Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenzie (43)

plagát

Kyle XY (2006) (seriál) 

Ľutujem že som sa o seriály dozvedel, až keď ho začala vysielať Markíza. (Ako sa to mohlo stať ??? ). No nevadí, po prvej časti mi bolo jasné že pozerať to na Markíze nemá zmysel, dabing otrasný, dabing strašný, dabing hrozný.. Behom pár dní som zhltol všetky série a musím povedať, že to je veľmi vydarené dielo. Je to síce sci-fi, ale oveľa reálnejšie ako napríklad Smallville - telekynéza, poprípade levitácia sú vo svete zriedkavé, ale nie nemožné. V každej časti sa vyskytuje osobitný príbeh Tragerovcov čím Kyle XY len potvrdzuje, že sa skutočne jedná o produkciu ABC Family. Len niektoré komentáre by som ohodnotil ako Odpad !!!

plagát

Rozsudok smrti (2007) 

Go with God... And a bag full of guns.

plagát

96 hodín (2008) 

Bond + Bourne = Bryan. Pre mňa to najlepšie z roku 2008. Výborná akcia, na ktorú by sa dalo pozerať aj 3 hodiny..

plagát

Vyháňač diabla 2: Kacír (1977) 

Velmi slabé vysvetlenie toho čo sa stalo v prvom Exorcistovi. Chabý dej, aby to človek pochopil treba ho na 100% vnímať, čo sa mne nepodarilo. Ale pre zmenu scéna kde farárko barlou hasil požiar sa podarila...Zaujímavosti: Pôvodne mal režírovať Stanley Kubrick. *** Posledný film Paula Henreida. *** Rola doktorky Gen Tuskenovej bola pôvodne napísana pre muža. *** V čase vydania to bol najdrahší film produkcie Warner Bros. *** Počas filmovania ochorel režisér John Boorman a natáčanie bolo zastavené na 5 týždňov.

plagát

Zlodeji (2001) (seriál) 

Aj Danny Ocean by mal niekedy problém kvalitatívne sa vyrovnať zlodejským praktikám, aké boli ukázané v tomto seriály.

plagát

My všichni školou povinní (1984) (seriál) 

A dál? CO DÁL? Teno seriál by si zaslúžil oveľa viac ako len tých 13 dielov. Kludne by som zobral ďalší školský rok :). Bohužial, finančná situácia to v tej dobe asi nedovolovala, tak buďme radi že vzniklo aspoň to..

plagát

Miss stroskotankyňa (2004) (TV film) 

Opice čo chcú ovládnuť Noemovu archu.. Pápež s Michaelom Jacksnom, ktorí sa tomu snažia zabrániť.. Gigantické prasa.. Lietadlo s Misskami, ktoré stroskotá na ostrove..Efekty horšie ako v Súboji titanov. Čo viac si môže obdivovateľ absurdných filmov priať? :) Zaujímavosť: Natáčalo sa aj na Michaelovom ranči - Neverland

plagát

Čistič (2007) 

Cleaner mi skôr pripadal ako ďaľšia nudná epizóda detektívneho seriálu, než celovečerný film. Zápletkou je policajná korupcia, vrahom osoba s ktorou sa stretávame od začiatku... Proste klasická detektívka.

plagát

Sabrina - mladá čarodejnica (1996) (seriál) 

Velmi príjemná oddychovka. Zaujímavosti: Tajomstvo rodiny Spellmanových: Každý člen rodiny má dvojča *** Bumper Robinson hral v seriály 2 postavy. *** Beth Brodericková odišla zo seriálu po šiestej sezóne. *** Len Sabrina a Salem sa objavia vo všetkých epizódach každej série. *** V seriály si ako hosť zahrala aj Britney Spears. *** Podla Sabrininho vodičského preukazu v diely 3-15, vieme že Sabrina sa narodila 22.4.1981 *** Posledná pesnička odohraná v seriály má názov No Doubt's Running.

plagát

Show Billa Cosbyho (1984) (seriál) 

V rámci sitcomov si jednoznačne zaslúži nálepku - Must see-Zaujímavosti: Skutočná rodina Billa Cosbyho bola predlohou tej seriálovej *** Denisin obľúbený kvet je tulipán. *** Clairino meno za slobodna bolo Hanksová, tak ako aj Cosbyho skutočnej ženy Cammily. *** V Taliansku bolo priezvisko rodiny zmenené z Huxtable na Robinson. *** Joseph C. Phillips, ktorý hrá Denisinho manžela sa v skorších epizódach objavil ako priateľ Sandry. *** Phylicia Rashad bola počas natáčania tretej série tehotná. Vyskytovala sa pomenej a svoje tehotenstvo musela zakrývať. *** V skutočnosti je Earle Hyman (otec Cliffa v seriály) iba o 11 rokov starší ako Bill Cosby. *** Clarice Taylor, ktorá hrá Cliffovu mamu je tiež iba o 10 rokov staršia ako Bill Cosby. *** Phylicia Rashad je iba o 10 rokov staršia ako Sabrina Le Beauf. *** V prvých epizódach mal Cliffov syn Theodor prezývku Teddy. Neskôr sa ale zaužívala len prezývka Theo. *** Cliff Huxtable je víťaz ankety 50 Greatest TV Dads of All Time *** Carl Anthony Payne II, kamarát Thea, bol vyhodený zo seriálu, pretože si odmietol ostrihať vlasy. *** Bill Cosby trval na tom aby sa natáčalo v New Yorku. *** Show bola odmietnutá stanicou ABC, neskôr sa na stanici NBC stala trhákom.