Reklama

Reklama

Elán je Elán

(relácia)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Hudobná dramaturgia pozostáva z pesničiek Elánu, ku ktorým postupne v ďalších nových kolách pribudnú aj hity zo svetových muzikálov. V každom kole vystúpi rovnaký počet spevákov a speváčok. Na konci každého súťažného kola členovia skupiny Elán vyradia jedného chlapca a jedno dievča. Dôležitú súčasť elánistickej poroty predstavuje ich hosť. Počas každého súťažného večera ním bude iná osobnosť slovenského alebo českého šoubiznisu. Okrem glosovania speváckych výkonov si hosť zo súťažiacich vyberá jedného chránenca a jednu chránenkyňu, ktorí získajú imunitu a v danom kole ich už porota nemôže vyradiť. Elán spolu so svojim hosťom takto rozhodujú až do momentu, kým v hre zostanú poslední štyria účastníci (dve dievčatá a dvaja chlapci). Vtedy vstúpite do hry Vy, televízny diváci a prostredníctvom SMS hlasovania rozhodnete o absolútnych víťazoch súťaže. Tí budú dvaja – jeden spevák a jedna speváčka. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (23)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Súdia nás, merítkom póz a fráz a v nás je viac.“ Skupinu Elán si vážim, ale ako človeku mi jej zostarnutí členovia samozrejme sympatickí nie sú skoro vôbec. Ostatne, zrejme je to akási súčasť ich prezentácie na verejnosti respektíve reklama s heslom „aj negatívna reklama je reklama“. Po rokoch pesničiek, z nich snáď každú druhú môžeme pokladať za slovenskú klasiku, sa niekto v televízii Markíza rozhodol urobiť obrovskú drahú šou v štýle „Slovensko hľadá SuperStar“, ktorú bude uvádzať Vilo Rozboril a kde členovia kapely budú rozvalení v drahých sedačkách, budú piť exkluzívny alkohol a fajčiť drahé cigary. Snáď len Vašo Patejdl, ktorý do Elánu v mojich očiach vždy patril tak skôr na polovicu ako úplne, sa snažil byť užitočný. Pointou bolo, že sa takouto efektnou cestou zoženú mladé talenty, ktoré budú hrať v chystanom elánovskom muzikáli, o ktorom dodnes nikto nepočul. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ je toto maximum, čo chalani z Elánu môžu ponúknuť, tak o nich už nemám v najmenšom záujem. Spočiatku to vyzeralo ako zaujímavý nápad, postupom času však kvalita klesla takmer na nulu. Škoda. 35%. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Najväčšia reklama na skupinu v histórii Slovenska. Nikoho už nezaujíma, že o sľubovanom muzikály dnes už ani vrabce neštebocú. Jednoznačne najhoršia záležitosť z "talentoviek", ktorej úroveň svojím "nadšením" krásne reflektovali v kresle rozvalení elánisti, ktorí mali (okrem ako tak snažiaceho sa Patejdla) úplne na saláme nejakých súťažiacich. A aj celý tento sílený cirkus. 10% ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Elán je Elán". Ale Elán je tiež aj trojica starých pop-rockerov, ktorí sú presvedčení o tom, že sú na Slovensku výnimoční. Ja by som si ich CD nevypočul celé ani keby mi za to zaplatili. Ten ich trapne komerčne presladený rádiový sound mi lezie hore krkom. Za všemocného komunistu to bola oficiálne rešpektovaná kapela. Lenže časy sa už dávno zmenili, ale títo muzikanti z Bratislavy hrajú stále to isté. Jednoduché chujoviny pre ľudí, ktorí majú v ušiach nasraté. No a zábavná relácia, kde spievajú ich skladby lovci pätnástich minút slávy z pomedzi prostého ľudu a sami páni dôležití Elánisti sedia v porote mi dokonale dokázala skaziť večer. Skutočne nič pre mňa. Keď ešte uvážim, že to uvádzal nechutný slizák Vilo Rozboril, tak to musím zahrabať hlboko do odpadu! ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Utrpenie dívať sa na obtlstnutých dôležitých a starnúcich "rockerov". Pár talentov tam bolo, ale ako si spomínam, boli to ľudia, ktorí už mali nejakú skúsenosť s showbusinesom. U mňa túto reláciu potopil do hnoja koktavý moderátor a nechutná porota. Ozaj, a kde máme sľubovaný muzikál? No nič, hlavne že bola sledovanosť :( ()

Karamanlis odpad!

všetky recenzie používateľa

Kapelu Elán a jej nadrapených členov, ktorí si o sebe odjakživa myslia, že sú žijúcimi legendami a stredobodom česko-slovenskej hudobnej scény som nikdy nemusel a ich jednoduchá, neadresná hudba ide úplne mimo mňa. Raz som v TV videl rozhovor, v ktorom sa Baláž ponosoval, aká oni boli za komunistov režimom prenasledovaná kapela a ako im socialistickí pohlavári za ich vtedajšiemu systému nie vždy vyhovujúce texty (asi mal na mysli Čaba neblázni alebo Stužkovú :) šliapali na päty... Nechápavo som krútil hlavou nad tým, že si vôbec dovolil vypustiť z úst takéto nehorázne klamstvo - Elán bola v 80. rokoch vtedajšími vládnymi predstaviteľmi milovaná a zvýhodňovaná skupina, ktorej sa v televíznych a rádio éteroch dostávalo toľko priestoru, ako žiadnemu inému hudobnému zoskupeniu či interpretovi a ktorej bolo dovolené usporadúvať koncerty v najväčších sálach, halách a či na štadiónoch z čoho pre jej členov pochopiteľne vyplývali na tú dobu lukratívne príjmy. Masírovať týmto neobjektívnym starým (ch)ujom ich beztak gigantické ego a stavať im prostredníctvom vlastnej hudobnej show modlu mi preto v roku 2008 prišlo dosť nechutné a odveci. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Veľmi málo zábavy a zaujímavo skrytá reklama na túto skupinu, ale zas bolo to na komerčnej televízii, takže toto ani nevyčítam elánistom, skôr to, že výsledok sa nedostavil. Vilo Csontos zažil viac úspechu vo Fragile, ako s muzikálmi od Elánu. Moderátor bol pre mňa prestrel, Rozborilovi to podľa mňa nesedelo. Zabil tým čas, počas ktorého mohol robiť radšej to Modré z Neba, čo robí dnes, to má väčšie opodstatnenie. ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Elán je určite fenomén v Československu a preto takéto "šou" sú na smiech. Iste zarobia si hojne, len škoda, že koncertov majú za posledné roky menej ako častí tejto reality show. ()

corona odpad!

všetky recenzie používateľa

Nápad na túto show vraj ležal na zemi a Rozboril ho len zdvihol a zrealizoval, no to sa tam v tom prachu mohol váľať ďalej, za niektorých spevákov by som možno jednu hviezdičku dala ale za Vilove "moderovanie" jednoducho nemôžem a samozrejme asi každému bolo jasné že o žiadne hlavné postavy v muzikály nejde, celé to bolo nejak zbytočné ()

Kuzlo odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je podobný ukážkový odpad ako "Aha - dvaja v tom". (Le_Chuck, za čo si dal tú jednu hviezdu? Si tuším nejaký moc rozhadzovačný :) ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Traja zostarnuti dedkovia si myslia, ze zozrali celu mudrost sveta a kritizuju vsetkych a vsetko. Myslia si, ze nikto na nich nema.To uz nie je Elan , toto je uz Vidlan. 0% ()

BathoryMan odpad!

všetky recenzie používateľa

Pozerám že asi na Čsfd začína nejaký morálný úpadok...ked sa tu dajú hodnotit aj takéto nepodarené TV programy naších neschopných komerčných televízií a ako pozerám aj "Významný" uživatelia typu Renton,Le_Chuck...smelo hodnotia.Tak čo už,pridám sa aj ja!!!Tolko uškriekaných strašidiel som naposledy videl v Superstar!!!ODPAD!!! ()

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Patrím k ortodoxným odporcom tejto tlupy a toto bola šou nesmierne zúfalá a trápna. Víťazi majú samozrejme veľké hovno... Čuráž a spol. nemajú ani nový album, ani muzikál. Sa čudujem ich zaslepeným fanatikom že im to ešte dokážu tolerovať... ()

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemastné-neslané. Elán je síce legenda (česko)slovenskej hudobnej scény, no páni už sú dávno za zenitom, stali sa z nich arogantní zmrdi a nejaká lacná spevácka show na tom nič nezmení. O sľubovanom muzikáli ani po rokoch od skončenia relácie nikto nikdy nepočul. Slizký "ľudomil" Rozboril ako moderátor je pre mňa dalším dôvodom na Odpad. ()

rador 

všetky recenzie používateľa

Elán je síce Elán, ale táto show bola úplne zbytočná. Czontos sa ako jediný celkom slušne uchytil v Prominentoch, ale o ostatných som dlho nič nepočul. ()

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Pre mňa trápne a nudné... videl som jeden diel, áno práve ten, kde sa porota z Elánu ožrala... nuž potom sa ťažko hovorilo a hodnotilo. ()

komando20 

všetky recenzie používateľa

ja by som to až tak zle nehodnotil dopkonca som bol aj na jednom priamom prenose, musim povedať že to bolo dost vymakane, celkovo ako ten napad hodnotim velmi pozotivne ved elan pozna asi každy čechoslovak a navždy to bude naj kapela ()

Reklama

Reklama