Reklama

Reklama

VOD (1)

Čo robiť, ak sa z hŕstky čisto hypotetických teórií a domnienok zrazu stane desivá realita? Čo všetko sa môže stať, keď na našu Zem jedného dňa skutočne zaútočí akási neznáma veľmoc? Ako a kde vybuduje ľudstvo svoje posledné obranné pevnosti v boji s nepriateľom, ktorý je jednoznačne v presile? Už celé roky prichádzajú zo všetkých možných kútov sveta viac či menej dôveryhodné hlásenia o pozorovaní UFO - v Buenos Aires, v Soule, vo Francúzku, v Nemecku, v Číne... Ale až dnes sa z týchto v podstate neškodných údajných blízkych stretnutí prvého druhu stane bolestne reálna desivá hrozba – Zem totiž doslova z ničoho nič napadnú neznámi agresori! Ľudstvo je v šoku a môže sa len viac-menej bezmocne prizerať tomu, ako jedno mesto po druhom padá do rúk votrelcom... Posledným útočiskom značne zredukovanej ľudskej rasy vo vojne, ktorú si nikto z nás nedokázal ani len predstaviť, sa stane Los Angeles. Úlohou námorného poddôstojníka Michaela Nantza (Aaron Eckhart) a jeho mužov je vytvoriť a udržať poslednú obrannú líniu, ale tiež bojovať s neporovnateľne mocnejším a lepšie organizovaným nepriateľom až do posledného muža – nepriateľom, s akým sa dosiaľ ešte nikdy nestretli... (TV Markíza)

(viac)

Videá (12)

Z nakrúcania 2
Z nakrúcania 2
D: angličtina
05:36
Z nakrúcania 1
Z nakrúcania 1
D: angličtina
02:47

Súvisiace novinky

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (viac)

Titáni soupeří dál

Titáni soupeří dál

13.06.2010

Nezáleží na tom, co si o novém Souboji titánů myslíte. Je jedno, jestli se vám líbilo jeho konvertované 3D. Film už v kinech vydělal bezmála půl miliardy dolarů a pokračování přijde brzy. Natáčení… (viac)

Smrtonosný Odysseus?

Smrtonosný Odysseus?

28.04.2009

Starořecká mánie v Hollywoodu nabírá na obrátkách. Studiu Warner Bros. nestačí právě natáčená nová verze Souboje titánů, teď ještě dalo zelenou projektu nazvanému prostě Odysseus. Pokud čekáte epos o… (viac)

Děkujeme, že válčíte

Děkujeme, že válčíte

19.11.2008

To není pokračování nekorektní komedie Jasona Reitmana, jen pokus neohrabaně vám naznačit, že dnes si povíme o novém filmu s Aaronem Eckhartem v hlavní roli. Po Temném rytíři určitě přehazuje nabídky… (viac)

Reklama

Reklama