Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie (Ben Stiller) má štyridsať a už pekných pár rokov odoláva útokom vlastného otca a najlepšieho kamaráta, ktorí ho usilovne tlačia do ženenia. Nie žeby Eddie nemal dostatok príležitosti, no každá z jeho známosti mala nejakú „zásadnú“ chybu. Vzhľadom na to, že aj on začína pociťovať, že mu odchádza vlak, zabudne na ostražitosť a svoj najnovší objav – blonďatú ekologičku Lilu (Malin Akermanová) - požiada o ruku, bez toho, aby si ju preveril. Skutočnosť, že manželka má nedostatkov viac než je zdravé, však zistí až na svadobnej ceste do mexického letoviska, kde sa romantický založená manželka premení na neznesiteľnú kreatúru, ktorá hovorí ako dláždič, zbožňuje extrémne sexuálne polohy a navyše odhalí svoju veľmi temnú minulosť. Nešťastie však nechodí nikdy samo. V našom prípade ho sprevádza krásna Miranda (Michelle Monaghanová), ktorá disponuje všetkým, po čom Eddie vo vzťahu túži, a navyše je nezadaná. Eddiemu sa Miranda veľmi páči, avšak nedokáže sa jej priznať, že on nie je úplne bez záväzkov. Novoženáča preto čaká mimoriadne neľahká úloha – nenápadne sa musí zbaviť príšernej novomanželky a nestratiť pritom ženu svojich snov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (365)

castor 

všetky recenzie používateľa

Humor bratrů Farrellyových mi nevadí, v mnoha případech ho mám hodně rád (samozřejmě hlavně u kultovní Mary), ale že bych na jejich nové přírůstky nemohl dospat, tak to rozhodně ne. Čtyřicetiletý nekňuba ještě pořád nenašel tu pravou. To se ale záhy změní, ožení se, ale na svatební cestě zjistí, že jeho vyvolená není třeba vyholená a ještě k tomu je pěkně pitomá hysterka. A co dělat, když právě na luxusních líbánkách pozná tu skutečně pravou? Jenže když zmíněné režisérské duo tak trochu na druhou kolej odstrčí svůj pověstný nekorektní humor a začne se snažit o sofistikovanou a rádoby citlivou látku (Těžce zamilován, Bratři, jak se patří), tak si divák musí zakrývat oči. Protože soucítit s hrdinou, který si nedokáže urovnat svůj život, není tak úplně snadné. Přesto mi Stiller a jeho další komediální výlet (většinou bez vtipu) poměrně slušně uběhl, nenudil jsem se a za tvůrce jsem se trapně vlastně vůbec necítil (třem hvězdám pomáhá mimo jiné třeba výborný útěk přes hranice nebo úplný závěr).. jen ta přepálená délka!! ()

Hunt 

všetky recenzie používateľa

Hudba: Bill Ryan, Brendan Ryan, těšil jsem se na svižnou, lehce drsnější komedii, které bratři Farrellové občas umí. Námět se zdál být dostatečně nosný a v první části vcelku splňuje očekávání. Postupně však hlavní hrdina začíná jednat velice nesympaticky, nelogicky a dosti nevtipně, čímž mi celý film dosti otrávil. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

B.Stillerovi sedí presne toto a myslím, že si je toho vedomý a preto sa príliš nehrnie do typovo odlišných úloh. Ksicht má presne stvorený na takýchto smoliarov a týpkov, ktorí majú problémy na rozdávanie. Ako komédia určite pobaví a pre mnohých by mohla byť aj poučná. Najzábavnejšia scéna pre mňa bola, keď sa snažil nelegálne prekročiť hranice s Mexika do USA a dostal pomocnú ruku z vagóna, na ktorý ledva stihol. Po okradnutí a kopancoch do riti ho opäť vyhodili... Život je škola. Film 70%. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Tenhle Stillerův nebyl těsně, ale dost mimo mísu a to je co říct, protože to točili bratři Farrellyovi a ty ve většině případů nezklamou. Tady je ale problém v něčem jiném, a to v tom, že tahle komedie si razí cestu trošičku jinak než obyčejný komedie, co se příběhový stránky týče, jenže pak se z ní stane klasická příběhově průměrná komedie, která ani není komedie. Těží totiž z jediný role, a to není ta Stillerova, ale herečky Michelle Monaghan, díky který by to měla být zábava, ale ve skutečnosti je to strašný utrpení na tu herečku koukat. Nejenom na ní, ale hlavně na její postavu. To musí pro každýho chlapa bejt utrpení... ()

Tuxedo 

všetky recenzie používateľa

Ještě tak do tří čtvrtin se tato „komedie“ dá skousnout, nedostatek vtipných momentů totiž vynahrazuje snaživý Ben Stiller. Moralistickou závěrečnou půlhodinku (proč má tato komedie dvě hodiny?) už bohužel neustojí ani on, ještě více zamrzí fakt, že se tu Farrellyovci ani příliš nesnaží o svůj typický humor. Pravým farrellyovským momentem je tak zhruba poslední minuta, což je na celý film ukrutně málo. 5/10 ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (5)

  • Film obsahuje mezititulkovou scénku. (SONY_)
  • Stejně jako v Zoolanderovi (2001), hraje Jerry Stiller otce svému opravdovému synovi Benovi. (milaneg)

Reklama

Reklama