Reklama

Reklama

Neporaziteľný 2

  • Česko Neporazitelný II: Poslední zůstává (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (381)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Tak George ,, The Iceman " Chambers zraje jako víno, a to myslím doslova. Od prvního dílu nám značně omládl a asi podstoupil plastickou operaci, ale teď k filmu samotnému. Já se velmi slušně bavil a přesně to jsem od tohoto filmu očekával. Výborná akce střída skvělou akci. Více než * * * jsem z toho však nevykoukal. ()

Claw 

všetky recenzie používateľa

Úžasná vězeňská rubačka, která oživuje ringové klasiky 80. let. Oba hlavní představitelé, jak Michael Jai, tak Scott Adkins podávají neuvěřitelné výkony v oblasti svých fyzických schopností a dovedností. Většinou je zde na čsfd vyzdvihován Adkins, ale Michael Jai je také excelentní. Podává bojový výkon dle scénáře - boxerskou hvězdu, narozdíl od Adkinse, který hraje absolutně všestranného bojového "ďábla". Michael Jai je navíc sympaťák a ve filmu vyloženě vystupuje z pozadí průměrných herců jako jasná hvězda s neuvěřitelným charismatem. Strašně rád bych dal filmu plný počet hvězdiček, ale nemohu ze dvou důvodů. Jednak má opravdu příšerný scénář i děj, který jen slepuje jednotlivé akce mezi sebou a je skutečně pitomý. Ale to by se dalo v pohodě zkousnout, kdyby film obsahoval více ringových soubojů. Těch je zde opravdu málo, a tak spíše divák stále sleduje týrání nezlomného Michale Jaie dozorci. Ale tohle si mohli tvůrci odpustit a přidat raději nějaké souboje, od toho tu máme jiné filmy, ať už klasické vězeňské drama se Slyem "Kriminál" nebo Van Dammovo "Peklo". Každopádně, souboje jsou absolutní špička a opravdu se vyrovnají i vrcholu, který předvádí Tony Jaa. Něco takového se skutečně nevidí, v tomhle film dalekosáhle přesahuje zatím vše viděné a zastavuje se až u základních kultů jimiž jsou bojové scény ve filmech Bruce Leeho a Tonyho Jaa... /80%/ ()

Reklama

mcb 

všetky recenzie používateľa

Nářez. Béčkový paskvil všech žánrových klišé, které jsou nejen zábavné podané, ale působí v "příběhu" úplně nenásilně. Jenom jedno vězení, které je pro dva ubercool bijce malé. Sice je to námětem zapadlé někde v dobách Krvavého sportu, přesto je to vynikající žánrová záležitost. Audiovizuální souhra obrazu a zvuku během tréninkových montáží a samotných zápasů je prostě k nezaplacení. Stějně jako to, co předvádí titulní Michael Jai White a Scott Adkins, kteří svými železnými pěstmi předvádí jedny z nejlépe natočených soubojů v ringu, co jsem viděl. Italský hřebec promine ;) ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Na tenhle film se mi nabízí dva odlišné úhly pohledu. První - slabomyslná negrofilní sračka na intelektuální a výpravné úrovni pozdních Seagalových "bulharských" filmů, s totálně dementním námětem, scénářem i dialogy a s jedním Hebrejcem a hromadou Bulharů s jejich typickými turkotatarskými xichty, kteří se trapně pokoušejí hrát Rusy. Druhý - relaxační oldschoolový snímek připomínající svou příjemnou nekomplikovaností a přímočarostí obdobnou tvorbu osmdesátých let, s opravdu nadstandardně dobře natočenými bojovými scénami, u kterého si početné (převážně mužské) publikum jistě přijde na své. Já hlasuju pro syntézu obou předchozích hledisek. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to vydarený akčný film od Isaaca Florentina. Má dosť dobrý príbeh o bývalom, ale stále namyslenom šampiónovi v boxe, ktorému počas pracovného pobytu v Rusku podstrčia drogy a tak je nespravodlivo obvinený a skončí v ťažkom a skorumpovanom väzení, aby bojoval s tunajším najlepším bojovníkom vo väzenskom ringu, kde ide o veľké peniaze. A tak, ak sa chce ešte odtiaľ dostať, musí sa tejto nečakanej situácii prispôsobiť. Spracovanie je výborné, toto rozhodne nie je len štandardný akčný film, v ktorom je dej len výplňou medzi akčnými scénami, ale tu im je viac, než len vyrovnaný. Už od začiatku ma to začalo dosť baviť, výborná postava boxera, ale aj jeho hlavného rivala, rovnako aj chémia medzi nimi počas ich spoločného pobytu, skvelo zvládnuté prostredie a atmosféra väzenia, navyše je tu skutočne radosť pozerať na tú postupnú premenu hlavnej postavy a jeho vzťah k dozorcom a väzňom, nájde sa tu plno výborných scén a nesklame ani záver, tu sa je skutočne na čo pozerať od začiatku až do konca. Akcie je tu pomerne dosť a je výborná. Kvôli typu filmu samozrejme nie je až tak rozmanitá, tvoria ju výhradne súboje, ale tie sú perfektne natočené, takže sú plne prehľadné a s minimom strihov, majú vynikajúcu choreografiu s množstvom nezabudnuteľných momentov, navyše sú aj správne drsné, takže nechýba krv a ani nejaká tá zlomenina a celkovo pôsobia nadmieru dynamicky a kontaktne. Okrem súbojov v ringu poteší aj pár mimo neho s presilou a tu sa ani nedá vybrať to najlepšie, všetka akcia je prvotriedna. Herecké obsadenie je skvelé, Michael Jai White a Scott Adkins ako dvojica rivalov sú perfektní v akcii, ale aj charakterovo a k tomu plno výborných vedľajších postáv, ako vplyvný mafián, muž na vozíčku, no nikomu sa tu nedá nič vytknúť. Réžia a technická stránka sú perfektné, Isaac Florentine tu predvádza prakticky vrchol svojej kariéry, keďže tentoraz je nielen akcia zvládnutá výborne, ale rovnako aj práca s postavami, celková atmosféra a dramatické momenty sa skutočne vydarili. Spolu s pokračovaním sa jedná rozhodne o jednu z najlepších arénoviek, ale zároveň funguje aj sama o sebe ako akčná dráma a aj po niekoľkých pozretiach ma baví stále rovnako. 79% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (19)

  • Scott Adkins (Boyka) povedal, že kvôli vyššej hmotnosti boli preňho bojové scény, v ktorých musel robiť saltá a rotácie veľmi náročné. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa vo februári 2005. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama