Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (176)

mikla 

všetky recenzie používateľa

Kutyl v rámci humoru nepriniesol nič nové...dá sa povedať že je to pokračovanie Susedov a klasického madarského humoru...Od druhej série sa serial zdvihol na kolená prichodom Zuzany Tlučkovej a Palka Topolského...a tak isto serialu padol aj odchod nevyrázneho Petra šimona či Branislava Bystrianskkeho, ktorému asi navždy prischne rola Imra s Paneláku, ktorý je tiež pod aktovkou Andyho Krauzsa ()

DonParegio odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento seriál ma fakt nevie pobaviť niak mu neviem prísť na chuť . Takmer v každom diely sa opakujú tie isté vtipy ktoré pobavia asi len 23% percent divákov . Dúfam že seriál nebude mať pokračovanie lebo si myslí že je to zbytočná strata peňazí . Jediný úspech ktorý vidím v tomto seriáli je že sa zviditeľnili aj niektorý menej známi herci i keď iba vo vedľajších úlohách ale hlavné je že sú tam . ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Toto na mňa ako komédia vôbec nepôsobilo, ja som to pozeral najmä kvôli krásnej Viki Rákovej a tiež krásnej Michaele Szoczovej. Niekedy boli až neskutočne sexy. Obsahovo to však bol taký nepodarený pokus o voľné pokračovanie, či nadviazanie na Susedov. Občas uznávam sa dalo zasmiať, ale bol to skôr taký polohumoristický seriál. ()

moviefilm 

všetky recenzie používateľa

Kutyil s.r.o. je hrozný. Andy Kraus zlyháva na plnej čiare a vtipný je len ojedinele, Viki Ráková už tiež nie je to, čo v Susedoch, Ladislav Potměšil je náhrada za Marcina, ako Lászlov "opravca", no Marcinovi táto rola sadla viac, Branislav Bystriansky je hrozný a rola intelegenta mu nesadne až tak, ako rola blbca v Paneláku, Peter Šimún je naozaj strašný (viac k tomu hovoriť netreba) a spoločná dcéra hlavných hrdinov je napísaná tak strašne, že to by ani Tom Hanks nezachránil (nebolo vám divné, že dcéra madarov vie viac po slovensky, ako jej rodičia (a tak tomu bolo aj v Susedoch)) a jediný, kto stojí za reč je Ananás (akožéé čožä, že fuháá, že äää:-)). A pri Susedoch aspoň tie rehoty (pre blbcov, ktorí nevedia, kedy sa smiať) takmer vždy boli vtipné a tu sú takmer vždy trápne. Takže sorry, ale toto nie... ()

Tolf 

všetky recenzie používateľa

Námet od Kutila Tima, zvučka od Pata a Mata, to Krausovi muselo trvať kým to všetko nakradol, teda vymyslel. Ale aj napriek tomu som sa to snažil kukať, no nedá sa, nefunguje to, už to ani nie je vôbec vtipné, iba sa nám snaží silno smiech nanútiť. Má to veľmi ďaleko od Susedov, tam som sa určite dokázal viac pobaviť. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • V prvom diely Emesin priateľ nemal na rukách ozajstné tetovania, ale obtiahnute tričko ktore ladilo s farbou pokožky a vytváralo dojem, že tetovania sú prave. (mindkiller)
  • Viki Ráková je len o sedem rokov staršia od svojej seriálovej dcéry Emese (Michaela Szocsová) (matthew.17)
  • Úvodná znelka je upravená verzia znelky animovaného seriálu A je to! (1976). (PATWIST)

Reklama

Reklama