Reklama

Reklama

Izba smrti

  • Česko Bez úniku (viac)
Trailer

Skupina ľudí sa zobudí vo veľkej bielej miestnosti bez toho, aby vedeli, ako sa sem dostali. Po pustení hrôzostrašnej videokazety sa všetci zúčastnení začnu strachovať. Hrozné je to zistenie, že jeden zo zúčastnených je vrah. (TomX2)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (51)

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Klišé strieda klišé a ja sa už pri úvode pýtam sám seba: čo musí mať film o jednej miestnosti, skupine ľudí a šialencovi, čo ich väzní? No predsa 5 ústredných charakterov (provokatér, vodca, debil, fešanda a slečna tajomná), smrteľne vážne dialógy, ktoré sú maximálne skôr do plaču a hlavne - takýto film musí prejsť cez kopirák (v tomto prípade kopíruje Saw, House of 9 a Cube). A nemýlil som sa... Čo sa týka "imidžu" filmu, strašne mi vadí tá blbá kamera, klasicky amatérsky herci a v neposlednom rade tá predvídateľnosť (*SPOILER Bolo jasné, že ten černoch sa zastrelí... SPOILER*). To je však to najmenej, ehm. Ďalej je tu "big brother" s teplošským ksichtom, hysterická plačúca dáma v stredných rokoch a smiešne psycho scény v tme, ktoré zrejme boli odkukané z Jack in the Box. Nuž áno, je tam pár pozitív, ale viem si akosi spomenúť len na jedno - na tú fešandu. A pointa tiež stojí za... Ďalšie minúty z môjho života, ktoré som mohol "premrhať" na lepší kúsok. ()

Antaeus 

všetky recenzie používateľa

Obsah je tu napísaný pekne. Len na otázku "Myslíte, že jste viděli všechno?" sa v tomto prípade naozaj viac hodí odpoveď:"tak určite..". Pretože tu sa naozaj nič nové nedeje. Prakticky všetko je tu odkopírované odniekiaľ zinakadiaľ. Od námetu, cez jednotlivé smrti a viaceré detaily až po "šokujúce" finále. Korunu všetkému nasadzuje kamera, ktorú mal v ruke epileptik s parkinsonom. Neviem, či mala svojou "dynamikou" navodiť napätie, alebo len v rozpočte neostalo niečo málo na poriadny statív? Každopádne mi dojem zo sledovania skôr kazila. Ide o slabé dielo, ktorého nepozretím človek aspoň nestratí čas. A to mám "rúmofky" rád. Ach jaj.. ()

Reklama

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Dalsi klon o zahadnej miestnosti, kde su ludia a vobec nevedia co tam vlastne robia. Banda roznych dementov je na smrt vystrasena a hlavne ked zaznie z repraku Vecierka:) Vsetci do jedneho boli na smrt vystraseni, pretoze vzdy niekto v tom polosere zomrel. Nikto z nich nic nevidel, pretoze vsetci mali problemy nieco uvidiet v tom pritmi. Vsetky sceny vo filme boli spichnute amaterskym dojmom a rozne rebusy vobec nevyzerali dobre, ale skor odstrasujucim dojmom. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Ve své době úspěšný námět tentokrát snad v televizním formátu, neboť značně nízký rozpočet ze snímku doslova jen září. Po dějové stránce to však vypadá, že scénář měl spíše sloužit jako divadelní hra. Žádné činy či akce, jen neustálé konverzace o ničem. Pro film je to tak naprosto nezáživné, bez budující atmosféry a bez jakékoli hororového aspektu. Tohle snad má pro televize sloužit jako levnější náhrada za pořádné filmy, u kterých jsou vysílací práva vyšší, jinak se to nedá vysvětlit. ()

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Filmů na tohle téma bylo natočeno už tři prdele, a většinou se mi líbily, jelikož se alespoň snažily mít nějakou pointu. Tady máte akorát více než lacný vizuál, velmi špatná úmrtí (takhle byste to natočili lépe i vy s nějakou obyč kamerkou a bastlí kečupu k tomu) a pokud čekáte nějaké rozuzlení, tak se nedočkáte ... jen se všichni tváří strašně drsně a jsou cool a sedí u netbooků .. sry za spoiler (ano, tohle je mega spoiler, krom jednoho "asi důležitého" zvratu, který jsem neprozradil), takhle totiž zní důvod, proč tam všichni jsou :) Ušetřete si čas a na tohle se vyserte ! ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama