Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Rodinný

Recenzie (52)

plagát

Kutyil s.r.o. (2008) (seriál) odpad!

Tento seriál ma fakt nevie pobaviť niak mu neviem prísť na chuť . Takmer v každom diely sa opakujú tie isté vtipy ktoré pobavia asi len 23% percent divákov . Dúfam že seriál nebude mať pokračovanie lebo si myslí že je to zbytočná strata peňazí . Jediný úspech ktorý vidím v tomto seriáli je že sa zviditeľnili aj niektorý menej známi herci i keď iba vo vedľajších úlohách ale hlavné je že sú tam .

plagát

The Mashers (1914) 

Jedná z mnohých vydarených Chaplinových grotesiek . Miestami som sa fakt veľmi zasmial no určite to nemá večšiu hodnotu ako 4 hviezdičky i keď Chaplinové filmy sú fakt 5 hviezdičkové . Najviac pobaví posledná scéna .

plagát

Policajt z L.A. (1998) (seriál) 

Tučnučký detektív z Hon kongu prišiel do Ameriky kde ho všetci vysmevajú a robia si žarty no nakoniec zistia že je veľmi inteligentný a aj napriek svojím kilám ovláda nejedno bojové umenie a že obyčajný predmet sa mu v ruke premení na zbraň

plagát

Zabijacké inštinkty (2001) (seriál) 

Po prvom dieli som si vravel čo je to za blázna čo behá bosí po austrálskych stepiach a hladká krokodíle . No neskôr som zistil že je to vzdelaní prírodovedec z oblasti živočíšnej ríše s veľkou dávkou adrenalínu .

plagát

Alpha Dog (2006) 

Dokumentárny film alebo akčný film ? Mne je to jedno, je založený podľa skutočnosti . To že vo filme hrá hviezda Bruce Willis a spevák Justin Timberlak je len veľký plus . Veľmi ma prekvapilo zakončenie filmu fakt som to nečakal .

plagát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Rodiný výlet (ne)obyčajnej rodiny s neobyčajnými zážitkami a osudami príslušníkov rodiny . Miestami ma tento film pobavil svojim čiernym humorom . Zaujímavé postavy , starý otec ťahá čiary cez nos , strýko je homosexuál ktorý sa pokúsil spáchať samovraždu , otec vnucuje každému jeho zbytočné názory, syn nenávidí svoju rodinu a drží pravidlo pilotov čiže za posledný rok neprehovoril ani slovo a dcéra malé tučnučké nie najkrajšie dievčatko ktoré chce vyhrať miss pri vyfintených a nafúkaných dievčatkách . Záverom všeho je že najnormalnejšia je asi ich matka .

plagát

...A je to! - Natírají okna (2003) (epizóda) 

Tak tento diel ma fakt dostal nemohol som sa udržať od smiechu . Animátorsky aj dejovo dokonalý . Obávam sa že lepší diel už neuvidím .

plagát

Santa je úchyl! (2003) 

Santa ukázal svoju pravú tvár.:) 40% textu sú nadávky,bez nich by to nebolo ono. Neslušné výrazy v nesprávvnom čase na nesprávnom mieste robia tento film originálnym. Pochybujem že by nejaká televízna stanica zahrnula tento film do štedrovečerného programu.

plagát

Nezvestní (2004) (seriál) 

Fakt veľmi napínavý misteriózny seriál , ba miestami dokonca až strašidelne mrazivý. No stále a stále sa dej tohto seriálu zamotáva a zamotáva, bude mať niekedy koniec ? Vždy keď skončí jeden diel tak sa neviem dočkať toho druhého. Neostáva mi nič iné len čakať a čakať . No seriál je obsiahli aj príbehmi hrdinov pred stroskotaním ktoré sa preliačujú. Najlepšie sú diely prvej série tie novšie a novšie už nie sú také dobre ako prvé.

plagát

Roadrunner A Go-Go (1965) 

Smoliar kojot má také skvelé plány no nikdy mu nevindú a večinou skončia tím že sa kojot ocitne v priepasti medzi kaňonmi.