomocníkov sa predstavia aj vtedy začínajúci Jozef Pročko alebo Karin Haydu. Nenechajte si ujsť jedinečnú spomienku na uvoľnenú a najmä neviazanú televíznu zábavu... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (16)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

So skrytou kamerou to v naších končinách už skúšal všelikto. Pred rokom tisícdväťstoosemdesiatdeväť sa tento druh filmárčiny využívali výhradne príslušníci ŠtB na monitorovanie podvratných živlov a nepriateľov socialistického zriadenia. Po páde komunistov sa skrytá kamera začala využívať aj na točenie zábavných relácii. Niečo nepríjemné na niekoho narafičiť a niekde z opodiaľ ho natočiť ako bude reagovať. No a máme show. Priekopníkmi tohto formátu na Slovensku boli Oliver Andrásy a Elena Vacvalová. ** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Dnes sú na programe viac vtipnejšie outfity Vacvalovej a Andráša, ako jednotlivé "napáľačky", ale kto to už dnes v reprízach na tv Doma, či Dajto, ešte pozerá, že....čisto nostalgické tri hviezdy.... ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Svojho času najlepšia zábavná relácia, aká bola k videniu v našej porevolučnej TV. Čo dokáže ulica priniesla mnoho geniálnych nápadov (častokrát vymyslených divákmi), gagov, ktoré na chvíľu skultovneli a najmä nový svieži zábavný formát, ktorý sa u publika rýchlo ujal. Bodaj by aj nie, však čo poteší rádového Slováka viac, než poriadna škodoradosť... Oliver Andrássy a Elena Vacvalová sa v tej dobe ukázali byť zdatnými recesistami, ktorí sa nebáli ísť ani na do extrémnejších situácií, častokrát zaváňajúcimi aj fyzickým atakom... Dodnes si pamätám Olivera v úlohe flegmatického zamestnanca pošty, vydávajúceho v čase výplaty sociálnych dávok cigáňom namiesto peňazí "hodnotnú" literatúru či ako drzého bezdomovca, oxidujúceho okolo bankomatu a nakúkajúceho vyberajúcim ľuďom cez plece v snahe odsledovať PIN... boli to fakt husté a originálne scénky, kam sa hrabe Pročko s jeho neskorším Je to možné?... ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Kto pre označenie zábavy používa slová ako bžunda, děsná hlína, švanda, psina, tak ten sa mohol na Čo dokáže ulica pobaviť. Pre nás ostatných to bol len sled pochybných pokusov o špás. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých prvých zábavných programov so skrytou kamerou a prebranými vtipmi z ulice zo zahraničia. Vôbec som sa na tom nesmial viac ako z tých neskorších voľných pokračovaní. ()

frolish 

všetky recenzie používateľa

Kopec neskutocne vtipnych skecov a nachytavok v uliciach a Procko v najlepsej forme. Vacvalovu s Andrasym nemusim, aj ked v tomto studiu su este znesitelni oproti ich neskorsim projektom. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Toto som videl po dlhej dobe a na dvd. Nieco je zabavne, ale nieco mi pripadalo dost trapne a nie moc smiesne. Zacinajuci Procko ako pomocnik v opravach obuvi nemal chybu:) Za pozretie to urcite stoji:) ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

V poslednom čase si to dávam vyhľadávať na youtube a niektoré scénky ma fakt dostali, ako tutok spomína kolega tú bezdomovkyňu Evu :-D Okrem toho sa tu skvele blysol Pročko, ktorý bol už potom pekne o ničom. A ešte tu vidno mladého, teda vlastne mladšieho Andrássyho a Vacvalku, keď ešte neboli za zenitom s tou trápnosťou Aj múdry schybí a celkovo škoda že som to nesledoval v priemiérach, i keď sa priznám že o existencii tohoto programu som sa dozvedel len pred dvoma rokmi... ()

MFZB 

všetky recenzie používateľa

No, prvý krát som tento "TV pořad" videl minulú sobotu, aj to len tak nechcene, keď som na telke prepínal kanály, ale toto ma teda riadne chytilo, alebo skôr ma z tohto programu záchvaty smiechu chytali, Výborné proste, bol som v tom, že je to niečo nové, ale až v záverečných titulkoch som zistil že je to 1997. Proste v tej druhej polovici deväťdesiatych rokov STV-čka robila dobré programy a ešte to bolo vcelku na úrovni. Toto sa mi strašne páčilo, tak som si ešte na youtube.com pozrel niektoré lepšie "nachytávky". Paráda, proste nemám slov. Ale na 5* to neni zase, lebo som už vzhliadol aj také diely, pri ktorých som sa maximálne tak pousmieval...Potešilo by, keby to nejaká DVD spoločnosť vydala (ale na Slovensku asi nič také neexistuje...) ()

Etherium 

všetky recenzie používateľa

Niektoré scénky paráda, Elena keď išla na trhy a koštovala rajčiny :D, takéto momenty a nachytávky z ulice, to sa nedá nezasmiať. ()

Reklama

Reklama