Reklama

Reklama

VOD (1)

Bohatý muž – Martín Quesada (Facundo Arana) - sa stretne s chudobným dievčaťom – Esperanzou Muňoz, prezývanou “Monita“ (Natalia Oreiro), ktorá je boxerkou. Jej manažérom a zároveň snúbencom je Quique (Carlos Belloso). Monita žije s Quiqueom a  jeho matkou v  chudobnej štvrti “La Boca“. Kým  Monita sa prebíja životom a kvôli zraneniu je nútená skončiť dokonca aj s obľúbeným boxom, Martín zdedí po svojom otcovi významný podnik. Vracia sa do Argentíny, aby sa postaral o firmu. Martín je vdovec,  jeho žena tragicky zahynula pri leteckom nešťastí. Teraz je zasnúbený s Constanzou (Carla Peterson), ale jej láska nenapĺňa jeho život... Monita a Martín sa po prvý raz stretnú pred firmou Quesada. V tom okamihu ešte netušia, že sa do seba osudovo zamilujú... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (67)

Flego odpad!

všetky recenzie používateľa

Neustále skákanie si do rečí a tým vytváranie dramatična, opakovanie replík ako v jazykovom kurze, monológy postáv pre dokreslenie ich pohnútok čo pomáha chápať dej aj debilnejšej časti konzumentov, šialené tempo opakujúcich sa scén, ktoré nič nehovoria ( teda, ja som ničomu nerozumel ), herecké výkony na zvracanie... vyslobodenie prišlo prvým blokom reklám, kde malo odrazu všetko logiku a obrazy či dialógy ( monológy ) mali zmysel... ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Zase taková sračka to není i když je to telenovela. Kupodivu jsem u toho párkrát totiž vydržel koukat a ani jsem neumřel na hnisající rány nebo kdejaká vnitřní zranění. To důležitý na tom totiž je fakt, že jsem se u toho dokonce i párkrát zasmál, a ono to tak kupodivu i bylo, asi, myšleno :) (2/10) ()

Tom Riddle 

všetky recenzie používateľa

Bože, to je hlína. Dneska jsem viděl nějakej díl, kde se Oreiro vydávala za ruskou princeznu, nebo tak něco. Výkon potřeštěné Natálie od dob Carlito z Divokého anděla překvapivě vůbec nezestárl, a když od toho nic nečekáte, pobavíte se. Já se tedy dnes bavil. Jasně, příběh o boxerce, co musí kvůli úrazu ukončit kariéru, to už zní jako základ pro telenovelu hodně uboze, a taky to ubohé je, ale když se od toho odprostíme, zůstane opět rozpustilá a vtipná telenovela se slušnou zásobou Nataliiných hlášek. ()

hippyman 

všetky recenzie používateľa

přežil jsem jeden díl, přežil jsem i další díl... ale víc bych asi neustál... :-) občas se člověk i zasměje, bohužel většinou spíše stupiditě, než záměrům "tvůrců".. :-) 10% ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Těžko říct jak bych to viděl dnes,ale co čert nechtěl,občas sem na to mrknul.Hold láska k Natálce byla silná.Narozdíl od spousty lidí to nepokrytecky přiznávám a ** krásne tomu mile rád v pálím. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ťažko sa mi hodnotí taká kravina. Herečka Natalia Oreiro si týmto pokazila u mňa renomé, ktoré získala telenovelou Divoký anjel. Takisto Facundo Arana bol lepší v Yagovi, aj keď ani toto neboli nejaké obzvlášť dobré veci. Videl som tu veľa snahy o menšiu komédiu, ale smiešne to pre mňa teda nebolo, skôr sa na to nedalo pozerať. ()

Macejko 

všetky recenzie používateľa

Keďže moja malá sestra je veľkou fanynkou tejto telenovely a máme spoločnú izbu s jednou televíziou, videl som "Rany z lásky" viackrát, než by mi bolo milé. A bolo to... prekvapivo sympatické, miestami vtipné, miestami menej, a nevidím dôvod označiť to ako hovadinu. Avšak absolvovať všetkých tých neviemkoľkosto častí, to by sa na človeku nemilo podpísalo :) ()

Makky odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som možno 10 minút, ale to bolo utrpenie. Nikdy v živote nechcem vidieť ani jednu telenovelu. Narušilo by to moju psychiku :) ()

Dr. Hawkeye odpad!

všetky recenzie používateľa

K tomuto "dílu" jsem se přimotal náhodou a nestačil jsem žasnout, jaké hrůzy je možné vytvořit. Nesmyslný seriál, stupidní postavy (snad jen Kike připomínající obskurní parodii na Quentina Tarantina stojí za pozornost) a naprosto zoufalý děj. Navíc český dabing jdoucí často naprosto proti temperamentní gestikulaci herců vytváří z tohoto počinu něco otřesného. Fujjj ()

Reklama

Reklama