Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor

Recenzie (1 959)

plagát

Batman (2022) 

Emo Batman. Toto prvé ma napadlo pri pohľade na Pattinsona. V obleku parádny, bez neho mu to neverím. Inak akcia a atmosféra parádna.

plagát

Poslední traper (2004) 

Jeden z najlepších dokumentov, aký som kedy videl. Naprosto dokonale natočené a zahrané. Videl som ho už viac krát a vždy sa k nemu rád vraciam. Len veľmi málo dokumentov ma takto dokázalo strhnúť ako tento.

plagát

Špirála: Saw pokračuje (2021) 

Nehrajme sa tu na to, aké úžasné gore scény a pasce tu sú. To vám vážne stačia dve či tri scény? Veď v predošlých častiach bolo 99% filmu práve o všemožných pastiach. Teraz to už vyzerá ako nejaký úplne iný film a nie film z univerza SAW. A ten neskutočne prehrávajúci Chris Rock, ktorý je herecké poleno... Po tomto už snáď nebudú túto hororovú ikonickú sériu ďalej dojiť. Zlatý Jigsaw.

plagát

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film) 

V podstate nepotrebný dokument. Aj keď si viem predstaviť, že tento kult má svojich fanúšikov, ktorý boli z toho hotový. Mne to prišlo zbytočné a miestami aj trápne, napríklad ako tam hrali tú hru s kartičkami.

plagát

Hrob světlušek (1988) 

Ešte som nevidel žiadne anime, ktoré by bolo bez aj najmenších fantasy prvkov a dokázalo by človeka takto moc dojať. Naozaj silný príbeh pri ktorom sa neubránite dojatiu. I keď sa nemôžem zbaviť pocitu, že to tak nemuselo skončiť a dalo sa tomu predísť, keby hlavný hrdina nebol tak moc sebecký a sklopil hlavu.

plagát

Sněží, sněží... (2019) 

Absolútne bez príbehu, len hŕstka ľudí behajúcich sem a tam. Filmu absolútne chýba vianočná atmosféra a k naladeniu na vianočnú atmosféru by som siahol asi po inom filme.

plagát

Vianočný príbeh (1983) 

Jeden z najlepších filmov, ktorý si pustiť na naladenie k Vianociam. Hlavne americká klasika, ale stále dobrá aj pre tunajších divákov.

plagát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Každý jeden diel je úplne rovnaký. Po čase sa už naučíte, čo presne ktorá postava hovorí a robí, takže keď pozeráte už presne viete, čo daná postava urobí alebo povie. Humor tam nejaký je, ale väčšinou situačný a taký ja moc nemusím. Za mňa priemerný seriál, hodný mať zapnutý ako pozadie k vareniu, ale rozhodne nie k nepretržitému pozeraniu.

plagát

Dolittle (2020) 

Až také strašné to nie je a ako čistá detská blbina to je dostačujúce. Ale ten koniec ako vyťahujú drakovi zo zadku zaseknuté veci je už moc. :D