Reklama

Reklama

Show Billa Cosbyho

(seriál)
Komédia / Rodinný
USA, (1984–1992), 80 h 47 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrajú:

Bill Cosby, Phylicia Rashad, Keshia Knight Pulliam, Malcolm-Jamal Warner, Tempestt Bledsoe, Lisa Bonet, Chandra Wilson, Deon Richmond, Erika Alexander (viac)
(ďalšie profesie)

Série(8) / Epizódy(197)

Obsahy(1)

Pre manželov Cosbyovcov nastal veľký deň D. Začal sa školský rok a prišiel čas, kedy ich dve z detí odchádzajú na internát a oni si konečne budú môcť vychutnať chvíle pokoja. Ale tie netrvajú dlho, pretože Theo (Malcolm Jamal Warner) zabudol zaplatiť ubytovací šek na internáte a škola ho nemá kde prichýliť. Zlatým klincom programu je Denise (Lisa Bonetová), ktorá sa rozhodla prerušiť štúdium na vysokej škole. Už ju unavuje neustále naháňanie sa za vzdelaním, zistila, že pre tento spôsob života nie je stvorená. Svoju budúcnosť si predstavuje celkom inak a bez zbytočných stresov. Na návštevu prichádza Sondra (Sabrina Le Beaufová) s manželom Elvinom (Geoffrey Owens). Dozvedeli sa o bojovej atmosfére v domácnosti a po dôkladnom zvážení predkladajú Denise neodolateľnú pracovnú ponuku... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (113)

Mr.Floyd 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál pozerávala celá naša rodina. Dokázal splniť všetko čo bolo potrebné: ľahko pobaviť, odreagovať sa, užiť si pohodovú chvíľku s rodinou a vzbudiť záujem o sledovanie ďaľších a ďaľších dielov. Pozorovať ako sa vyvíjajú životné dráhy členov Huxtablovskej rodiny nebola v žiadnom prípade nuda. Seriál nepôsobil ani trochu umelo a situácie boli vcelku uveriteľné. Mal som Šou Billa Cosbyho rád a určite si ešte niekedy nájdem čas, pozriem si ju a pripomeniem si tak svoje detstvo. Bill Cosby je úžasný a vidieť, že sa v seriáli cítil ako doma. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Bohatá černošská rodinka Huxtableovcov, ktorá si spokojne nažíva v luxusnom dome v jednej z najprestižnejších new yorkských štvrtí a vždy s vtipom a nadhľadom vyrieši všetky svoje problémy. Poslušné deti, čo usilovne študujú a poslúchajú svojich vzdelaných rodičov. Otec je unávaný ženský lekár a matka úspešná právnička. Tak takto harmonicky a usporiadene si žije afroamerická komunita v USA? No paráda. Je to vlastne také sociálne sci-fi, ale i tak si rád občas pozriem niektorú z epizód tohoto rodinného sitkomu. *** ()

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Sitcom s veľkým S...inak sa to ani nedá napísať, pretože Bill Cosby je nielen skvelý zabávač, ale tomuto seriálu rozhodne zanechal svoju dušu a nezmazateľnú pečať. Každá časť je originálna, zábavná a prirodzená, bez toho aby sa vnucovala, alebo bola trápne oplzlá. To je tá sitcomová zábava, ktorá ešte nebola tak skazená zhýralosťou divákov, ktorí sa nevedeli nabažiť stále nových nechutností ako dnes. Rodinný život na americký spôsob...na tom sa dá vždy celkom dobre zasmiať, no tu z každej časti vyplynula nejaká rozumná pointa a rodičia sa snažili aby ich deti vedeli sami čo je dobré a čo nie a podľa toho sa ich aj snažili vychovať. Mať toľko detí to je teda poriadna fuška, ale v tomto seriály mi to pripadalo ako extra fuška. Nielenže som si zvykol postupom času na všetkých hercov a celé obsadenie seriálu, ale hrali to tak dobre, že som im to skutočne veril. Všetci boli veľmi prirodzení, vtipní a získali si moje sympatie po všetkých stránkach. Preto jednoznačne plný počet! ()

manonfire 

všetky recenzie používateľa

Tak národ, či jeho zdejší segment, který dá hloupému seriálu Krok za krokem o deset procent více, než seriálu Cosby show, který slouží rodinné zábavě a přesto si udrží míru inteligence na velmi solidní laťce.....tak takový národ si říká o psychoanalýzu, nebo o přezdržku. Toto byla famózní lekce výchovy. 80% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (31)

  • Bill Cosby trval na tom, aby sa natáčalo v New Yorku. (rador)
  • Cliff Huxtable (Bill Cosby) sa stal víťazom ankety "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Jedná sa o prvú šou, ktorá zobrazovala život černošskej rodiny vyššej triedy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama