Reklama

Reklama

Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) a Doug (Justin Bartha) sa chystajú do exotického Thajska na Stuovu svadbu. Po nezabudnuteľnej rozlúčke so slobodou v Las Vegas nenechá Stu nič na náhodu a naplánuje úplne bezpečné, pokojné neskoré raňajky. Lenže nie všetko sa vždy deje tak, ako sa naplánuje. Čo sa stane vo Vegas, síce môže zostať vo Vegas, ale čo sa stane v Bangkoku, si nedokážete ani predstaviť... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (39)

George, kráľ džungle (1997)

  • Opičku Crystal (malpa kapucínska) si jej tréner adoptoval, keď mala len 2,5 roka. V tom čase vraj bola veľmi agresívna, no jemu sa ju podarilo skrotiť. Meno dostala po speváčke Crystal Gale. Obaja spolupracovali dlhých osem rokov v jednej šou, kým sa opičke nepodaril prelom a dostala rolu vo filme George, kráľ džungle. Odvtedy jej hviezda len stúpala. Je držiteľkou zvieracieho Oscara. Videli sme ju už v 25 filmoch, vrátane Vo štvorici po opici (2009), Vo štvorici po opici 2 (2011) či Noc v múzeu (2006) a jej tréner Tom Gunderson hovorí, že je to Angelina Jolie medzi opicami. (krasomama)

Vo štvorici po opici 3 (2013)

  • V každém dosavadním dílu se v určité podobě objeví nějaké prase. V prvním filmu Pařba ve Vegas (2019) můžeme vidět nafukovací prase ve vaně, když se hlavní hrdinové proberou z propařené noci. Ve druhém filmu Pařba v Bangkoku (2011) narazí Chow (Ken Jeong) autem do mrtvého těla prasete. A v tomto díle má zase Marshallův (John Goodman) gang na sobě masky prasat. Ve všech dosavadních dílech se taky vyskytovalo několik exotických zvířat: v prvním to byl tygr, ve druhém opice a v tomto žirafa na začátku filmu. (SidneyP)

Vo štvorici po opici 3 (2013)

  • Ve všech třech dílech trilogie byly postavy ve výtahu vždy uspořádány tak, aby se každý herec alespoň jednou objevil uprostřed. V prvním filmu to byl Bradley Cooper (Phil), napravo byl Ed Helms (Stu) a nalevo Zach Galifianakis (Alan). Ve druhém díle byl uprostřed Ed Helms, napravo Zach Galifianakis a vlevo Bradley Cooper. A ve třetím díle je uprostřed Zach Galifianakis, napravo Ed Helms a nalevo Bradley Cooper. (Chibs)

Noc v múzeu (2006)

  • Opice, která hraje ve filmu, je malpa hnědá (latinsky Cebus apella). Její trenéři s ní strávili několik týdnů, aby ji naučili fackovat a kousat Bena Stillera (Larry Daley). Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a Hollywood jí není vůbec cizí. Mohli jste ji vidět například ve filmech Pařba v Bangkoku (2011) nebo Ošetřovatel (2011). (Prochy38)

Súvisiace novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (viac)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (viac)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (viac)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (viac)

Reklama

Reklama