Reklama

Reklama

Pomsta

  • Slovensko Sila pomsty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalého agenta vojenskej rozviedky povolajú do služby, keď jeho najlepšieho priateľa, politika Larryho Richarda, prepadla a takmer zabila skupina militantných rasistov The Pentagle. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (67)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Dva muži prchají močálem a v patách mají zabijáky. Tohle je hon na lidi. Úvodní scéna má drajv stejně jako masakr v průvodu. Organizace Pentagram roztahuje své ostré cípy a každého, kdo se postaví do cesty, zlikviduje. Jsou to v podstatě náckové, co však mylně nazývají Hitlera fašistou. Kapitán Hunter se s nimi musí setkat v lovecké hře na život a na smrt, pokud chce zachránit svoji sestru. Na to, že byl nejlepší z nejlepších, se zas tak dobře nebil, byť nakonec měl vždy navrch... ale chápu, že z něho nechtěli dělat neporazitelného supermana na první dobrou. Močálové lokace jsou skvostné, nechybí automobilové honičky, hudba šlape. Klasické osmdesátkové béčko na silnou trojku. Já mám ale film spojen s dávnou dobou, kdy se na pirátských kazetách šířil pod názvem Lovec (asi proto, že hlavní hrdina se jmenuje Hunter). A jelikož Dudikoff mi z hlavy vypadl, dlouho jsem film nemohl najít. Za nostalgii hvězda navíc, i když jsem si film kupodivu znovu užil, a tak bych se k ní možná i proto přiklonil. ()

Chmur 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší film Michaela Dudikoffa, a i když se jedná o béčkový film, tak má i po letech svoje kouzlo. Pro mě jako teenagera z raných devadesátých let, kdy se k nám tyhle filmy dostávaly na videokazetách, je to vždy krásný nostalgický návrat do minulosti. Jasně v určitém ohledu se jedná o úplnou blbost, ale na pozadí filmu je zde docela drsně vylíčený boj bílé honorace z jihu USA proti vzestupu Afroameričanů do politiky. Film je i na dnešní poměry docela syrový a drsný. Umíraj tu ošklivě lidi, umíraj tu černý lidi, umíraj tu děti a umíraj tu černý děti!!! Navíc prostředí jihu USA má prostě svoje kouzlo. Pokud je vám přes 40, tak se jedná o suprový odpočinkový film. ()

Reklama

anderson 

všetky recenzie používateľa

NOVA = 24.1.2001 (premiéra s novým dabingom) - réžia českého znenia (NOVA 2001) = Július Matula, Dudikoffa dabuje Roman Hájek, J. P. Ryana dabuje Jan Přeučil + MARKÍZA = 13.3.2009 (premiéra so slovenským dabingom), Dudikoffa dabuje Tomáš Maštalír - Najlepší surviving movie a najlepší Dudikoffov film vôbec. Štýlové masky zabijakov (najmä ten ninja je cool), priamočiary príbeh, dokonca sociálno-kritický podtón (odsúdenie fašistických a rasistických tendencií). A koniec bez klasického happyendu. Vďaka Firstenberg ! Na pirátskych kazetách z NSR pod názvom NIGHT HUNTER. (20.10.2004) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Koncom osemdesiatych rokov minulého storočia patril medzi mojich obľúbencov aj herec Michael Dudikoff. Rodičia kúpili prvé video a ja som ako správny adolescent na ňom vkuse čumel na akčné americké filmy. Michael Dudikoff ma zaujal v snímkoch "Americký ninja" (American Ninja), "Veliteľ čaty" (Platoon Leader) a ešte v tom filme, kde v bažinách prchal pred zvrhlou partiou lovcov ľudí. Dlho som si lámal hlavu ako sa to volalo. Až som na to po rokoch prišiel, spomenul som si. Je to snímok z roku 1986, ktorý nesie názov "Sila pomsty" (Avenging Force). Ihneď som si ho zohnal a po dlhom čase som si ho znova pozrel. Občas si rád takto pripomeniem niektoré staré zabudnuté tituly z čias nekvalitných VHS. "Sila pomsty" vo mne vzbudila silu nostalgie. Padlo mi to vhod. *** ()

JohnSmith 

všetky recenzie používateľa

Opravdu je škoda, že si tuhle roli nestřihl Chuck. Aaron by mu udělal choreografii a mohlo to být mnohem lepší. Příběh ohraný, ale není to špatné, prostě klasický béčko. Problém je opět v Dudikoffovi, protože ten chlap se neumí prát a vypadá to všechno divně. Nevím jestli by pomohla lepší choreografie, protože když je někdo dřevo, tak je prostě dřevo. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (10)

  • Ide o jediný film vo filmografii Allison Gereighty (Sarah Hunter). V post-produkcii jej v originálnej verzii prepožičala hlas iná herečka. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris se původně měl vrátit opět k hlavní roli Matta Huntera, ale bohužel už předem podepsal smlouvu k jinému filmu Delta Force, také od společnosti Cannon. Izraelští producenti se tedy rozhodli obsadit do hlavní role Michaela Dudikoffa a to na základě úspěchu filmu Americký ninja, který ho proslavil. (tequilla)
  • Michael Dudikoff uviedol, že počas natáčania dostal infekciu ucha, nakazil sa kožným vírusom a utrpel množstvo rezných rán a modrín. Napriek tomu väčšinu svojich kaskadérskych kúskov zvládol bez záskoku dabléra. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama