Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie (Ben Stiller) má štyridsať a už pekných pár rokov odoláva útokom vlastného otca a najlepšieho kamaráta, ktorí ho usilovne tlačia do ženenia. Nie žeby Eddie nemal dostatok príležitosti, no každá z jeho známosti mala nejakú „zásadnú“ chybu. Vzhľadom na to, že aj on začína pociťovať, že mu odchádza vlak, zabudne na ostražitosť a svoj najnovší objav – blonďatú ekologičku Lilu (Malin Akermanová) - požiada o ruku, bez toho, aby si ju preveril. Skutočnosť, že manželka má nedostatkov viac než je zdravé, však zistí až na svadobnej ceste do mexického letoviska, kde sa romantický založená manželka premení na neznesiteľnú kreatúru, ktorá hovorí ako dláždič, zbožňuje extrémne sexuálne polohy a navyše odhalí svoju veľmi temnú minulosť. Nešťastie však nechodí nikdy samo. V našom prípade ho sprevádza krásna Miranda (Michelle Monaghanová), ktorá disponuje všetkým, po čom Eddie vo vzťahu túži, a navyše je nezadaná. Eddiemu sa Miranda veľmi páči, avšak nedokáže sa jej priznať, že on nie je úplne bez záväzkov. Novoženáča preto čaká mimoriadne neľahká úloha – nenápadne sa musí zbaviť príšernej novomanželky a nestratiť pritom ženu svojich snov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (365)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Chapem tych, ktori dali nizke hodnotenie. Mozno tam bolo prilis malo humornych scen, alebo tie najlepsie boli videne uz v traileri a bolo tam aj par nechutnych scen, ale Ben Stiller patri uz dlhodobo medzi mojich oblubenych komikov a aj preto mi 110 minut ubehlo ako voda, takze on to bez problemov zachranil az na 4 hviezdicky. 05.12.2007 ()

Hunt 

všetky recenzie používateľa

Hudba: Bill Ryan, Brendan Ryan, těšil jsem se na svižnou, lehce drsnější komedii, které bratři Farrellové občas umí. Námět se zdál být dostatečně nosný a v první části vcelku splňuje očekávání. Postupně však hlavní hrdina začíná jednat velice nesympaticky, nelogicky a dosti nevtipně, čímž mi celý film dosti otrávil. ()

Reklama

predators 

všetky recenzie používateľa

Po tom, co jsem se dodíval na film s Charliem, který byl fakt klikař, říkal sem si, že si dám něco lehčího, bez koz a tak:-) A právě jsem se dodíval a řeknu vám. Těsně vedle:-) Naštěstí v menší míře a dokonce jsem se i nasmál. Škoda jen některých hluchých míst. Jinak pokud bych srovnával, tak tohle bylo lepší, takže nejen mexičanům, ale i mně se tato komedie líbila:-)60% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Zjišťuji, že mi Farrellyovci nesedí. Jejich humor není špatné, ale nějak nechápu, co za morální hodnoty se tady snaží obhajovat? Rodinu, která nefunguje? Zábavu na úkor jiných hodnot - třeba chlastat předtím než se pojede autem? Hlavně, že jsou zde úchylné vtipy, které vás mají praštit přes hubu. Když se moralizuje, tak je to už průser a nemá to ani ten sandlerovský šmrnc. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Zase až tak vedľa nie. Áno, Farrellyovci idú na pol plynu (jeden dievčenský prd a jedna súlož s oslom, to má byť všetko? ;-)) a ku koncu už zjavne nevedeli, čo s načatou zápletkou, navyše Stiller tu hrá v zase tú svoju masochistickú postavu vo fotrovskom štýle (akurát že tentoraz je navyše aj kretén, takže rýchlo stráca divácke sympatie), ale zopár vtipných situácií sa naozaj urodilo. Navyše Michelle Monaghan je tu zas a opäť absolútne očarujúca. A kde inde uvidíte blond bobra Malin Akerman z Watchmenov? :-) ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (5)

  • Stejně jako v Zoolanderovi (2001), hraje Jerry Stiller otce svému opravdovému synovi Benovi. (milaneg)
  • Film obsahuje mezititulkovou scénku. (SONY_)

Reklama

Reklama