Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá agentka FBI Gracie Hartová (Sandra Bullocková) nedostala do vienka ani veľa krásy ani ženské správanie a šarm. Na pracovisku vzrušuje svojich kolegov asi tak ako prítomnosť kopírky. Berú ju ako chlapa, pretože sa nespráva ako žena: pri smiechu chrochtá, pri chôdzi sa kláti a hrozne sa oblieka. To ju však netrápi, jej nesplnenou túžbou je veľký prípad. Namiesto toho však jej vinou pri akcii postrelia kolegu a šéf ju za trest pošle do kancelárie. Snáď by tam už zostala až do dôchodku, keby sa neozval tajomný terorista menom "Občan", ktorý sa vyhráža bombovým útokom na vyhlasovaní MISS USA. A keďže jediná schopne vyzerajúca agentka je na materskej, veliteľ tímu Eric sa rozhodne na odvážny ťah. Nasadí Hartovú ako jednu z kandidátok na kráľovnú krásy. A tak prichádza známy pygmalionoský motív, keď hlavný štylista Victor Manning musí vykúzliť z hrubej policajtky pôvabnú "missku". Zmenená Gracie zapadne medzi krásne kandidátky a zároveň sa snaží prekaziť Občanovi jeho plán. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (334)

Matty 

všetky recenzie používateľa

Od akční komedie z prostředí MISSek se Sandrou Bullockovou v hlavní roli a priori nečekáte žádné zázraky. A pak jste překvapeni, že jde přes urputnost snahy o vtipnost za každou cenu a vyčpělost vtipkování na účet soutěží krásy o celkem snesitelnou zábavu s velmi příjemným obsazením. 60% Zajímavé komentáře: JohnnyD, Dannysek4U ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Hoci mam Sandru Bullock ako herecku dost rad, sama neutiahne celu komediu. Film ma hluche miesta a prazdne dialogy, no a reziser Donald Petrie je len rutiner - sice zrucny, ale iba rutiner. Za rok 2000 dam urcite vyssie Fotr je lotr s kvalitnym zydom Benom Sztillerom a aj Vesmirni Kovbojove od VychodnehoLesa su podstatne vyssie : 69 % ()

Reklama

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Totálne nevyužitý potenciál všeobecných stereotypov súťaží krásy. Sandra Bullock začala byť zaujímavou osobou až sa začala blížiť k 50-tke. Tu predvádza len akýsi pokus prehodiť sa zo škatuľky sympatická holka od vedľa do škatuľky vtipná kráska. Pokiaľ by ste mali chuť užiť si vydarené trefovanie sa do ušlachtilých princípov Miss, tak odporúčam komédiu Krása na zabití. Slečna Drsňák je tiež dobrým dôkazom toho, ako by dopadol herecký podzim Caina bez existencie Nolana. ()

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa

nejdriv jsem si myslela, ze to bude o “i’m not like other girls” stereotypu, ale byla jsem prijemne prekvapena. melo to docela jednoduchou zapletku i rozuzleni. postavy me nekdy stvaly - Sandra Bullock na zacatku, pak ten jeji budouci boyfriend, se kterym mela celkem toxic relationship, ale na druhou stranu postava Michaela Caina byla moje nejoblibenejsi a bavila me; konec byl rychlejsi, nicmene pekny proslov od hlavni postavy - zeny by se rozhodne mely vzajemne podporovat❤️ ❝𝘐 𝘢𝘮 𝘪𝘯 𝘢 𝘥𝘳𝘦𝘴𝘴, 𝘐 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘨𝘦𝘭 𝘪𝘯 𝘮𝘺 𝘩𝘢𝘪𝘳, 𝘐 𝘩𝘢𝘷𝘦𝘯'𝘵 𝘴𝘭𝘦𝘱𝘵 𝘢𝘭𝘭 𝘯𝘪𝘨𝘩𝘵, 𝘐'𝘮 𝘴𝘵𝘢𝘳𝘷𝘦𝘥, 𝘢𝘯𝘥 𝘐'𝘮 𝘢𝘳𝘮𝘦𝘥. 𝘋𝘰𝘯'𝘵 𝘮𝘦𝘴𝘴 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘮𝘦!❞ ()

Sokkk_y 

všetky recenzie používateľa

Sandra Bullock zde konečně něco zharála. Sice její výkon nebyl nějak oslňující, ale myslím si, že se nejlépe ze všech současných hereček hodila na tuto roli. Ale k filmu. Petrie spojil dvě odlišná témata thriller a komedii a výsledek je celkem více než uspokojivý. U snímku jsem se zasmál a ani moc nenudil. Prostě lepší průměrný snímek;o). ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (15)

  • Severoamerické tržby byly 106,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 212,7 mil. (NIRO)
  • Heather Burns (Miss Rhode Island) prišla na konkurz s dlhými hnedými vlasmi. Režisérovi sa páčila, ale veľmi sa podobala na Sandru Bullock (Gracie Hart). Preto ju poprosil, či by si nemohla vlasy skrátiť a nafarbiť na špinavý blond. (U_S_O)

Reklama

Reklama