Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď starnúci Ted Crawford (Anthony Hopkins) zistí, že ho jeho prekrásna a výrazne mladšia manželka Jennifer (Embeth Davidtz) podvádza s iným, naplánuje jej vraždu – dokonalú vraždu! Medzi policajtmi, ktorí prídu na miesto činu, je i detektív Rob Nunally (Billy Burke), skúsený vyjednávač v rukojemníckych drámach, ktorý ako jediný získa povolenie vstúpiť do Crawfordovej rezidencie. A hoci sa mu Crawford k vražde manželky okamžite prizná, Nunally mu prakticky nevenuje pozornosť, pretože nedokáže prestať civieť na umierajúcu ženu na dlážke v stále sa zväčšujúcej kaluži krvi – je ňou totiž jeho milenka, ktorej pravú identitu doposiaľ nepoznal! Crawforda následne uväznia a obžalujú. Obžaloby sa ujme mladý a ambiciózny Willy Beachum (Ryan Gosling), asistent okresného prokurátora Joea Lobruta (David Strathairn), ktorý verí v rýchly proces a ľahké víťazstvo. Ibaže nič nie je tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá – a tak si zakrátko nielen Crawford, ale i Willy bolestne uvedomia, že v živote každého človeka raz nastane „okamih zlomu", v ktorom sa naruší aj tá najdokonalejšia fasáda... (TV Doma)

(viac)

Diskusia

clara.bow

clara.bow (hodnotenie, recenzie)

Za mě dobře udělané kriminální drama a Gosling versus Hopkins velmi dobře vybraná dvojice. Takže bych měla vyhradu jen k délce, alei tak za mě, fajn...

Scorpion

Scorpion (hodnotenie, recenzie)

Tak tohle se mi líbilo až moc. A není to jen kvůli Tonymu. Skvělá atmosféra, bravo!

petr.c17

petr.c17 (hodnotenie, recenzie)

Hollywoodské slátaniny tohoto typu mi přijdou, že nenapsal člověk, ale software. Takže tohle nemusím, nebaví.

tomi114

tomi114 (hodnotenie, recenzie)

Pacilo sa mi to, dal by som 5 hviezdiciek, ale este to mohlo byt o nieco malinko lepsie. Anthony Hopkins to zahral dobre, pre nho typicka uloha. Mam z tohto filmu dobry pocit. Videl som tento film 2x za sebou a vobec mi to nevadilo!

Morien

Morien (hodnotenie, recenzie)

Jak jste na tom byli s hádáním závěrečné pointy? Mně to nenapadlo úplně hned (sledováno uprostřed noci, mozková kapacita přes den vyplýtvaná), ale i tak mi to došlo rozhodně daleko dřív než tomu proklamovanému neprohrávajícímu právnickému esu. Jinak mi celý film přišel jaksi bez šťávy, málo soudních scén nebo aspoň těch společných pro dvě hlavní postavy - no zkrátka dost zklamání.

Adamos

Adamos (hodnotenie, recenzie)

Normálně filmy s právníky a soudními spory moc nemusím... Ale tenhle mě dost zaujal. Oba hlavní protagonisté jsou naprosto skvělí.

Maslord

Maslord (hodnotenie, recenzie)

Dobrý film, asi ďalšia oslava Amíckeho právneho systému. Ale už si ho asi nikdy nepozriem.

 (hodnotenie, recenzie)

Ja sy myslim že tento snimek je velice kvalitní a také že Antony Hopkins ma ještě stále po te herecké stránce co nabýdnout .

Reklama

Reklama