Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (176)

mentos. 

všetky recenzie používateľa

Už jsem si docela zvykl na to, že originalita moc neexistuje a nejen filmy, ale i seriály se přetáčejí pořád a pořád dokola. U seriálů to navíc neplatí jen v Čechách, ale i na Slovensku. Kutyil s.r.o. je totiž slovenská napodobenina amerického Kutil Tim. Tohle mě na seriálu asi štve nejvíc. Bohužel mi ani moc nesedí humor a Ladislav Potměšil. ()

MisoSasky 

všetky recenzie používateľa

Viki Ráková sa snažila utiecť naspäť k role, ktorú vie hrať - k bláznivej Maďarke. Aj Andy Kraus sa utiekol k jedinej role, čo vedel hrať - k Maďarovi. No zabudlo sa, že Susedov najmä preslávili Zuzana Tlučková a Peter Marcin. A Marcina nenahradí nijaká tvár zo Slovenskej sporiteľne. A žiadnu 'cundru' Sládečkovú nenahradí český kňaz. Pre divákov, samozrejme, lákadlo - Susedia mali čaro. Toto však nie. Jedna hviezdička zo slušnosti. Inak nepozerateľné. ()

Reklama

tom88 

všetky recenzie používateľa

Ale niee, už nie, už mám dosť našich slávnych postavičiek čo (ne)patria do TV. Zábava, óó aká zábava, až mi je z nej zle. Kopec srandy na silu už mi vadil dávnejšie a tu sa to len znovu potvrdilo. Chcelo by to niečo originálnejšie a otrepaných (pre mňa) nehercov ako sú Kraus alebo Ráková poslať niekde do preč. Je ale pravda, že nenáročný tructový divák sa kráľovsky baví, no mne to absolútne nestačí. 20% ()

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Ty postavy jsou hloupé, až to bolí! A ta jejich maďarština mi pěkně leze krkem. Ale dá se říct, že se skoro u každého dílu aspoň jednou zasměju nebo aspoň pousměju, takže na odpad to určitě není... Ale Potměšil je fajn, jeho scény sice nedrží seriál nad vodou, ale aspoň je blíž k hladině, než kdyby tam Láďa nebyl. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Krausovi sa po konci Susedov nechcelo opustiť postavu dobráckeho, popleteného Lászla a tak si vďaka Jojke pokračoval v točení vlastných "Susedov". 1. séria o samotnej relácie Kutyil s.r.o bola úprimne dosť o ničom. No 2. a 3. s príchodom Anabely,Gusta a Melónika( Tlučkovej,Topoľského a Šalachu) pôsobila omnoho sviežejšie, zaujímavejšie a vtipnejšie, a to aj napriek tomu že Kraus len vykrádal a recykloval samého seba . Vo výsledku nešlo o žiadny klenot, ale koho bavil humor Susedov, toho proste museli baviť aj tieto 2 série. Príjemným prekvapením bola pre mňa Zuzana Tlučková, ktorá tu bola snáď zo všetkých hercov najlepšia a nesmiem zabudnúť ani na Ivana Letka, ktorého postava hluchého a večne hladného Árona ma tiež niekoľko krát vedela solídne pobaviť. Neviem, ako by sa mi sitkom páčil dnes, no v časoch detstva bol Kutyil pre mňa veľmi príjemnou oddychovkou. 70% ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • V prvom diely Emesin priateľ nemal na rukách ozajstné tetovania, ale obtiahnute tričko ktore ladilo s farbou pokožky a vytváralo dojem, že tetovania sú prave. (mindkiller)
  • Celá prvá séria bola natočená v rekordne krátkom čase, a to za 19 dní. (Jozef.Payfen)
  • Spolužiaci z VŠMU, Peter Oszlík a Viki Ráková si spolu zahrali už v seriáli Panelák (2008). (matthew.17)

Reklama

Reklama