Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (176)

MisoSasky 

všetky recenzie používateľa

Viki Ráková sa snažila utiecť naspäť k role, ktorú vie hrať - k bláznivej Maďarke. Aj Andy Kraus sa utiekol k jedinej role, čo vedel hrať - k Maďarovi. No zabudlo sa, že Susedov najmä preslávili Zuzana Tlučková a Peter Marcin. A Marcina nenahradí nijaká tvár zo Slovenskej sporiteľne. A žiadnu 'cundru' Sládečkovú nenahradí český kňaz. Pre divákov, samozrejme, lákadlo - Susedia mali čaro. Toto však nie. Jedna hviezdička zo slušnosti. Inak nepozerateľné. ()

Jard 

všetky recenzie používateľa

Priniesť nový seriál ako náhradu za Susedou bol zo strany Andyho Krausa celkom fajn nápad, ale Lászlo bez Františka nemôže nikdy fungovať. Niektoré scény boli fajn, ale je to také, že stačí to raz vidieť a stačí. Mám pocit, že seriál Kutyil s.r.o. bol spúšťačom tích trápnych a nevydarených seriálov Andyho Krausa na Jojke. Seriál by nemal byť taký, na ktorom sa zasmejú len tvorcovia, ale aj diváci. 30% ()

Reklama

Smartynko odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď konečne prestali dávať Uragán, tak som si myslel, že dramaturgovia, producenti aj herci konečne pochopili, že László Komárom, Ildikó ani Stromokocúr už nie sú vtipní. Bohužiaľ opak bol pravdou a tak vznikli Susedia (krycí názov Monštrózna Pi**vina 1) a potom ešte aj tento "kinematografický skvost" (krycí nazov "Monštrózna pi**vina 2: Banda Retardovaných Kreténov Dáva Poslednú Ranu Mentalite Slovenského Národa) Dávam tomu absolútnu nulu (rozumej ako označenie termodynamickej teploty čo konkrétne činí −273,15°C) Herci hrajúci v tomto seriáli si právom zaslúžia titul "ODPAD SLOVENSKEJ KINEMATOGRAFIE" a dúfam, že éra týchto primitívov sa čoskoro skončí. Ďalší by mohol nasledovať seriál "Bytovka Plná Koko*ov" alias Panelák a za nimi aj "Vila Plná Koko*ov! alias Maf Story. PS: Rád by som pozdravil pána Guštafíka, dramaturga televízie JOJ, ktorý tiež po*ere čoho sa chytí. Maf Story bol dobrý seriál pokiaľ tam bol Fratrič a.k.a Rudééénko. Po nástupe Sklára v role Aliho a Dzuríkovej v role Pipiny sa to začalo podobať na Tak Ide Čas. Ach bieda bieda... ()

maxxxim odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako by povedal Steve Buscemi vo Fargu, prdím na to. Tv JoJ je proste super televízia podieľajúca sa na projektoch, ktoré majú bez pochýb budúcnosť. Budúcnosť tak svetlú a úžitočnú ako azbest. Kutyil je vrchol pseudotvorby onej chránenej dielne. Komediálny svet sa musí za hlavu chytať pri pohľade aspoň na jednu z 18 000 epizód o ničom. Založených na riadne nudných slovných hračkách, pri ktorých musíte tuho rozmýšľať či ide o vtip, alebo preklep autora. Hlavne fakt, že Ráková hrá po seráli Susedia vo všetkom čo sa točí od Stredy nad Bodrogom až po Diósgyör. A je jedno, či to má hlavu a pätu, hlavne že to dá éčka. O umeleckej stránke tu hovoriť nemožno, skrátka sú to umelci so všetkým čo k tomu patrí. Teda bez toho, samozrejme. Čudujem sa len jednému. Čo tu robí Potměšil a nehovorte mi, že tu hosťuje, lebo to by ma fakt dojalo. To čo ponúka zo svojho umenia nestojí ani za jeden sústredenejší pohľad dlhší ako dve sekundy. Len tak ďalej. ()

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

209. najhorší seriál? Ale kdeže! To určite nie. Je síce pravda, že úspech Susedov sa tu už neopakuje, ale aj cez to seriál nestojí za vyhodenie. Pár krát sa tu zasmejete a do komediálneho televízneho bloku to skvelo padne. A stále lepšie toto ako Ordináciu. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • Lacko (Andy Kraus) oslovil Anabelu (Zuzana Tlučková) jej menom v celom seriáli len párkrát, inak ju označoval rôznymi slovami začínajúcimi sa na písmeno „A": Amélia, Anastázia, Annamária, Análbéla, Aurélia, Anakonda, Akvabela, Antigona, Afrodita, Artmedia, Andromeda, Arizóna, Agrippina, Auróra, Amnézia, Alabama, Ambasáda, Agónia, Artróza, Arabeska, Arytmia, Abeceda, Antónia, Analógia, Amplitúda, Agresia, Anomália, Arašida, Akrobacia, Andalúzia, Avokáda, Amorália, Agronómia, Astronómia. (fugyx)
  • V prvom diely Emesin priateľ nemal na rukách ozajstné tetovania, ale obtiahnute tričko ktore ladilo s farbou pokožky a vytváralo dojem, že tetovania sú prave. (mindkiller)
  • Úvodná znelka je upravená verzia znelky animovaného seriálu A je to! (1976). (PATWIST)

Reklama

Reklama