Reklama

Reklama

Screamers: Hon na človeka

  • Česko Screamers: Hon na člověka (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Trinásť rokov po tom, čo Screamers – nevyspytateľné vraždiace roboty – doslova vyhladili všetku ľudskú populáciu na planéte Sirius 6B. O to prekvapivejšie je, keď z tohto Bohom zabudnutého miesta, ktoré odvtedy všetci považujú za opustené, ktosi vyšle núdzový signál! Povinnosť káže pomôcť tým, čo sa ocitli v núdzi, a tak netrvá dlho a k Siriu 6B sa vydá záchranný tím, ktorého úlohou je preveriť, či na ňom skutočne existuje kolónia ľudských preživších. Krátko po pristátí skutočne natrafia na zúboženú skupinku, ktorá v otrasných podmienkach živorí v troskách starej vojenskej základne – no oveľa desivejšie a podstatnejšie je, že zistia, že Screamers medzičasom predstavujú ešte šialenejšiu a vražednejšiu hrozbu, pretože sú dnes schopní oveľa výraznejšie meniť svoju podobu, čo v preklade znamená, že... Vyzerajú ako ľudia! O to ťažšie je odhaliť ich a zabrániť im v opustení Siria 6B, aby nemohli splniť svoj plán, ktorým je... Kompletné vyhubenie ľudskej rasy! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (89)

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Lacné ako rožky zo včera. To by však nebolo až tak najhoršie, niekedy ma totiž vedia prekvapiť aj filmy s malým rozpočtom. Horšie je, že je to celé smiešne, bez nápadu a pri sledovaní "drsnej" partičky v tých ich lacných sci fi oblečkoch s replikami typu: "my sme zo Zeme a ideme vám pomôcť", človek zákonite musí vyprsknúť smiechom, začať fandiť "Vřískounům" a tešiť sa na záverečné titulky. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Včera jsem se shodou okolností díval na původní Screamers, který se mi líbil a tak jsem si říkal, že by nebylo od věci, se podívat i na toto pokračování. Režisér Wilson už má na svém kontě několik filmů, ale většina z nich se může pyšnit nepříliš lichotivým hodnocením. Já jsem od něj zatím viděl jen Krvavé stopy a Kaw, takže jsem byl zvědavý, jak si poradil s pokračováním docela dobrého scifi hororu. Bohužel to dopadlo přesně jak jsem očekával – jde jen o další podprůměrné béčko, které se mi velice rychle vykouří z hlavy. Zatímco v prvním díle se mi líbilo zpustošené prostředí planety, stupňující se atmosféra i výkon hlavního hrdiny, tak tady se téměř ničeho z tohoto seznamu nedočkáme. Nesympatický záchranný tým a bídné herecké výkony jsou jen špičkou tajícího ledovce zmaru, který tu na nás čeká. První kontakt s podzemními zabijáky ještě ušel, ale jakmile se Screamers objevili v celé své kráse, bylo po náladě. Kde se poděli ti pěkně vypadající roboti – zabijáci, kteří nás okouzlili v jedničce? Jejich následovníci vypadali jen jako přerostlé kovové hračky bez špetky tvůrčí kreativity. Když k tomu připočítám ještě klasicky nelogické chování většiny postav, bylo vymalováno. Naštěstí v druhé polovině došlo k mírnému zlepšení, které mi alespoň trochu zvedlo náladu. Postupné vyvražďování jednotlivých členů záchranného týmu i hrstky přeživších, přineslo alespoň o něco lepší atmosféru a dokonce na nás tvůrci vybalí i několik béčkových gore scén.30% ()

Reklama

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobrý sf horor ako zo starých videokazetových čias, kde väčšina rozpočtu šla na vynikajúce gore efekty. Príbeh je skvelý, aj keď veľmi klasický, dva členky skupinky zo Zeme sexy, drží sa to témy a piatu hviezdičku dávam za to, že naozaj z očividne nízkeho rozpočtu vytiahli maximum. Neznámy, skrytý diamantík. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dvojka má svižnejšie tempo a to je tak asi jediný jej klad. No a ešte sa dozvieme jak dopadol Peter Weller z jednotky. Film bol evidentne lacnejší, takže namiesto v opustených tovární sa väčšinu času odohráva v jaskyniach. Nabúchaní elitný tím mariňákov prišiel na planétu Sýrius zachrániť posledných ľudí, ale vďaka ich totálnej blbosti o chvíľu začnú bojovať o svoj život. Akčné scény sú tuctové. Zaujmú jedine šťavnatými gore efektami. Postavy mi boli ukradnuté. Užíval som si jedine pohľad na krásnu Ginu Holdenovú. Henriksen sa zbytočne mihne len na chvíľu. Koniec je rovnako béčkový ako v jednotke. Prvý diel za jedno pozretie stál, ale dvojka je zbytočnosť. Nie je to bohužiaľ ani tak mizerné, aby to bola zábava na účet tvorcov. Len je to slabé televízne sci-fi. 4/10. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Film "Screamers: Hon na človeka" je kanadsko-americký, nízkorozpočtový, béčkový sci-fi horror, ktorý v roku 2009 natočil hlboko podpriemerný televízny režisér Sheldon Wilson. Treba ku tomu ešte niečo viac dodať? Každému musí byť jasné, že od tohto titulu nemožno očakávať strhujúci divácky zážitok. Je to neoriginálne, lacné a nudné. Musel som sa hodne premáhať, aby som to vydržal dopozerať až do konca. Záchranná misia na planéte Sirius 6B ma vôbec nebavila. * ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle povídky "Varianta dvě" Philipa K. Dicka. (Terva)
  • Německý filmový kritik Peter Osteried, řekl o filmu: "Děj je lehce předvídatelný. Dialogy jsou směšné, ale velmi korelují z iracionálním chováním postav". (Terva)

Reklama

Reklama