Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Áno, priznávam, že v dobe vysielania som na tom fičal aj ja a ešte som tak nenávidel Marcina s Krausom ako ich nenávidím dnes. Hlavne som žral roztomilú Zuzanu Šikulovú. Začiatkom nového tisícročia sa takýmto Slovenským talk-show v skutku darilo, ja sám som to sledoval v kruhu celej rodiny. To boli ešte tie časy, kedy som mal doma televízor a sledoval tie dnes zapredané televízne žumpy. Rozmýšľam, aký komentár napísať ľuďom, čo si to aj prečítajú, pretože tí, ktorí to videli na tento komentár asi nenarazia a tí, ktorí by si chceli túto talk-show pozrieť prvý krát, asi ťažko budú hľadať motiváciu v komentároch. Navyše neviem, kto by si to teraz v dnešnej dobe chcel pozrieť prvý krát. Každopádne spomienky pekné, vrátiť by som sa nechcel. ()

klokyn 

všetky recenzie používateľa

Nepoviem nič nové, keď prehlásim, že pokiaľ bol tento program vysielaný na jednotke, bolo to neskutočne zábavné, rovnako ako keď ešte Kraus, Marcin a spol robili reláciu Twister v jednom rádiu. Potom však nastal prestup do Markízi, odišla Zuzana Šikulová, názov sa zmenil na Hurikán a celý program bol v zadnej časti tela, niekde tam, kde končí chrbtica. Hurikán zanikol, po dlhom čase vznikol seriál Susedia, ktorý bol založený na postavách zo spomínanej relácie Twister, alebo neskorší Uragán vysielaný v telke. A nakoniec sa dvojica Kraus a Marcin rozpadli (20. 01. 2008). Našťastie, pretože ich humor čoraz viac upadal a už nikdy sa nevyrovná pre mnoho ľudí kultovému Uragánu.... ()

Reklama

BesnaSrnka 

všetky recenzie používateľa

Bez mučenia priznávam, že keď som ešte nemal ani občiansky preukaz, výborne som sa bavil. Keď však potom človeka prestane baviť pubertálny humor a uvedomí, že dvojica Marcin+Kraus len prehrávala zozbierané vtipy, nemôže dať viac než dve**. Súčasných 73% pre tento počin beriem ako zlý vtip(ale stále lepší než čokoľvek z hlavy Marcin/Kraus). ()

D1705 

všetky recenzie používateľa

Zábavný program z dielne STV 2001-2003 a Markízy-2003-2005. Kraus a Marcin boli ešte nerozlučná dvojka, dali šancu mladej moderátorke Šikulovej. Program mal pointu a diely od roku 2003, mali každý svoj príbeh, ktorý sa ťahal cez celú časť. Pre mňa bola top pani Mária (Júlia) a Koloman, Lászlo a Stromokocúr sa mi nepáčili najviac. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Ah tie večery, keď som sa tešil na Stomokocúra, pani Martu, malého Mirka, Lászla :). Peťo Marcin a Andy Kraus boli jednoducho hitom doby. Každý ich pozeral, každý sa na nich bavil, každý ich mal rád. A sláva im nestúpla do hlavy, čo je perfektné - čo si na nich cením. Aj tí hostia boli skvelí. A pamätáte si na Krémeš? A "Dziny, dziny, čierny pirát je môj brat ..." ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Relácia vznikla na základe úspešného rozhlasového cyklu Twister, ktorý sa vysielal na Rádiu Twist. (PATWIST)
  • Reláciu vysielala spočiatku STV od apríla 2001 do júna 2003, od septembra 2003 ju prebrala TV Markíza, kde sa pravidelne vysielala do konca roku 2004 a posledný diel bol odvysielaný 31.12.2005. (VasylDeBylak)
  • Spolu s reláciou vznikla skupina Krímeš v zložení Peter Marcin a Andy Kraus, ktorej vystúpenia dopĺňali šou. Skupina parodovala známe lokálne aj zahraničné skladby so svojimi vtipnými textami, niektoré narážali aj na originálny text a z niektorých bola vybraná len inštrumentálna verzia piesne. (PATWIST)

Reklama

Reklama