Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie (Ben Stiller) má štyridsať a už pekných pár rokov odoláva útokom vlastného otca a najlepšieho kamaráta, ktorí ho usilovne tlačia do ženenia. Nie žeby Eddie nemal dostatok príležitosti, no každá z jeho známosti mala nejakú „zásadnú“ chybu. Vzhľadom na to, že aj on začína pociťovať, že mu odchádza vlak, zabudne na ostražitosť a svoj najnovší objav – blonďatú ekologičku Lilu (Malin Akermanová) - požiada o ruku, bez toho, aby si ju preveril. Skutočnosť, že manželka má nedostatkov viac než je zdravé, však zistí až na svadobnej ceste do mexického letoviska, kde sa romantický založená manželka premení na neznesiteľnú kreatúru, ktorá hovorí ako dláždič, zbožňuje extrémne sexuálne polohy a navyše odhalí svoju veľmi temnú minulosť. Nešťastie však nechodí nikdy samo. V našom prípade ho sprevádza krásna Miranda (Michelle Monaghanová), ktorá disponuje všetkým, po čom Eddie vo vzťahu túži, a navyše je nezadaná. Eddiemu sa Miranda veľmi páči, avšak nedokáže sa jej priznať, že on nie je úplne bez záväzkov. Novoženáča preto čaká mimoriadne neľahká úloha – nenápadne sa musí zbaviť príšernej novomanželky a nestratiť pritom ženu svojich snov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (365)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Ano, tohle je opravdu tak trochu těsně vedle. Jako by Farrellyovým docházel dech. Pár výborných záseků tu je (tradiční mexický lidový tanec, bobr...), ale celé je to takové umolousané, tak nějak citelně dlouhé a korunu všemu tomu nasadí rádobyvtipný závěr. Prostě je to celé takové divné, ne nezábavné, ale na film od Farrellyů divné. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Komédia o nevere mi vtipná nepríde v žiadnom prípade. Je smutné, kde skončili bratia Farrellyovci, kedysi zázrak americkej buranskej komédie. To, že ich filmy sú mäkké, chýba im drsnosť ich prvotín, že je tam stále menej vulgárneho humoru je jedna vec. Ale ešte horšie je, že títo niekdajší skutočne tvorcovia, ktorí si sami vymýšľali námety i písali scenáre, sa začali opakovane uchyľovať k natáčaniu remakov. PS: tradične skvelý farrellyovský soundtrack! ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Chapem tych, ktori dali nizke hodnotenie. Mozno tam bolo prilis malo humornych scen, alebo tie najlepsie boli videne uz v traileri a bolo tam aj par nechutnych scen, ale Ben Stiller patri uz dlhodobo medzi mojich oblubenych komikov a aj preto mi 110 minut ubehlo ako voda, takze on to bez problemov zachranil az na 4 hviezdicky. 05.12.2007 ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Dalsi brutalni komedie od Farrellyu, ktera na nejlepsi kousky sice nema, ale presto to je paradni zabava. Hlavne prvni polovina filmu, kdy kazdej nejdriv Stillera prudi, at se ozeni a pak se "sblizuje" se svou manzelkou. Druha polovina se preklopi spis do romantiky a tam uz to neni neustalej vtipnej naklad, ale spis jen sem tam naka vostra scena. Jinak vtipy jsou tu od trapnejch az po perfektni, mezi ktery se radi treba dokonalej konec a najdou se i dosti sprosty, ktery v romanticky komedii jen tak neuvidite. A co se tyce Stillera, ten hraje na svy pomery perfektne, jeho fotrik je spravne brutalni hlaskar a na zenskou sestavu se pekne kouka. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

stiller je zoufalý nudař a jeho humor je pro studenty vysoškolské fakulty karlovy.nedotažéné a nevtipné,stiller má prostě strach a jeho filmy jsou horší a horší.jednu hvězdu za dobrou mexickou sérku na svýho tátu a za dobrej konec,kdy potká tu svoji lásku asi po roce,ale má jinou...jen to jeho upřímné do prdele!::-)bravo stillere podařilo se ti mě dvakrát rozesmát! ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (5)

  • Stejně jako v Zoolanderovi (2001), hraje Jerry Stiller otce svému opravdovému synovi Benovi. (milaneg)
  • Film obsahuje mezititulkovou scénku. (SONY_)

Reklama

Reklama