Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do života Booga, zdomácneného medveďa grizlyho bez akýchkoľvek schopností nutných k prežitiu v divočine, vtrhne ako uragán vychudnutý a utáraný jeleň Elliot. Keď Elliot Booga presvedčí, aby opustil svoj pohodlný domov v garáži správca parku a okúsil, ako chutí život v naozajstnej prírode, veci sa rýchlo začnú vymykať kontrole. Obaja hrdinovia sú len tri dny pred začiatkom loveckej sezóny premiestnení do lesa, kde sa musia čo najrýchlejšie aklimatizovať. Obaja musia urobiť všetko preto, aby sa im podarilo rýchlo zjednotiť ostatné zvieratá a uchrániť seba aj les pred skupinou rozbesnených lovcov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

imf 

všetky recenzie používateľa

Děti to asi spořádají bez mrknutí oka, vy v lepším případě vytuhnete po dvaceti minutách, v tom horším budete dalších osmdesát nadávat na to Ashtona Kutchera, mizernou práci animátorů od Sony a katastrofální nedostatek jakýchkoliv nových, dobrých nebo alespoň průměrně srandovních nápadů. Lovecká sezóna je zbytečná. Tak moc zbytečná, až z toho krvácejí oči. Utečte, dokud můžete. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Nicim vyjimecnej, po pravde receno ani nicim zajimavej a ne moc vtipnej animak. Proste takovej prumer. Animace nenadchne, ani neurazi, pricemz sem tam je neco hodne povedeny a naopak nekdy zase docela odflakly. Postavy jsou vcelku sympaticky a jelikoz kazdej obyvatel lesa je prakticky psychopat, o vtipky neni nouze, bohuzel pobavi jen sem tam nejakej. Jinak k tomu neni moc co rict, nenudil jsem se, obcas se zasmal, nijak me to nesralo, par povedenejch scen, ale celkove nic extra. ()

Reklama

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Celkem tuctový americký animák z řady mu podobných, ve kterém mě nejvíce pobavil Elliot, který měl podobnou funkci jako Scrat v Době ledové. Magnet na smůlu a trapasy! Jinak nic vyjímečného, ale zase nic tak hrozného. Zkrátka typický animák s prostou zápletkou, pár vtipnými momenty a příjemnou hudební stránkou. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Velice zběsilý animák, což každému nemusí vonět, nicméně mě si právě tou zběsilostí získal. V tomhle lese zkrátka vládne neodolatelná anarchie, zvířátka jsou lehce i těžce na hlavu a leckterá z nich by místo na pasece měla být zavřená v nějakém zoologickém blázinci. Co na tom, že medvěd a jelenec až moc připomínají jistého zlobra a jistého oslíka, já se při všech těch crazy vylomeninách vážně bavil a všechno, co lze Lovecké sezóně (právem) vytýkat, mi bylo srdečně jedno. ()

czejny 

všetky recenzie používateľa

Zvířátka, zvířátka...ztraťte se v lese a už radši nevylézejte, neb lovecká sezóna přichází a s ní animák, který je nebezpečný stejně tak jako lovcova puška. Kulka letěla, minula cíl a bohužel netrefila ani obrovitánského medvěda. Ať hledám jak chci, žádné pozitivum nenacházím. Celá ta animace je velice nesympatická, postavy ohrané, zábavnost nulová. Když se jelen pokusí o nějakou hlášku vznikne z toho něco nesrozumitelného...možná děti ve školce by pobavil. Tvůrci snad vsázeli na rovnici animák+zvířátka+doják na konci= úspěch. Ale to se pánové přepočítali, protože nejspíš zapomněli na nějakou neznámou, se kterou by jim vyšel koukatelný kousek. * za docela povedený dabing a zato, že film je nejspíš určen pro velmi malé děti, což nedokáži objektivně posoudit. Tímto také zároveň prosím, aby mi nějaké děcko do 5-ti let poslalo svůj názor. Byl bych zvědav...jak še dětiškám líbí zvížátka. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (14)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 85,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 200,8 mil. (NIRO)
  • Na filmu se pracovalo tři a půl roku. (D3VIL)

Reklama

Reklama