Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

D1705 

všetky recenzie používateľa

Zábavný program z dielne STV 2001-2003 a Markízy-2003-2005. Kraus a Marcin boli ešte nerozlučná dvojka, dali šancu mladej moderátorke Šikulovej. Program mal pointu a diely od roku 2003, mali každý svoj príbeh, ktorý sa ťahal cez celú časť. Pre mňa bola top pani Mária (Júlia) a Koloman, Lászlo a Stromokocúr sa mi nepáčili najviac. ()

Martyska 

všetky recenzie používateľa

Dá sa pri tom relaxovať. Zabaviť vie hlavne Malý Mirko, František Stromokocúr, Lázslo Komárom a pani Mária. Talk.show založená na výbornom humore, ktorý si divák cení pri televízii a o to lepšie priamo naživo na javisku. Jediné čo sa mi nepáči sú príliš dlhé a niekedy nudnú piesne a hostia, ktorí nestoja za veľa. ()

Reklama

klokyn 

všetky recenzie používateľa

Nepoviem nič nové, keď prehlásim, že pokiaľ bol tento program vysielaný na jednotke, bolo to neskutočne zábavné, rovnako ako keď ešte Kraus, Marcin a spol robili reláciu Twister v jednom rádiu. Potom však nastal prestup do Markízi, odišla Zuzana Šikulová, názov sa zmenil na Hurikán a celý program bol v zadnej časti tela, niekde tam, kde končí chrbtica. Hurikán zanikol, po dlhom čase vznikol seriál Susedia, ktorý bol založený na postavách zo spomínanej relácie Twister, alebo neskorší Uragán vysielaný v telke. A nakoniec sa dvojica Kraus a Marcin rozpadli (20. 01. 2008). Našťastie, pretože ich humor čoraz viac upadal a už nikdy sa nevyrovná pre mnoho ľudí kultovému Uragánu.... ()

RomanBond007 

všetky recenzie používateľa

Toto je bezpochyby najlepšia relácia vytvorená Slovákmi. O to viac, keď sú zabávači pre mňa nesmierne sympatický - Peter Marcin & Andy Kraus. Nesmie chýbať skupina Krímeš , Dr. Exodus , malý Mirko , pani Mária Bystrá , Koloman Kudláček a ich dcéra , moderátor René , ale BEST sú László Komárom a František Stromokocúr . 100%!!!! ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Výborný zábavný program v podaní nestarnúcej dvojice Kraus-Marcin, ktorá občas kazila atmosféru hlúpymi a nezmyselnými vtipmi a scénkami, ktoré nestáli absolútne za nič, ale zábava to bola na televízne pomery a možnosti celkom slušná a myslím, že dnes už aj nezabudnuteľná. Silvestrovské epizódy som mal osobne najradšej, všetok najlepší humor si často tvorcovia schovávali práve na tieto diely čo bolo, no zároveň aj nebolo celkom na škodu. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • Spolu s reláciou vznikla skupina Krímeš v zložení Peter Marcin a Andy Kraus, ktorej vystúpenia dopĺňali šou. Skupina parodovala známe lokálne aj zahraničné skladby so svojimi vtipnými textami, niektoré narážali aj na originálny text a z niektorých bola vybraná len inštrumentálna verzia piesne. (PATWIST)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)

Reklama

Reklama