Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strhujúci príbeh plný lásky, túžby a intríg rozpráva o vzťahu dvoch sestier Anny a Mary Boleynových, ktoré bojujú o priazeň kráľa Henricha VIII. Jediné, čo sa môže postaviť medzi dve sestry je kráľovstvo. Historická výpravná dráma Kráľova priazeň sa odohráva na dvore Henricha VIII. Zrada i milostné vzťahy sa odohrávajú na pozadí udalostí, ktoré odštartovali anglickú reformáciu. Strhujúci príbeh plný lásky, túžby a intríg rozpráva o vzťahu dvoch sestier Anny a Mary Boleynových, ktoré bojujú o priazeň kráľa Henricha VIII. Život mladučkej Mary je lemovaný rozhodnutiami jej otca a strýka. Vo chvíli, kedy sa kráľ začne obzerať po milenke, majú Boleynovci v ohni hneď dve želiezka. Ich cestu hore, po spoločenskom rebríčku nesmie totiž nič ohroziť. V dobách, keď o osude žien rozhodovala rodina, Mary nasledovala pravidlá a Anna sa rozhodla vzoprieť. Túži zvíťaziť nielen nad svojou sestrou, ale aj nad samotnou Katarínou Aragonskou. Chce sa stať anglickou kráľovnou... (TV Wau)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:22
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
02:34

Súvisiace novinky

Nového Spider-Mana si zahraje... Garfield?

Nového Spider-Mana si zahraje... Garfield?

03.07.2010

Žádný strach, nebude to ten, který nesnáší pavouky a pondělky, tudíž nevznikne bizarní komiksový crossover. Ale jak to vlastně bylo? Kandidátů byly davy. Od Josepha Gordona-Levitta (protože hrál v… (viac)

Holky a tradiční britská romantika

Holky a tradiční britská romantika

13.05.2008

Ellen Page může zapomenout na volné, pohodlné ošacení, které nosila jako těhotná Juno. Brzy si navleče těsný korzet. Vydá se totiž do viktoriánského 19. století a stane se Janou Eyrovou, mladou… (viac)

Scarlett přijde o hlavu

Scarlett přijde o hlavu

12.01.2008

Když chcete hezkou mladou herečku, která dobře vypadá v historickém kostýmu, zavoláte Keiru Knightley (viz trailer na její novinku The Duchess)... anebo Scarlett Johansson. Ta se brzy ukáže v… (viac)

Reklama

Reklama