Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (176)

mentos. 

všetky recenzie používateľa

Už jsem si docela zvykl na to, že originalita moc neexistuje a nejen filmy, ale i seriály se přetáčejí pořád a pořád dokola. U seriálů to navíc neplatí jen v Čechách, ale i na Slovensku. Kutyil s.r.o. je totiž slovenská napodobenina amerického Kutil Tim. Tohle mě na seriálu asi štve nejvíc. Bohužel mi ani moc nesedí humor a Ladislav Potměšil. ()

pierre9 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento seriál čo-to napovie o psychickej diagnóze Andyho Krausa. Na výber sú v podstate dve možnosti: ťažká schizofrénia, keď nevie rozlíšiť realitu od seriálu a začína si navrávať, že je Maďar, resp. slovenský Maďar a že má "kutilské" sklony. Do toho spadá i Viki Ráková, ktorá hrá opäť jeho manželku. Druhou možnosťou je totálna neschopnosť sebareflexie, resp. triezveho zhodnotenia situácie. Pretože ak si myslí, že toto jeho "juhoslovenské" predstavenie, ktoré predvádza už niekoľko rokov (predtým aj v rádiu) môže byť ešte stále vtipné, tak je na veľkom omyle. Prvýkrát možno, druhýkrát je to možno ešte na úsmev, ale keď už po tisíci raz a v neviemkoľkom seriáli/relácii vidím na obrazovke Krausa, ktorý ešte stále nevie po slovensky, navyše s tou istou manželkou a stále je rovnako tupý, tak je to vážne zlé.. A to ani nejdem riešiť, že Kutyil totálne vykráda jeho americký vzor. Tento "originálny" seriál už len zaklincovala zvučka z A je to! ()

Reklama

maxxxim odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako by povedal Steve Buscemi vo Fargu, prdím na to. Tv JoJ je proste super televízia podieľajúca sa na projektoch, ktoré majú bez pochýb budúcnosť. Budúcnosť tak svetlú a úžitočnú ako azbest. Kutyil je vrchol pseudotvorby onej chránenej dielne. Komediálny svet sa musí za hlavu chytať pri pohľade aspoň na jednu z 18 000 epizód o ničom. Založených na riadne nudných slovných hračkách, pri ktorých musíte tuho rozmýšľať či ide o vtip, alebo preklep autora. Hlavne fakt, že Ráková hrá po seráli Susedia vo všetkom čo sa točí od Stredy nad Bodrogom až po Diósgyör. A je jedno, či to má hlavu a pätu, hlavne že to dá éčka. O umeleckej stránke tu hovoriť nemožno, skrátka sú to umelci so všetkým čo k tomu patrí. Teda bez toho, samozrejme. Čudujem sa len jednému. Čo tu robí Potměšil a nehovorte mi, že tu hosťuje, lebo to by ma fakt dojalo. To čo ponúka zo svojho umenia nestojí ani za jeden sústredenejší pohľad dlhší ako dve sekundy. Len tak ďalej. ()

Big Bear odpad!

všetky recenzie používateľa

Většina sitcomů má jediný úkol. Zaplácnout díry ve vysílacích časech TV stanic mezi hlavními pořady. Občas se stane, že výborný scénář či sami herci sitcom vyzvednou natolik, že se prodere do lepšího sledovanějšího pásma. To jsou ale spíše vyjímky a ten velký zbytek dělá jen omáčku ve vysílání... Netuším, zda s despektem k tomuto sitcomu přistupovali již sami tvůrci, nebo až herci... Ať tak - či tak, je to opravdové dno zábavy. Trapný, upocený, ulepený provinční humor s nesympatickou hlavní postavou (navíc s šíleným knírkem...)... Tohle se bratrům Slovákům nepovedlo a i když Potměšil není zrovna hercem první kategorie, dost se divím, že se do téhle hrůzy nechal zatáhnout navíc coby postava kněze... - ODPAD ()

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

209. najhorší seriál? Ale kdeže! To určite nie. Je síce pravda, že úspech Susedov sa tu už neopakuje, ale aj cez to seriál nestojí za vyhodenie. Pár krát sa tu zasmejete a do komediálneho televízneho bloku to skvelo padne. A stále lepšie toto ako Ordináciu. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • Epizódnu úlohu si zahral aj známy slovenský spevák Miro Jaroš. (marek.stone)
  • Spolužiaci z VŠMU, Peter Oszlík a Viki Ráková si spolu zahrali už v seriáli Panelák (2008). (matthew.17)
  • Červené auto, ktoré má kňaz Petr v garáži na záhrade, je to isté, ktorým jazdí Ivana Švehlová v seriáli Panelák. (matthew.17)

Reklama

Reklama