Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá agentka FBI Gracie Hartová (Sandra Bullocková) nedostala do vienka ani veľa krásy ani ženské správanie a šarm. Na pracovisku vzrušuje svojich kolegov asi tak ako prítomnosť kopírky. Berú ju ako chlapa, pretože sa nespráva ako žena: pri smiechu chrochtá, pri chôdzi sa kláti a hrozne sa oblieka. To ju však netrápi, jej nesplnenou túžbou je veľký prípad. Namiesto toho však jej vinou pri akcii postrelia kolegu a šéf ju za trest pošle do kancelárie. Snáď by tam už zostala až do dôchodku, keby sa neozval tajomný terorista menom "Občan", ktorý sa vyhráža bombovým útokom na vyhlasovaní MISS USA. A keďže jediná schopne vyzerajúca agentka je na materskej, veliteľ tímu Eric sa rozhodne na odvážny ťah. Nasadí Hartovú ako jednu z kandidátok na kráľovnú krásy. A tak prichádza známy pygmalionoský motív, keď hlavný štylista Victor Manning musí vykúzliť z hrubej policajtky pôvabnú "missku". Zmenená Gracie zapadne medzi krásne kandidátky a zároveň sa snaží prekaziť Občanovi jeho plán. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (334)

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Blbina s tehdy ještě přitažlivou Sandrou Bullock. Blbina, kterých tehdy americká produkce chrlila stovky. Takže nic výjimečného, ale koukat se na to dá. P.S. Ideální film, jako kulisa k nějaké manuální práci. Já u toho třeba dokonale rozebral ovladač na Play station, který už jsem nedal dohromady... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Čo podľa vás potrebuje svet?“ – „Tvrdšie tresty pre nepolepšiteľných delikventov." - Hrobová chvíľa ticha, v ktorej je počuť aj padnutie ihly. - "A svetový mier.“ Až ma prekvapilo, ako ma to bavilo. MISS ŠPECIÁLNY AGENT totiž obsahuje humor, ktorý JE vtipný - takže je vhodná aj pre mužov. Sandra Bullocková ujde, dokonca i Benjamin Bratt ujde a v podporných roličkách (okrem Michaela Cainea) ujdú William Shatner (kapitán Kirk zo STAR TREKU) a Candince Bergenová (sitkom "Murphy Brownová"). Vlastne ujde celý film, spolu s PRAVOU BLONDÍNKOU a NOTHING HILL ten typ "ženského filmu", ktorý ako-tak zvládnu aj ich partneri. Dvojka už neujde. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Něco bych zkusila, nedělala jsem to od střední. - Na tomto pódiu souložit nebudete." Co se dá dělat, agentka FBI v dresu Miss New Jersey mě bavila. A ještě víc mě bavil Victor Melling, když ladně přetvářel ošklivá a sprostá káčátka v labutě milující světový mír. Trochu slabší to bylo s chytáním teroristy, planutím vášní mezi spolupracovníky a různými jinými naivními pitomostmi, ale za mě to bylo celkem fajn. Přesto se na žádnou přehlídku vyzáblin v nejbližší době nechystám. ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Na to, v jakých filmech "Sranda" Bullock hrála v poslední době, je tenhle ještě na dost slušné úrovni, i když pochopitelně se nedá říct, že by šlo o nějaké veledílo. Pozoruhodné ale je to, že i v jejích (tehdy) 36 letech byla schopna poměrně věrohodně zahrát holku, která kandiduje na Miss. Mnohé herečky v jejích letech tak mladě často nevypadají. ()

Lima 

všetky recenzie používateľa

Sandra Bullock je snaživá holka, dokonce si to i sama produkovala. Ale ať se snaží sebevíce, svoji hereckou - neřku-li komediální - topornost nezakryje. Zábavných scén tu je pokrovnu, ale tak blbý, aby z toho člověk blil, to není. Ovšem jedna scéna stojí za zmínku - když Sandra vychází z hangáru s novou vizáží supermodelky. Teda kočka to fakt je, to se musí nechat. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (15)

  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)
  • Heather Burns (Miss Rhode Island) prišla na konkurz s dlhými hnedými vlasmi. Režisérovi sa páčila, ale veľmi sa podobala na Sandru Bullock (Gracie Hart). Preto ju poprosil, či by si nemohla vlasy skrátiť a nafarbiť na špinavý blond. (U_S_O)

Reklama

Reklama