Reklama

Reklama

Toto je Sparta!

  • Česko Tohle je Sparta! (viac)
Trailer

Parodická verzia príbehu o hrdinskom Leonidasovi a troch stovkách udatných Sparťanov, ktorí do posledného muža padli, aby zabránili invázii armády Peržanov vedenej kráľom Xerxesom... Bitka sa začína! Hrdinský Leonidas, ktorého jedinou zbraňou sú kožené spodky, vedie oddiel trinástich bojovníkov, aby obránil Spartu pred inváziou Peržanov. Namiesto očakávaného Gerarda Butlera sa však do čela oddielu trinástich bojovníkov postaví bývalý Hercules Kevin Sorbo a rady nepriateľov rozšíria Ghost Rider so Shrekom, Rocky Balboa, Transformeri či hrbatá Paris Hilton. Objavia sa ešte aj ďalšie slávne celebrity, ale táto bláznivá paródia ani tie nijak neušetrí. (TV JOJ)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (viac)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

11.03.2008

Zdá se, že hollywoodská komedie se probouzí k životu. Samozřejmě teď není řeč o zrůdnostech typu Meet the Spartans a nebo o čemkoliv s Eddiem Murphym či Martinem Lawrencem přesně tento typ filmů… (viac)

Reklama

Reklama