Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor

Recenzie (93)

plagát

Annabelle (2014) odpad!

Pekná sračka.

plagát

Matrix Resurrections (2021) 

Pre všetkých čo tu svorne tvrdia, že tento film je sračka. Nie, nie je. Pre všetkých čo ho ešte nevideli. Neverte sráčom čo sa vás snažia presvedčiť, že film, ktorého pozretie zvažujete je sračka. Smelo do toho a nehanbite sa dať hodnotenie, ktoré podľa vás filmu patrí. Jediné obavy som mal kvôli vyššie zmieneným sráčom čo zaplavili internet nárekmi o tom aký strašný tento film je. Ďakujem za vaše názory. O kľúčenky sa prihláste u Putina. On má ľudí s hlavou zaseknutou v minulosti hrozne rád. Tento film je dôstojné pokračovanie príbehu a rozhodne nie je sračka. Nedajte sa odradiť. PS: Práve je dostupný na HBO MAX za super zvýhodnenú cenu. Dajte mu šancu a spravte si názor sami. (marec 2022)

plagát

Halloween zabíja (2021) 

To, že film bude plný klišé a nezmyselných rozhodnutí som čakal. Čo má ale znamenať ten odfláknutý koniec? Došli prachy alebo si režisér povedal, že je to moc dlhé a koniec treba skrátiť na tri minúty nesúvislých záberov? Takto sa dá niečo pos*ať iba cielene.

plagát

Sviňa (2020) 

Smutné, že prvý pozerateľný moderný slovenský film musel vzniknúť takto.

plagát

Dvanásť rozhnevaných mužov (1957) 

Od prvého pozretia tento film považujem za prototyp toho ako sa majú filmy točiť. Niečo takto geniálne som nikdy predtým ani potom nevidel.

plagát

xXx: Návrat Xandera Cagea (2017) 

Chystám sa pozrieť si to už len z nostalgie. Pevne dúfam, že to nebude podobná sračka ako Rychle a zběsile. To si radšej znova pustím Kena Parka.

plagát

Bol raz jeden les (1993) 

Jedna z najlepších rozprávok z detstva. Je jedno, ktorý záber niekde náhodne zahliadnem, hneď budem vedieť, že je to ono. Videl som to asi miliónkrát. Dieťaťu to určite neuškodí takže smelo do toho. 100x lepšie ako 2 minúty hocičoho z Disney Channel alebo nebodaj DuckTV

plagát

Perníkový tatko (2008) (seriál) 

Dlho som otáľal pozrieť si to aj napriek mnohým odporúčaniam. Potom som sa presťahoval do UK, zaplatil si Netflix a nevedel som čo pozerať po večeroch tak som začal a neprestal som pozerať až kým som nezistil, že do práce už pôjdem nevyspatý. Nesmierne chytľavý seriál s dokonalou zápletkou a perfektne vyváženými postavami. Každá z postáv zohráva v príbehu svoju rolu, nikto nie je iba do počtu. To čo sa začne ako celkom komický seriál v priebehu pár častí prejde plynule do plnohodnotnej drámy plnej zvratov a nečakaných situácií. Každý komu som tento seriál odporučil sa "namotal" a skončil tak isto ako ja - nevyspatý v práci na druhý deň.

plagát

WikiLeaks: Informačná vojna (2013) 

Film v podstate rozpráva príbeh, ktorý už bol niekoľkokrát preberaný v dokumentárnych filmoch, webových článkoch alebo v knihách takže sa nejedná o nič nové. Cumberbatch to ale zahral dobre a nič vo filme mi nejak nevadilo. Nie je to trhák ale je to o hackeroch, aktivistoch, ľuďoch s otvorenou mysľou čo chcú niečo zmeniť. Taký film si vždy rád pozriem.

plagát

Hackeri (1995) 

Jeden z filmov, ktoré odštartovali moju posadnutosť IT. Samozrejme dnes sa pri ňom skôr smejem a je to pre mňa oddychovka, ale vždy zostane jedným z mojich najobľúbenejších filmov. Samozrejme netreba zabudnúť na úžasnú Angelinu Jolie, ktorá je proste môj typ (teda skôr bola). Po nej prišla Michelle Rodriguez a tak ďalej. Pre mňa za 4* aj keď tu možno budem jediný. Hodnotenie je subjektívne a podfarbené nostalgiou a spomienkami.