Reklama

Reklama

Do hlavní dějové linie jsou zasazeni tři profesionální odstřelovači. Hartman – odstřelovač policejní jednotky. Ching – bývalý policista uvězněn za nešťastné zabití rukojmí při akci. A poslední je nováček u policejních sborů OJ. Ching dává za vinu Hartmanovi, že byl uvězněn a jakmile ho propustí z vězení pokouší sabotovat Hartmanovu práci a hlavně chce nasimulovat událost, kvůli které byl uvězněn. Aby získal Hartmanovu pozornost jako rukojmí použije jeho dceru. Do toho se přídává OJ, jehož vzorem je právě Hartman, a tak se všichni tři pouští do strhujícího souboje odstřelovačů v hongkongských ulicích. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (37)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Dante Lam ma z reziserskej kariery klasicku sinusoidu, po fakt genialnom filme Beast Stalker 2008 som ocakaval dalsiu pecku od Lama ako rezisera. No a velke sklamanie, traja sniperi, jeden chce nasimulovat podmienky, za akych ho strcili do basy. Nuda, nuda, púlane tempo, zas nuda a do toho vatovo plane kokoti plky. Ze sa parkrat vystrelilo je mi u prdele - to sa bezne dialo aj u Dudikoffa a ake srance v 90. rokoch tocil, jedna hruza vedla druhej. Tu to vidim rovnako  : 6 % ()

Kordus 

všetky recenzie používateľa

Diky znacnemu vystrihani Edisona Chena z filmu doslo k bizarnimu ukazu - ve filmu neni vlastne zadny kladny hrdina, ktery by tahnul dej. Vetsinu filmu si tak pro sebe krade zaporak, coz sice neni na skodu, ale je to nezvykle a je poznat, ze puvodne to tak byt nemelo. Dante Lam si opet hraje se zajimavymi vizualy, kterymi me okouzlil uz u predchoziho pocinu The Beast Stalker, film odsypa a nenudi, takze Shit keca a pointa je docela prekvapiva. Ale stejne bych rad videl tu puvodni verzi... ()

Reklama

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Skvěle natočený film, jehož délka 80 minut ovšem nedává divákovi moc čas se rozkoukat, nebo se identifikovat s postavami. Celkově se mi postavy dvou mladých sniperů dost pletly, i když pak pomohlo, že postava toho kladného není skoro celý film k zahlédnutí. Jinak pod touhle 80ti minutovou zkratkou, kterou producenti sestříhali kvůli jednomu nezbednému herci, je pohřbený skutečně parádní, nejméně 120ti minutový příběh, který bohužel zůstal na podlaze střižny. Škoda. Doufejme, že někdo časem udělá director's cut . ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Osobními vazbami a pohnutkami poháněná rivalita trojice elitních policejních odstřelovačů (ambiciózní žák, zkušený učitel a psychopatické bývalé eso, akorát propuštěné z vězení) vizuálně napodobuje "bayovskou" videoklipovou efektnost, ve vyprávění příběhu či v zobrazení motivací však zkratkovitě a zmatečně selhává (holt se hodně vystříhávalo). Závěrečná přestřelka ve skladišti se ale povedla, proto skoro 3*. ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Ako je už v komentároch uvedené, problémom Odstrelovača je množstvo podobných postáv, z čoho môže mať neznalec takýchto filmov rozhodne veľký guláš...ale na druhú stranu je to aj vynikajúco zvládnutý film, či už po technickej stránke - konečne sa naučili používať americký štýl kamery, aj dejovo, aj akčne...oplatí sa vidieť, len treba pristúpiť na pravidlá hry filmu ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama