Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (176)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Toto na mňa ako komédia vôbec nepôsobilo, ja som to pozeral najmä kvôli krásnej Viki Rákovej a tiež krásnej Michaele Szoczovej. Niekedy boli až neskutočne sexy. Obsahovo to však bol taký nepodarený pokus o voľné pokračovanie, či nadviazanie na Susedov. Občas uznávam sa dalo zasmiať, ale bol to skôr taký polohumoristický seriál. ()

BigDeal odpad!

všetky recenzie používateľa

Čistý odpad. Kraus pokračuje v svojej postave ako ju začal pri Uragáne a aj scénky sú teda rovnaké (poskladané zo starých vtipov). Tento úžasne starý a nevtipný humor narušuje len v malom množstve postava suseda, ale ten dostal len malý priestor. Najväčší problém je, že na Lacovej relácii sa všetci smiali aj keď sa nesnažil byť vtipný a na skutočnom "Kutyil s.r.o." sa nesmeje nikto aj keď sa o to tvorcovia snažili. Je to hrozná nuda a hlavná dvojka bola pri hádke strašne afektovaná. Kutil Tim po slovensky sa proste nepodaril. ()

Reklama

Jard 

všetky recenzie používateľa

Priniesť nový seriál ako náhradu za Susedou bol zo strany Andyho Krausa celkom fajn nápad, ale Lászlo bez Františka nemôže nikdy fungovať. Niektoré scény boli fajn, ale je to také, že stačí to raz vidieť a stačí. Mám pocit, že seriál Kutyil s.r.o. bol spúšťačom tích trápnych a nevydarených seriálov Andyho Krausa na Jojke. Seriál by nemal byť taký, na ktorom sa zasmejú len tvorcovia, ale aj diváci. 30% ()

mentos. 

všetky recenzie používateľa

Už jsem si docela zvykl na to, že originalita moc neexistuje a nejen filmy, ale i seriály se přetáčejí pořád a pořád dokola. U seriálů to navíc neplatí jen v Čechách, ale i na Slovensku. Kutyil s.r.o. je totiž slovenská napodobenina amerického Kutil Tim. Tohle mě na seriálu asi štve nejvíc. Bohužel mi ani moc nesedí humor a Ladislav Potměšil. ()

lbos 

všetky recenzie používateľa

Dle mého je tento seriál absolutně vynikající.Vtipné dialogy Lajosa a Tünde mě vždy dovedly pobavit už v Susedoch v podání Lászla a Ildikó,tady to funguje úplně stejně.Později navíc přibyla Zuzana Tlučková jako Anabela a další humor plynoucí ze situace,že Lajos ji nazývá každý týden jiným jménem.Potměšil jako kněz taky svou roli zvládá báječně.Tento seriál se skutečně povedl. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • Celá prvá séria bola natočená v rekordne krátkom čase, a to za 19 dní. (Jozef.Payfen)
  • Červené auto, ktoré má kňaz Petr v garáži na záhrade, je to isté, ktorým jazdí Ivana Švehlová v seriáli Panelák. (matthew.17)
  • Úvodná znelka je upravená verzia znelky animovaného seriálu A je to! (1976). (PATWIST)

Reklama

Reklama